Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Oczywiscie. Nawet za pomoca menu nie uda mi sie osiagnac takiego czegos jak mam zamiar :) Quaka3 bys nie poznal taki mialem konfig - minimum 125FPS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Oczywiscie. Nawet za pomoca menu nie uda mi sie osiagnac takiego czegos jak mam zamiar :) Quaka3 bys nie poznal taki mialem konfig - minimum 125FPS :) 1591049[/snapback] tylko po co? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no będziesz miał super qonfig do Q4 jak w nim wszystko na medium lub minimum ustawisz to nie te czasy ze twórcą gier chciało się w miarę optymalizować gry. Poczekamy zobaczymy nie ma co spekulować jakie ma wymagania ale obyś się nie rozczarował. Jak dla mnie Q4 jest za bardzo podobny do poprzednika i troche do UT2004. Minigun sssie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) qrde, poogladalem te filmiki i zdaje mi sie ze za bardzo doomowato wygladaja :unsure: w sumie to pamietam jak pierwszy raz zobaczylem q2 to tez mowilem ze to shit i duke nukem jest lepszy :D,ale po jakims czasie okazalo sie ze gra byla warta aby ja przejsc kilka razy na kazdym poziomie trudnosci i grania z kolesiami na multi przez kilka dobrych latek :P mam nadzieje ze wymagania mnie nie pograza :rolleyes: :blink: Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Heh, okazuje sie, ze podobno ten q4 mp test to jest fake... To poprostu q3 + jakies filmiki. LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja też na torrentach widziałem to ale to jest na pewno fake... Kurde ten Q4 coraz bardziej mi się podoba to będzie pierwsza gra od jakiś 8 lat jaką kupię oryginalną :oops: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja też na torrentach widziałem to ale to jest na pewno fake... Kurde ten Q4 coraz bardziej mi się podoba to będzie pierwsza gra od jakiś 8 lat jaką kupię oryginalną :oops: :D 1596433[/snapback] Kolego. Puki co to widze że Ciebie jak i mnie czeka spory update kompa jesli chcemy cieszyć się tą grą :) Ale myśle że to nie będą pieniądze wyżucone w błoto i gra mile Nas wszystkich zaskoczy ;) Spora częstotliwość kupowania gier :lol: Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ludzie nie przesadzajcie z tymi wymaganiami. Facet na QuakeCon'ie podczas prezentacji Q4 SP powiedzial, ze jezeli D3 chodzil wam dobrze to i Q4 bedzie wam chodzil dobrze, wiec jesli wiezyc jego slowom to nie bedzie az tak zle. Wiadomo, ze gra bedzie bardziej dynamiczna niz D3 i bedzie tez poprawiona grafika, ale skad wiecie, ze nie zoptymalizowali engine'u? U mnie na podkreconym R9550 D3 chodzil dobrze na 800x600 i HIGH i mam nadzieje, ze Q4 rowniez bedzie chodzil w podobnych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ludzie nie przesadzajcie z tymi wymaganiami. Facet na QuakeCon'ie podczas prezentacji Q4 SP powiedzial, ze jezeli D3 chodzil wam dobrze to i Q4 bedzie wam chodzil dobrze, wiec jesli wiezyc jego slowom to nie bedzie az tak zle. Wiadomo, ze gra bedzie bardziej dynamiczna niz D3 i bedzie tez poprawiona grafika, ale skad wiecie, ze nie zoptymalizowali engine'u? U mnie na podkreconym R9550 D3 chodzil dobrze na 800x600 i HIGH i mam nadzieje, ze Q4 rowniez bedzie chodzil w podobnych ustawieniach. 1596820[/snapback] no to ja se bede gral w 1280x1024 z aax2 aniso x8 przynajmniej i nie powinno skakac:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Kolego. Puki co to widze że Ciebie jak i mnie czeka spory update kompa jesli chcemy cieszyć się tą grą :) Ale myśle że to nie będą pieniądze wyżucone w błoto i gra mile Nas wszystkich zaskoczy ;) Spora częstotliwość kupowania gier :lol: 1596807[/snapback] No to zrobi się update :wink:. W sumie to z tymi wymaganiami to nie ma co srać bo zawsze można je zmniejszyć. Mi D3 też chodził dobrze na 800/600 więc mam nadzieję, że Q4 też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1sh Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Tak, ten mp to fake, spakowane q3 + filmy vo0 :D Czekam na tego cholenrego q4, r9800pro w drodze, mam jeszcze czas na oc :P Wielkie odliczanie ! 1month 25 days remaining :D Pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ktoś mniej więcej orientuję się ile może kosztować Q4? Bo musze wiedzieć ile zostawić :) Wiem, że zaraz będa teksty w stylu szklanej kuli ale niech ktoś powie ile kosztował D3 w dzień premiery albo HL2 :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 150 zł najdrożej chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ja mysle ze 129zl bedzie kosztowac jak hl2 i mediamarkcie i w empiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Kolego. Puki co to widze że Ciebie jak i mnie czeka spory update kompa jesli chcemy cieszyć się tą grą :) Ale myśle że to nie będą pieniądze wyżucone w błoto i gra mile Nas wszystkich zaskoczy ;) Spora częstotliwość kupowania gier :lol: 1596807[/snapback] Co Ty gadasz? Wystarczy, ze oboje zmienicie grafe i dokupicie giga ram i bedize wszystko spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 no to superowo....akurat na urodzinki zrobie sobie prezent w postaci nowego zasilatorka nom i q4....wsio jeszcze podkrece i bedzie gitnie chodzic:D mniam;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a ja chce zeby byl to ulepszony doom 3 :D bo tak sie zreszta zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Już niedługo koniec roku a to u mnie oznacza znaczny update kompa ;) Szkoda że w tym roku matura się szykuje i nie będzie zbytnio czasu by se pograć :/ Wiadmo coś kiedy wyjdzie jakiś demko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Wiadmo coś kiedy wyjdzie jakiś demko ? 1601145[/snapback] Wyjdzie pewnie tak jak to teraz jest modne.. czyli po premieże Quaka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Powiem Wam tak szczerze, że tak się napaoliłem na Q4, że jak będę mieć go w ręce to będe bał się go włączać... Pamiętam jak pożyczyłem D3 od kumpla. Włączyłem gre pograłem z godzine i wyłączyłem bo mnie tak znudziła a co za tym idzie? Zawiodłem się w cholere... Błagam oby Q4 było konkretne!!! EDIT: Znana jest cena! :: UWAGA :: 99ZŁ Jak dla mnie to poprostu bomba! :D :D :D źródło Edytowane 24 Sierpnia 2005 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?Kate...&ProduktID=9627 tu juz mozna zamawiac i cena 84 pln szkoda, ze do engine d3, bo mi sie nie podobal, zarowno engine jak i caly d3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No racja...mam nadzieję że Raven pokaże klasę poprawiając wiele rzeczy (żeby nie było D3 + nowe mapy i zmieniona nazwa)... W sumie jestem sceptycznie nastawiony do tej gry...ale może mnie zaskoczy ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No racja...mam nadzieję że Raven pokaże klasę poprawiając wiele rzeczy (żeby nie było D3 + nowe mapy i zmieniona nazwa)... W sumie jestem sceptycznie nastawiony do tej gry...ale może mnie zaskoczy ?? :D 1659057[/snapback] Pooglądaj sobie filmiki... IMO D3 wysiada przy Q4 z tego co można na nich zobaczyć. www.q4.org.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Heh...wiesz...ograniczyłem się do obejrzenie pierwszego trailera z Q4 (tego co to 1,5 zajmował)...od początku byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tej gry i stwierdziłem że nie będę się faszerował filmikami...wyjdzie - zagram i zobaczę...może mnie zaskoczy... podobnie było z HL2...byłem nastawiony "średnio na jeża" a gra Valve...mnie całkowicie skasowała...:) oby podobnie było z Q4 czego sobie i Wam życzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) 1658993[/snapback]Elegancko, ze engine D3. Niedosc, ze piekna grafa to jeszcze bedzie zaiwanial na mojej nowej karcie NV :) Edytowane 20 Września 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jakiś 7800GTX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Do d3 wystarczy 6600 i gra jest bardzo przyjemna :> ( oczywiscie bez AA ). Spokojnie można się rozkoszować :P, więc powinno być OK. Już nie wspominam, że d3 spokojnie na gf4 + edycja configa( zarówno IQ i P na + ), można było przejść :P I nie mówcie, że d3 ma zje... engine bo chyba nie jesteście świadomi :P A że Wam się nie podoba tzn zagladaliście w kod źródłowy ?? i coś tam wypatrzyliście ;p bo też tego nie rozumiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Zgadzam się z przedmówcą ojejku na 6600 w High bez AA gra się aż miło, a co do engine to jedyne co odstaje to fizyka (może Raven ją w Q4 poprawi), ale graficznie jest naprawdę dobry, byli tacy co mówili że pracuje dobrze w doomie 3 bo nie ma terenów otwartych, ale to co widać choćby na filmiku z Q4 (ten z czołgiem i mechem) i nowym Enemy Territory myśle, że nie tylko da radę, a nawet bardzo pozytywnie zaskoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) A że Wam się nie podoba tzn zagladaliście w kod źródłowy ?? i coś tam wypatrzyliście ;p bo też tego nie rozumiem ;) 1659323[/snapback] nie podoba mi się calkowity brak interakcji z otoczeniem, a jak na gre z "fabułą" to powinna być, w/g mnie, przynajmniej minimalna, no ale, jak to ktoś napisał, przecież to kosmos i tam kible z tytanu robią i można do nich strzelać rakietami. nie podobała mi się tez "cukierkowatość" otoczenia, jedeny brud jaki tam był to plamy krwi, kurzu nie było nawet jak ściany zostały zniszczone. jedyne co mi sie w d3 podobalo to ciemności. no ale nie rozmawiamy tu o d3, tylko o q4. dla mnie serie quake powinni zistawic tylko na multiplayera i fabule mozna sobie darowac, bo znajac scenarzystow z id to single bedzie fatalny. Edytowane 20 Września 2005 przez FeuerFrei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 ok, moje 3 grosze: q4 pewnie bedzie chodzic podobnie do doom3, czyli teraz juz spoko.. i może być fajny jeżeli bedzie jaśniejszy! dlatego że ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m atitry tools, pojasniam dooma 3 i gra sie zajebiscie, wreszcie widze w co strzelam a nie same oczy, i musze przyznac ze dopiero wtedy te potwory i to jak sie ruszaja robi na mnie wrazenie a po drugie to nie moge zniesc tego jak w doomie3 te stwory pojawiaja sie z nikad, nie da sie tak grac, slysze ze sie pojawil, musze sie narozgladac, a on tam gdzie bylo juz czysto - nie wiem jak innych ale mnie to denerwuje, zero kontroli, jak bedzie tak jak w q2 czy hl2 to bedzie dobrze, bo grafika dooma3 jest bardzo fajna (jak się ją pojaśni i wogole coś widać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...