j@k@ł@ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Wie ktoś czy w toruniu na osiedlu Skarpa czy jest jakaś radiówka::: :?: (lub będzie) Albo jakieś łącze tak do 70 zł bo ja na moim 100kb/s niemogę już wyrobić jezu wybrażacie zobie transfer 12.5 kb/s maxymalnie.(do tej pory mnie to nieprzeszkadzało bo ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>łem wieczorem na ściąganie i zostawiałem qmpa na noc a teraz tata mi zakazał bo się bzdur od jakiś qpmli z pracy nasłuchał :!: :x PS Za tą cene mam w kablówce taką promocje że 160kb/s za 65 zł ale tata czeka na moją średnią (no good :lol: ) na średnią ale chodzi mi o jakieś szybsze łącze bo na tym nieidze wyrobić jak się zobaczy na ściąganie filmów !! toć to 17/18 h ostatnio mi sćiągało !! HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 nie wiem czy na skarpie jast radiówka ale na podgórzu to niedaleko radia gra jest 128 kb/s za 50 zł. Ja osobiście to mam neostrade 128 kb/s ale pliki sciaga z predkoscia 144 kb/s (= 18 kB/s). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 eeeee sorrki że mnie niebyło ale miałem karre , głupia szkoła :) a znasz adres internetowy do nich albo chociarz ich nazwe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 FIrma nazywa sie FastNET lub wlan jak kto woli. Stronka powinna jeszcze dzialac pod tym adresem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 eeeeee ale lipton heh za dużo się cenią to już nawet taniej z telekomuny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...