MeHow Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Szukam sterow do tej dzwiekowki. Za linka bede b.dźwięczny :lol: Chodzi o to, ze na nowych sterach powinno mi sie dac odpalic gre i w tle rozmowe glosowa z kims przez mikrofon. Na starych sterach pisze, ze nie mam fullduplex, a nawet na starym AC100+ (ISA) mialem fullduplex! Tak wiec czekam na linka lub rady ;) Z gory dzieki MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Szukam sterow do tej dzwiekowki. Za linka bede b.dźwięczny :lol: Chodzi o to, ze na nowych sterach powinno mi sie dac odpalic gre i w tle rozmowe glosowa z kims przez mikrofon. Na starych sterach pisze, ze nie mam fullduplex, a nawet na starym AC100+ (ISA) mialem fullduplex! Tak wiec czekam na linka lub rady ;) Z gory dzieki MeHow AC97 to po prostu Audi Codec 97 i sterowniki do niego zależą od układu który pełni tą funkcje może to być np. intel 82801AA lub via vt686b(mostki południowe na płytach głównych) czy też jakieś wyspecjalizowane układy na kartach dźwiękowych. Jak podzasz produkt o który ci chodzi to pomogę ci znaleść sterownik(o ile bede potrafił). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 wystarczy ze poda o jaka plyte glowna chodzi reszta juz prosta jak drut..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 wystarczy ze poda o jaka plyte glowna chodzi reszta juz prosta jak drut..... Prosta nie prosta jasnowidzem nie jestem :( .Ale jeżeli chodzi mu o tą płytkę którą ma w podpisie to: http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/alc41.exe pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 wystarczy ze poda o jaka plyte glowna chodzi reszta juz prosta jak drut..... Prosta nie prosta jasnowidzem nie jestem :( .Ale jeżeli chodzi mu o tą płytkę którą ma w podpisie to: http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/alc41.exe pozdrawiam dziex all! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...