Valdiman Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Mam problem nie wiem czy kupic lepiej P4 z HT 3.0 czy 3.2 oraz seria procka, chodzi głownie o to ktory naj lepiej nadaje sie do OC. chodzi oczywiscie o prescota? Porsze o wasza pomoc - wasze wyniki, spostrzezenia moze wiecie cos na ten temat od znajomych lub z innego zrodła! - jesli tak to pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 chodzi o spcket 478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 bierz 3.0 tej serii co ma _Vip_ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Juz czytałem post Vipa ale czy ktos moze cos powiedziec wiecej o intelach z zegarem 3,2 i zwiazanych z nim mozliwosciami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ja mam z pierwszej serii 3.2 i mozliwosci nie ma on nadzwyczajnych, choc moze az tak wymagajacy jestem ;) tak jak w podpisie chodzi bez zmiany Vcore. Teraz masz juz nowsze serie, te teoretycznie powinny byc bardziej podatne na o/c.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...