nasami Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Mam problem.Kupilem taka nagrywarke dzis i nie angrywa mi an plytach dvd-r Esperanza(probowalem na 3 takich samych)?? W nero mam napsiane illegal disc.Nagrywa tlyko do 4% i jest error.Czy to jest blad plyt czy nagrywarki??P.S.Zwykłe cd nagrywa(Hawk) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 zainwestuj w dobre nosniki TDK,Verbatim,Platinum i to najlepiej +R ewentualnie wgraj najnowszy biosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasami Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ok ale wtedy nie strac gwarnacji ??A i dodam ze przy sumylacji jest to samo tez sie wali przy 4%. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Podobno wyszła jakaś trefna seria tych Esper i krąży po hipermarketach. Ja używam od początku posiadania wypalary DVD nośników od TDK - IMO rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...