Sector19 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Hej pytanko mam jak w temacie czyli czy NF7 v2.0 pojdzie z Kingmaxami bez problemu... Bo niestety nigdzie na forum nie znalazlem odpowiedzi na to pytanko i dlatego proszę o pomoc :). Dziekuje :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A ktoś miał te kingmaxy na Abicie i wszystko działało... nie pamiętam kto... zlookaj podpisy w topicach... :] Ktoś na XS na nich i na Abicie dosyć duże FSB ciągnął... Ogólnie nie powinno być problemów z ramem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 nie trzeba miec hadrcore zeby podzialac ;) i to jeszcze nie koniec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 NO ja tam biore Hardcore na probe...:) Obadam jak to sie kreci jak cos to zmienie :). NO a tak wogole to... dzieki za odpowiedzi... Moze fuksem jak zapodam duze napiecie do KinGmaxow... Moze osiagne... 250 fsb... Bo proc wysmienicie mi sie kreci... (mamm Xp 2000+ Mobile). Obadamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 hardcore lipa sam wymienilem na hynixy,trafilem moze slaba sztuke bo prawie wogole sie niekrecila.przy 500 timingi zenujace miala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackdragon Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 NO ja tam biore Hardcore na probe...:) Obadam jak to sie kreci jak cos to zmienie :). NO a tak wogole to... dzieki za odpowiedzi... Moze fuksem jak zapodam duze napiecie do KinGmaxow... Moze osiagne... 250 fsb... Bo proc wysmienicie mi sie kreci... (mamm Xp 2000+ Mobile). Obadamy :) no i jak po obadaniach :D ma ktoś Kingmax Hardcore 512MB PC4000 500MHz i ile znich wydusił :?: w sumie już nie sa tak drogie (360zł (apollo.pl) - chyba, że ktoś znalazł gdzieś taniej :?: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...