Ozzy_diamond Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Czy polecacie tą kartę, chcę zmienić grafę na dniacz, jaką polecacie do 700 zł do mojego sprzętu :?: Ten Gainward kosztuje 650zł :!: (pamięć 4ns-450MHz, core 200MHz) A może lepiej np. GeForce 4MX :?: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Jeżeli Ci się spieszy to kupuj GF ti200, żadnego 4mx - nie będziesz żałował. Zwłaszcza takiej firmy jak Gainward. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Gf4 Mx od razu odpada 3 jest duuuużo lepsza. Gainward robi dobre karty ale musisz się spytać kogoś ktą ja ma co o niej sądzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Ja miałem Leadtek`a A170 GF4MX440 zmieniłem na tego Gainward`a i wzrost prędkości jest, ogólnie lepiej bo jakby nie było to pełny GF no i dodatkowe efekty jakie obsługuje GF3. Brać Gainward`a jak już. O Gainwar`dzie moim jest już topic więc jak chcesz poczytać opini to ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 5454pktów (A170) porównując do 8700 (podkręcony gainward). róznica jest, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...