Tobiasz Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 witam! mam taki problem, aktualnie posiadam kompa bez napedu dyskietek, a jedyna kopia windowsa nie bootuje, mam pytanie jak zrobic bootujaca plyte - tak aby instalacja windowsa byla bezposrednio z plyty. mam nadzieje ze wszytsko jasno wyjasnilem. z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zadzwon do MS zeby Ci wymienili płytke :lol:. Sciągnij sektor startowy płytki z internetu lub uzyj takiego z płyty która się bootuje(taka sama wersja systemu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Byl topic o nagrywaniu bootowalnej plyty - szukaj!! Ale skoro juz tu jestem... Kliknij a wyskoczy pajacyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A mi sie zdaje że Win2k nie jest bootowalny z płyty?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A mi sie zdaje że Win2k nie jest bootowalny z płyty?!Tak to jest jak się nigdy nie widziało oryginalnej płytki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 A mi sie zdaje że Win2k nie jest bootowalny z płyty?!Tak to jest jak się nigdy nie widziało oryginalnej płytki...No orginała Win2k nigdy nie widziałem, ale Win98 mam orginalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 niby wszytsko takie proste, ale proste nie jest, w win 2k jest obraz 4 dyskietek wiec raczej i tak nic to nie da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Plytka z Windowsem 2000 - ta oryginalna jest bootowalna. Proces identyczny jak w przypadku XP, czyli trzeba wcisnac jakis klawisz aby zaskoczylo. A dyskietki to metoda alternatywna i pochlaniajaca duuuuzo wiecej czasu. Mozesz natomiast skopiowac sobie na dysk katalog i386 z plytki, wystartowac z jakiejs innej (ta od Win98 miala chyba opcje wejscia to trybu ms-dos bez instalacji) i bedac w katalogu i386 wpisac winnt. Powinien ci sie odpalic instaler Windowsa 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...