Gość Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 blood 1 flamegun;] nie wiem czy ktos oprócz mnie pamięta ten pistolecik wystrzeliwujący kule ognia podpalające wroga....flamegun wymiata :P Plasma gun (Doom3) Rail Gun (wiadomo :wink: ) Nie chodzi czasem o Flare Gun.Czyli flary?Byl tez w BLOOD Napalm Cannon i Lakier do wlosow :)) PS tak .chodzilo ci o Napalm Cannon.:))) hyhyh pamietacie 2 napalm cannony i guns akimbo? : D tak chodziło mi o flare gun dawno to juz było i pamięc lekko zawodzi;] za to pamiętam z blooda2 podwójnego obrzyna... to byly czasy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1derful Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 blood 1 flamegun;] nie wiem czy ktos oprócz mnie pamięta ten pistolecik wystrzeliwujący kule ognia podpalające wroga....flamegun wymiata :P Plasma gun (Doom3) Rail Gun (wiadomo :wink: ) Nie chodzi czasem o Flare Gun.Czyli flary?Byl tez w BLOOD Napalm Cannon i Lakier do wlosow :)) PS tak .chodzilo ci o Napalm Cannon.:))) hyhyh pamietacie 2 napalm cannony i guns akimbo? : D łezka się w oku kręci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 to moje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Prącie w Postalu 2.... ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 shock rifle z UT i kot nabity na shotguna z Postala 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Rocket launcher z quake-a 2 ;] inne sie nie liczą no może oprócz gravity gun + muszla klozetowa z HL2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 AOT: MP5 SD, MSG90, DesertEagle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 w cs'ie to bezsprzecznie USP + AK47, tylko z tym gralem :lol: czasem M4 jak musialem, awp z niesmakiem mp40 w wolfie w hl to bylo te dzialko przypominajace nitownice co mozna bylo rozkrecac i potem dzieki niemu latac jak sie wprawilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Stary MOH: Stg44 i BAR- dobre z bliska i z daleka, czasami biorę bazookę żeby była lepsza zabawa, lubię ten widok, gdy ktoś unosi się w powietrze na parę metrów od pocisku bazooki (mam na myśli multi). COD: MP44(=stg wyżej), a ostatnio jak grałem w dodatek UO single to najbardziej lubiłem Gewehr 43. IGI2: nóż, atakże PSG wersja z tłumikiem. DFBHD Team Sabre: G3- coś a'la MP44 tyle że współczesny. GTA3 i Vice City: MAG i Uzi, bo dość skuteczne i zarazem można biegać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 RL i RG =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Cóż, nowoscizadnych nie zapodam, ale: shrinker i zamrażarka z DN3D tommy gun (Kingpin & Blood ) chociaz na początku fajnie chodzilo sie z widlami... rakietnica z q1 (chociaz z 666 na sobie fajnie było spawara rozwalic wszyskich w wodzie ) hyperblaster (tak to sie chyba nazywało) -q2 plasma i rl-q3 rewolwer (desert eagle)-hl /op-force (berkut- to coś nazwyałosie gaussgun czy jakos tak?? ) steyer AUG w cs (czyli bullpupczy jak tam sie to ustrojstwo zwalo.) dlugie miecze -wszystkie -(morrowind w koncu to tez first person perspective..;) ) nie wiem czemu ale lubie ten rodzaj broni pila tarczowa była fajna w redneck rampage w Unrealu i UT podobał mi sie flack cannon sten w RTCW ( ten dzięk stygniecia guna..) no, chyba wystrczy. A w nowsze gry nie gralem- brak funduszy, by cos sensownego zakupic pod nie..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 kołkownica :twisted:- painkiller dubeltowka - wolf rakietnica-Q2 flak canon-UT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Wszystkie bronie UT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Galting/mini GUN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Desert Eagle Tokarev TT Colt M1911 Ak-47/Ak-74/Aks-74U SVD Dragunov Rpk-74 M14 G36 M1 Garand OFP/MOHAA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No, nie...nikt nie wymienił Sniper Rifle z UT ? Przecież to legenda, najlepsza snajperka ze wszystkich gier! A poza tym, to jak na cheatera przystało-Reedemer :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 No, nie...nikt nie wymienił Sniper Rifle z UT ? Przecież to legenda, najlepsza snajperka ze wszystkich gier!Widocznie malo osob tak uwaza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 gauntlet :twisted: i rl oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 flak canon-UT oraz tą laserówke nie pamiętam nazwy :| Fajne bomby można robić ... szczególnie przydatna przy dużym zagęszczeniu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastah-Lamia Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Dual Enforcer/minigun UT MP5 CS Thompson MOHAA/COD DRAGUNOW IGI2 FlackCannon/shock rifle/rakietnica U1 taka bron przypominajaca łuk triumfalny Q1 :D itd itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a jeszcze z Ut to lubiałem instantgib :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a jeszcze z Ut to lubiałem instantgib :DInstagib to bron ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...