Bierut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Co sądzicie o takim przerobieniu buudy aby przypominała PS2(oczywiście nie rozmiarami). Być może to głupi pomysł, ale jestem ciekaw waszych opini. PS Tylko jak te żeberka zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Kup sobie PS2 i będą Ci nawet gierki lepiej chodzić. Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Popieram kolegę wyżej. I tak ta "ewolucja" konsol doprowadzi do tego, że to będą normalne kompy wpakowane do małego pudełka bez możliwości rozbudowy. Jak dla mnie mało interesująca perspektywa... PC Forever! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Popieram kolegę wyżej. I tak ta "ewolucja" konsol doprowadzi do tego, że to będą normalne kompy wpakowane do małego pudełka bez możliwości rozbudowy. Jak dla mnie mało interesująca perspektywa... PC Forever! :D Do PS2 można podczepić HDD, klawiaturę i mysz USB, zapodać linuxa i mamy "zwykłego" kompa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Co sądzicie o takim przerobieniu buudy aby przypominała PS2(oczywiście nie rozmiarami). Być może to głupi pomysł, ale jestem ciekaw waszych opini. PS Tylko jak te żeberka zrobić? mysle ze wygladalby calkiem rzesko :) cazrny kolorek z niebieskimi dodatkami ( chyba tak wyglada PS2 :) ) :) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Co sądzicie o takim przerobieniu buudy aby przypominała PS2(oczywiście nie rozmiarami). Być może to głupi pomysł, ale jestem ciekaw waszych opini. PS Tylko jak te żeberka zrobić? Takie wielkie PS2, toby nie za dobrze wyglądało :cry: , a i tak musiałbyś trochę zmienić, żeby FDD wsadzić. Nie mówię już o proporcjach, bo jeśli chciałbyś je zachować, to obudowa miałby ponad metr wysokości. Fajnie by było, gdyby robili takie małe PC (coś takiego jak laptop, ale bez monitora i z możliwością podłączenia do telewizora), żeby można było go używać jak serwera, albo w stare gierki pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Takie komputery już robili, przecież obudowy potrafią być najdziwniejsze, a do tv wystarczy wyjście TV. Ze starymi gierkami to może być problem, bo zależy co kto uważa za "stare gierki", niedawno wielce sie uśmiałem, jak zobaczyłem na Allegro ofertę "Klasyczne stare gry na PC" i były to gry z lat 97-98... ech.. dla mnie są to gry z lat 93 - 96(a tu juz tylko pojedyńcze sztuki), ale żeby taka gra ruszyła to sprzęt musi być nie byle jaki, i wątpię by dzisiejsze machiny to ruszyły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Takie komputery już robili, przecież obudowy potrafią być najdziwniejsze, a do tv wystarczy wyjście TV. Ze starymi gierkami to może być problem, bo zależy co kto uważa za "stare gierki", niedawno wielce sie uśmiałem, jak zobaczyłem na Allegro ofertę "Klasyczne stare gry na PC" i były to gry z lat 97-98... ech.. dla mnie są to gry z lat 93 - 96(a tu juz tylko pojedyńcze sztuki), ale żeby taka gra ruszyła to sprzęt musi być nie byle jaki, i wątpię by dzisiejsze machiny to ruszyły :) Chodziło mi o małe (wielkości konsoli) przenośne pecety podłączane do tv. A co do starych gier, to dla mnie stare są te, które nie wymagają akceleratora i pójdą na sprzęcie klasy P120 - również gry z C64, Atari itp na emulatorach. Fakt, że gry z lat 97-98 są stare, ale nie jest to jeszcze klasyka, a i nie na każdym sprzęcie pójdą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Popieram kolegę wyżej. I tak ta "ewolucja" konsol doprowadzi do tego, że to będą normalne kompy wpakowane do małego pudełka bez możliwości rozbudowy. Jak dla mnie mało interesująca perspektywa... PC Forever! :D Do PS2 można podczepić HDD, klawiaturę i mysz USB, zapodać linuxa i mamy "zwykłego" kompa 8) Po pierwsze robił to jż ktos? Po drugie jak zainstalować linuxa na ps2? Jeśli pingwin pójdzie to winda też, dobrze kombinuje? Jak wyglada klawiatira do pleja i te inne rzeczy No i ostatnie pytanko jak odłącze dysk to znowu jest zwykły plej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Popieram kolegę wyżej. I tak ta "ewolucja" konsol doprowadzi do tego, że to będą normalne kompy wpakowane do małego pudełka bez możliwości rozbudowy. Jak dla mnie mało interesująca perspektywa... PC Forever! :D Do PS2 można podczepić HDD, klawiaturę i mysz USB, zapodać linuxa i mamy "zwykłego" kompa 8) Po pierwsze robił to jż ktos? Po drugie jak zainstalować linuxa na ps2? Jeśli pingwin pójdzie to winda też, dobrze kombinuje? Jak wyglada klawiatira do pleja i te inne rzeczy No i ostatnie pytanko jak odłącze dysk to znowu jest zwykły plej? 1) Skoro jest linux na PS2, to ktoś już to zrobił 2) Hyba z CD, no bo jak inaczej 3) Z tego co słyszałem, to ten linux, to jakiś żart i nie jest kompaktybilny z tym do PC, a o windzie na PS2 możesz zapomnieć 4) klawiatura jest podobna do klawiatury, a myszka do myszki :lol: 5) z dyskiem lub bez, to cały czas jest zwykły plej, to nie jest jakieś cudo, które robi z PS2 peceta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...