Hora_Faza Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Witam! Mam taki problem: podkrecilem tego geforca na chyba 270 i 550 i jeden dzien smigal super :D. Przychodze ze szkoly odpalam kompa wlanczam przegladarke i po do minutach pracy w 2D nagle zrypal mi sie obraz. :( szybko go zrestartowalem i jak sie ladowal system to byly jakies paski, literki znikaly a jak juz sie zxalogowalem to byly jakies zajacki czernone czy cos takiego. Powiedzcie mi co to moze byc :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 a odkreciles go na default??? jesli tak i mimo to masz arty to raczej padl :( :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Gainward ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 to jest MSI a jak go podkrecilem i odlanczylem i dalem do innego kompa to zostaje ona podkrecona?? ale to jest mozliwe ze po 20 minutak dopiero sie zrobily te arty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 juz wszystko ok z karta :) znizylem zegary na 250 i 446 i chodzi bez problemu ALE nie wiem dlaczego gdzeja sie tak mocno pamieci?? nie weim co zrobic moze macie jakis pomysl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zasilka, mialme podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 aha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...