MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Krotko o moim malym stresie :))) wkladam ati9700 swierzutkie ze stanow :))) w agp :) zamykam kompa... podjarany wciskam power :))) i nic :))))))) zamiast logicznie myslec... PANIKA :))) TRAFILEM ZLY MODEL :))) potem chwila przemyslenia :) - przeca ja nie mam agpx8 na plycie :)))))) co sie okazuje :)))) - nie wlaczylem zasilania do kompa hehehehhehe :))))))) az sie poplakalem ze swojej glupoty :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Dawaj jakieś testy w wysokich rozdziałkach i AAx4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 puki co musze sprawdzic stabilnosc chaintecha... na ati testy przyjdzie jeszcze czas (kwestia 2-3 dni ... musze znalesc pare godzin na full test) na oko... w 1600 rozdzialce :) jest poprostu genialna :))) wlaczam sobie reneringi swoich animacji 3d i .... to sie nazwya uklad graficzny ::))) leci jak marzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 tak BTW :) w BOX od oryginalnej ati mozna odnalesc :) - atlas hehe swiata :)))) - mape stanu NY :))))) - sterowniki - instrukcje - naklejke z ati :)))) - i jaks durna cd z hymm co to wogole jest bo wszystko w szlaczkach japoniskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 fajnie że Ci ładnie chodzi :D ja na swojego jeszcze pare dni poczekam :) P.S. W stanach są tylko dostępne oryginałki od ati??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 innych nie widzialem w ofertach... tylko build by ATI, na to wyglada ze na europe sa klony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Taka jest polityka ATI. Oryginaly tylko w Kanadzie i Stanach a na reszte swiata klony. Nie jestem pewien co do Japonii oni tez moga miec oryginaly. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Też chce takom grafke :( niestety jeszcze nie teraz. Dużo dałeś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 No to fajnie, że działa. Czekamy na wyniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Też chce takom grafke :( niestety jeszcze nie teraz. Dużo dałeś?? 1390 zl na pl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 "] Też chce takom grafke :( niestety jeszcze nie teraz. Dużo dałeś?? 1390 zl na pl... Aaah jak tanio, znowu zapomniałem, że w kraju o wysokim standardzie życia jak Japonia, Polska :?: :!: , Anglia również ceny są wysokie. A przy okazji tego lol o którym mówiełeś, to mi też się to znażyło parę razy i to zawsze, gdy coś wymieniałem, albo robiłem mod do proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuse Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Athlon 2200+; Chaintech Apogee; 1536Mb Samsung 333Hz; Ati 9700 bulid by ATI; 2xBarracuda IV 80gb; Asus 52x&Teac16x; Philips 109P40 19'... Powered by Enlight 330W - Dynamic&Comfort Water Cooler ciekawe ile 3dmarków to wyciągnie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Trzymam kciuki za tego twojego ATI! Jak tylko zrobisz testy to dawaj wyniki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 czy dobrze zrozumialem: w Polsce nie mozna kupic orygianalnych kart ATI, tylko plytki innych producentow z chipem ATI?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 czy dobrze zrozumialem: w Polsce nie mozna kupic orygianalnych kart ATI, tylko plytki innych producentow z chipem ATI?? :oops:No na to wychodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 czy dobrze zrozumialem: w Polsce nie mozna kupic orygianalnych kart ATI, tylko plytki innych producentow z chipem ATI?? :oops:No na to wychodzi... Ale czemu?? Ja bym z checia kupil oryginalny produkt!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 czy dobrze zrozumialem: w Polsce nie mozna kupic orygianalnych kart ATI, tylko plytki innych producentow z chipem ATI?? :oops: No na to wychodzi... Ale czemu powiem więcej w całej europie nie kupisz oficjalnie 9700 "built by ati" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 nieoficjalnie też łątwo nie będzie. tak a propo co myślicie na temat wydajności, jakości itp produktów built by ATi a klnów typu Hercules, czy Gigabyte??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 nieoficjalnie też łątwo nie będzie. tak a propo co myślicie na temat wydajności, jakości itp produktów built by ATi a klnów typu Hercules, czy Gigabyte??? ani herc ani gb na pewno nie będą odbiegac od orginału-tak było w prypadku 8500 - i tak bedzie pewnie i teraz -te dwa klony będą najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 nieoficjalnie też łątwo nie będzie. tak a propo co myślicie na temat wydajności, jakości itp produktów built by ATi a klnów typu Hercules, czy Gigabyte??? Hercules i Gigabyte są dobre nawet bardzo nie odbiegają od Bild by Ati ale inne firmy (przemilczmy nazwy) to już loteria fantowa i róznie z tym bywa. Wracając jeszcze do polityki sprzedaży Ati to poraz kolejny (nie tylko oni) Europę mają grneralnie w "wielkim poważaniu" na samym końcu :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 "]Krotko o moim malym stresie :))) wkladam ati9700 swierzutkie ze stanow :))) w agp :) zamykam kompa... podjarany wciskam power :))) i nic :))))))) zamiast logicznie myslec... PANIKA :))) TRAFILEM ZLY MODEL :))) potem chwila przemyslenia :) - przeca ja nie mam agpx8 na plycie :)))))) co sie okazuje :)))) - nie wlaczylem zasilania do kompa hehehehhehe :))))))) az sie poplakalem ze swojej glupoty :)) A byles w USA czy sprowadzales, jak sprowadzales to ile Cie to kosztowalo, moze bym sobie sam taka zafundowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 gigabyte ma to do siebie ze ma bardzo ostre timingi biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...