ptaku666 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Kumpel ma tą płyte (abit NF7-SL) i ona ma zintegrowaną dzwiękówke 6 kanałową, wiec dokupił sobie głosniki creative inspire 5.1, wszystko jest dobrze podłączone a dzwieku zero, prawie zero bo w jak sie włozylem płyte z muzyką to grał sub i głosnik centyralny, Pomóżcie jak cos wiecie na ten temat Ps: w ustawieniach oczywiscie ustawiłem głos 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Juz zrobilem tak ze gra głosnik centralny, sub i dwa głosniki tylnie (rear) natomiast dwa głosniki przednie(front) dalej cisza, jak cos wiecie to prosze o pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 moze podlaczles odwrotnie??? te z dluzszymi kablami to sa tylnie a t krutszymi to przednie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 moze podlaczles odwrotnie??? te z dluzszymi kablami to sa tylnie a t krutszymi to przedniekoles nie załamuj mnie, one niczym sie nie różnią, tylko tyle ze mają inną długos kabla, możliwe ze cos w sterach jestnie tak ale nie wiem dokładnie co :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Tez mialem problemy z glosnikami, ale jak zainstalowalem najnowsze sterowniki do nForc'a - 5.10 i poprzez kreator ustawien glosnikow popodlanczalem prawidlowo kabelki wszystko bardzo ladnie chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...