igor_666 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 witam Mam taki problem, planyje przemeblowac pokój w wyniku czego monitor wyląduje w rogu pokoju. Problem jest taki ze tak biegną rury centralnego tak jak na jpegu I pytanie, w jakiej odleglości conajmniej musial by sie znajdowac monit? Chce go ustrawic po skosie, 45stopni. Niestety niezabardzo moge sprawdzic temp. rur. Zwykłym termometrem dochodzi do 40 i dalej nie idze. wkazdym mozna trzymac i sie nie poparzyc. moze 50-60 stopni. monitor nec Fe770, 17 cali. Moze jakies chłodzienie, wentyl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 boshe juz na dekiel ludziom wali :P co ma piernik do wiatraka ? odleglosci dowolna moze byc 1mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor_666 Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 poprostu nie chcial bym ze pewnego razu przegrzeje mi sie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Moj Samsung19" SyncMaster 957p stoi 15 cm od rur centralnego, a nad nim wisi regalik...od ponad roku ... i jakos nic sie nie stalo...przedtem byla stara Belinea ... niewiem 3 lata w tym samym miejscu co i Samsung (jak ja dostalem to byl juz nienajnowszy monitorek zawsze dzialal super i wymienilem bo to byla 15") i nic sie nie dzialo... Nieprzejmuj sie monitorem :) nic mu nie bedzie:) Ps:Dajcie spokoj chlopakowi...przyszedl z zapytaniem i moze sie niezna. Zalezy mu na sprzecie i boi sie by nie padl. Odpowiedzcie wiec na jego pytanie a nie wysmiewajcie sie...kazdy byl kiedys "zielony". Ja np. doznalem szoku jak zobaczylem odlaczana wtyczke monitora od karty graf. podczas pracy kompa... Myslalem ze to zabije karte... a jednak nie :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ...cich... Moze jakies chłodzienie, wentyl ?? Tak, jaknajbardziej... na czoło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detleph Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mam podobna sytuacje i kiedys przez nieuwage stopila mi sie obudowa z tylu...monitor po prostu dotykal rurki. W tej chwili monitor juz jest inny, stoi w tym samym miejscu juz 2 lata i od owej rurki dzieli go jakies 10mm - narazie nic sie nie stalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Excray zapomniales mu zwrócić uwage zeby sprawdził czy nie ma czasem tam żyły wodnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 wlasnie zyly wodne powoduja zaklucenia elktromagnetyczne co meze sprawic ze zmieni ci sie kierunek odchylania strumienia elektronow w kineskopie i bedziesz musial ustawic monit dogory nogami(podstawka ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...