sobo05 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 witam!poszukuje najlepszej możliwej płyty głównej pod athlona xp 2200+ do 300zł ew. 300 z groszami :wink: jeżeli to ma w czymś pomóc to posiadam radeona 9600 pro i 3 kości ramu 2 po 333 jedna 400(wszystkie 256mb) i twardziela baracude na 7200 80 gb.Chodzi mi o to żeby wszystko szybko chodziło..no to dzięki za szybką odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zdecydowanie Abit NF7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL3Y Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 dfi infinity albo dfi nf2 ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 hmm dzięki za odpowiedzi!a może jakieś linki?bo nazwy same to mi nic nie mówią:) subon ale jaki NF7?jaka wersja?kompletna nazwe mi podaj!i jeszcze jedno..co myślicie o tej płycie gigabajta: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7668 cieszy sie dobrą opinią i jest jednak ciut tańsza..hmm więc jak?prosze naprawde o szybkie odpowiedzi bo musze zmienić płyte do końca tygodnia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 jest wiele wersji abita nf7, wszystkie sa podobne, ale według mnie najwazniejszy na plycie jest chipset wiec na to zwracaj uwage, polecam nForce2 PS wejdz na strone abita i porownaj plyty http://www.abit-poland.com/prod_mb_main.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 NF7, lub NF7-SL (ta ma super karte dzwiekowa zintegrowana) Jak masz te trzysta z groszem to biez NF7-SL i nie dyskutuj :) Bron boze nie pomyl sie i nie wez NF7-S2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...