_siomek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Witam chciałem sie spytac odnosnie procesora athlona 2000xp+ na jądrze thorton JEgo wersja to AQYHA A data produksjo :2004 25 tygodnia CHciałem sie spytac czy ma on odblokowany mnoznik i czy ta wersja jest dobra do O/C (podkręcania dla niewtajemniczonych :D) POzdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Poszukaj wszytko było na forum!!!!!!!, minimalna wiedza i wiesz ze mnożnik zablokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siomek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 JA niemoge znaleźć tego topicu moze mnie ktoś przekierować ? byłbym wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Przede wszystkim ogólnie jest tak, że procki znakowane 03XY, gdzie XY<39 mają odblokowany mnożnik. (0338 => 38 tydzień 2003 roku) Z resztą bywa różnie. Jeżeli posiadasz już ten procek, to łatwo sprawdzić => czy w BIOS'ie możesz zmieniać mnożnik??? (nie wiem jak ASRock w tej płycie zrobił BIOS'a). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siomek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 NO wszystko ladnie i ok... :) Ale proc jest z 2004 a nie 2003 i z 24 tygodnia w asrocku zrobili tak, ze trzeba miec 5 zworek zeby ustawiac swój własny mnożnik a mi brakuje jednej jedynej :( i niemam jak sprawdzic dlatego własnie pytam na forum ze moze ktos mi odpowie czy ta seria jest z odblokowanym mnożnikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Nie, nie jest i tak ma zablokowany… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Na 99,9% jest zablokowany. A zworke wyjmij choćby z CD-ka na próbę. (przecież do próby nie jest Ci niezbędny napęd płyt) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siomek Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ale mam takiego pecha, ze wypalara poszła (została oddana) na gwarancje bo cos sie sknociło :) Mówicie zezablokowany .... no trudno ale jeszcze dla pewnosci sprawdze jak dostane ta zworke POzdrawiam uważam temat za Zakończony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 brak zwrorek w domu powazny problem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...