tyr Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jak na kompie z podpisu na ultra low [przypominaja sie czasy grania w q1 w sofcie z pikselami na pol ekranu] bedzie wmaire stabile fps to cos czuje ze znowu zapalam multiplayerowa miloscia do serii q :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jakiś 7800GTX? 1659270[/snapback] Nie rozsmieszaj mnie. ja nie gram w 1600x1200 AAx6 i AFx16 W D3 mi styka 6200 @ 6600 i BIG OC aby w High osiagac ponad 60FPS w timedemo. Gram z AAx4 wtedy timedemo spada do 51FPS. Wylaczajac AF i AA podejrzewam, ze bedzie sie milo gralo w Q4. Ale nie chce o tym rozmawiac bo mnie takie spekulacje zawsze draznia. Zobaczymy jak to wyjdzie ale jestem spokojny o wymagania bo NV43 jest zabojczo wydajny w nowym silniku iD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nie rozsmieszaj mnie. ja nie gram w 1600x1200 AAx6 i AFx16 W D3 mi styka 6200 @ 6600 i BIG OC aby w High osiagac ponad 60FPS w timedemo. Gram z AAx4 wtedy timedemo spada do 51FPS. Wylaczajac AF i AA podejrzewam, ze bedzie sie milo gralo w Q4. Ale nie chce o tym rozmawiac bo mnie takie spekulacje zawsze draznia. Zobaczymy jak to wyjdzie ale jestem spokojny o wymagania bo NV43 jest zabojczo wydajny w nowym silniku iD. 1660495[/snapback] a w jakiej rodz te 60fps :lol: :lol: :lol: 800x600? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Tak patrzę na filmik z Q4, i podoba mi się ten engine D3 coraz bardziej. Bo postać którą widzę to jest "kupa mięcha" taka jednolita bryła, jakby rzeczywiście wnętrzności pod teksturą były i miała swój odpowiedni ciężar, a nie kartonik pokolorowany jak w HL2. Niestety. Zobaczymy zobaczymy co nam z tego urośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) a w jakiej rodz te 60fps :lol: :lol: :lol: 800x600? :blink: 1660579[/snapback] Hmm, alez tego nie cierpie. Nie jestem dzieciuch, ktory robi kolegow w konia aby sobie podbudowac ego. I nie 60FPS tylko ponad 60FPS (raz skoczylo do 62FPS) - oczywiscie 1024x768. I nie robilem jakis rekordow, tylko na ustawieniach w jakich gram. W ustawieniach z rekordu 3dm moge przetestowac i smiem watpic ze bedzie nizej niz 70FPS w High w tej samej rozdz. Edytowane 21 Września 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) a w jakiej rodz te 60fps :lol: :lol: :lol: 800x600? :blink: 1660579[/snapback] Znowu jakiś mistrzu się znalazł z elo młodzieżową odpowiedzią.... :blink: NIE grałeś na 6600 to się nie wypowiadaj! Is that clear ?!?! Miałem 6600 i nawet pisałem na tweaku wyniki z timedemo. Jak powiedziałem 1024x768 high i 60fps. Koniec Kropka. OT się zrobił. Edytowane 25 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 jako ze w d3 95fps w 1600x1200 ultra high licze na stale fps w quake4, 1024 + full mi styknie. btw w ultimie za 89zl mozna zamowic :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Hmm, alez tego nie cierpie. Nie jestem dzieciuch, ktory robi kolegow w konia aby sobie podbudowac ego. I nie 60FPS tylko ponad 60FPS (raz skoczylo do 62FPS) - oczywiscie 1024x768. I nie robilem jakis rekordow, tylko na ustawieniach w jakich gram. W ustawieniach z rekordu 3dm moge przetestowac i smiem watpic ze bedzie nizej niz 70FPS w High w tej samej rozdz. 1660610[/snapback] sorry za ot? a w 1600x1200 ile masz? :lol: bo gadanie ze q4 pojdzie spoko jest durnowate -nie wiadomo jak engine podrasowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 q4 bedzie zapiepszał nie widziałeś filmu 30min z gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 sorry za ot? a w 1600x1200 ile masz? :lol: bo gadanie ze q4 pojdzie spoko jest durnowate -nie wiadomo jak engine podrasowali 1661766[/snapback] musi isc spoko! nie ma innego wyjscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 sorry za ot? a w 1600x1200 ile masz? :lol: bo gadanie ze q4 pojdzie spoko jest durnowate -nie wiadomo jak engine podrasowali 1661766[/snapback] Jakby mi monitor taka rozdz. wyswietlal to bym Ci powiedzial ;) Chociaz moze za Twoj sarkazm bym to zlal sikiem prostym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ja juz zamowilem:) czekam. Mam nadzieje ze moj sprzet spoko w 1024 pociagnie.. mam pewne wymagania co do quake:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Ja na 2 letniej karcie z podpisu mialem w d3 high [czyste high po wgraniu d3 bez modyfikacji cfg i w sterach na standardowa jakosc bodajze] 55+ fps w 800/600 wiec na gf ktore sa BARDZO zoptymalizowane w d3 to 60fps w 1024 to zadne zaskoczenie i jak ktos w to nie wierzy to juz tylko swiadczy ze troche nie na czasie z informacjami jest. Niestety troche sie boje , ze w mp q4 moze mi troche chaczyc , a niczego nie nawidze bardziej niz braku plynnosci w mp bo to sie konczy BARDZO czesto zgonem i niepotrzebna frustracja. A jeszcze bardziej sie boje , ze jak q4 okaze sie chociaz tak dobre jak q3 , a juz nie daj Boze lepsze [juz nawet nie wspominam , ze sie zblizy do grywalnosci q1=quakeworld , bo to chyba niemozliwe:P ] to wladuje kupe kasy w upgrade kompa :D Quake to magia kto gral ten wie... Edytowane 24 Września 2005 przez tyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 o gustach sie nie rozmawia ;] a obiektywnie oceniajac quakow lepszych czy gorszych nie ma jesli chodzi o mp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 o gustach sie nie rozmawia ;] a obiektywnie oceniajac quakow lepszych czy gorszych nie ma jesli chodzi o mp 1665605[/snapback] W pelni sie zgadzam , wiec do poprzedniego postu dodam , ze to moje subiektywne odczucie ;) Byc moze dlatego , ze od q1 zaczynalem ... ps. Kaeres kojazysz sparingpartnera dave z lanow u was / u mnie sprzed paru latek nickiem Tyrion?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ja tyriona z qw kojarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A mi tam q2 juz tak nie przyapadlo do gustu po qw. Teraz czasem pogrywam w Q3/CPMA ,ale dla mnie to nie to samo co qw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 takie male pytanko? ten q4 i fear to pewnie beda polskie wersje jezykowe? jesli tak to bedzie to niezly S-hit;] wole ang wersje polskie lokalizacje gier sa dla mnei komiczne [; kaeres: no nie bulwersuj sie tak [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 dlatego juz zamowilem oryginal, a i tak sciagne pirata eng tylko swoj oryginalny klucz bede uzywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja tyriona z qw kojarze 1665781[/snapback] Mess no w qw sie grywalo sporo dawniej w hgc ;] Ja ciebie tez kojaze, ale akurat ciebie to trudno nie kojazyc bo troche w scenie fpp namieszales skilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Kto by nie znal messa z jego FPP`owych wyskokow :) A tyrion to juz legenda quakeworld. Najpierw lany z bratem dave`m (aha Tyrion tak kwoli scislosci niejeden mnie tutaj pytal o mojego brata jako nieoficjalnego mistrza slaska, moze poswiadczysz). W CPMA na rownym poziomie tneliscie, pozniej w vq3 (to w sumie ja brata naganialem do vq3), pozniej on sie od Ciebie zarazil qw i delikatnie mnie ale na pare dni bo i qw i cpma nie bylo dla maniaka vq3 tym czym mialo byc. Pozniej jezeli mnie pamiec nie myli zapadles w Ultime Online chyba ? Any way... pozdrowienia wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) ano Dave mnie uczyl cpma w gralni na sikorze w Żorach , pamietam poczatki - mnie cisl sporo do minusa ale nie olal n00ba w q3 tylko mnie uczyl , cpma mialo tyle ponecjalu , ze sie nie zniechecilem :D , potem sie powoli rozkrecilem i nawet raz na turnieju w Wodzislawiu go obilem , ale na ckt sie odkul i mi dupe skopal :) Wogole to ckt to byla zleksza beka bo Dave i ja jako zupelnie na scenie nieznani gracze jakies n00by niewiadomo skad, 1 runda eliminacji Dave trafia na Hugo , jedna z owczesnych slaw q3 i go eliminuje , zajelismy ostatecznie 1st i 3rd place i zapewnilismy sobie awans do finalow w Wawie, ale tak swoja droga nie bylo tam Matroxa i Stinga , ktorzy juz wtedy zaczynali rzadzic ;] Hehe wspomnienia... Dave pojechal do Wawy i pokazal skila, ja o ile pameitam to nie moglem i oddalem awans chyba Bushowi , ktory tez tam pokazal co Slask potrafi :) Nikt nie wiedzial o co chodzi jakies n00by przyjechaly i takie cos :P Dave z tego co czytalem na esport.pl jakis czas temu to do dzis na scenie q3 ostro pokazuje madskillz :D Ja 3 latka sie bawilem ultima online , swoja droga tez genialna gra,ale to juz przeszlosc. Teraz czekam na q4 i jak sprzet pociagnie to cos czuje , ze moze mnie znowu wciagnac , bo ostatnio czasem wchodze na q3 clan arena i mi sie przypomina co to speed i magia quake ;) Co do Dave , to o ile pamitam , to wygral wszystkie turnieje slaskie na ktorych bylem razem z nim i moge poswiadczyc ,a bylo tego troche :D , poza tym jednym w Wodzichu gdzie przyfarcilem. ps. Dave pokazuje max skila na lanie , zero stresu i granie na 100% mozliwosci nawet jak sie turniej przeciaga do bladego switu w stylu 4 rano :) Kaeres & Dave pozdro i mozliwe ze do zobaczenia na arenach q4 :) ps2. sorki za offtop wzgledem q4 , ale mne nostalgia zlapala :) Edytowane 25 Września 2005 przez tyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jeszcze tylko 18 dni :lol2: albo aż :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 QUAKE IV GONE GOLD :D czyli w tloczni, ma byc w tym miesiacu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 NA TO CZEKALEM !!! Q4 pozniej FEAR. Znow gwiazdka z FPP :D Mam marzenie zeby mnie Q4 tak samo pociagnal jak Q3. Kurcze 4 lata nonstop w gre. Wtedy to sie oplaca za gre dac i 200PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 I kolejne 5 lat zabawy w Q:) Tylko teraz chyba ciezko bedzie giercowac w kafejkach, bo raczej niewiele posiada sprzet do Q4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 ...tak jak kiedys do Q3. Wrecz smiem twierdzic, ze wladuja zwyklego GF6600 albo nawet 6200 i beda ciosac na Pro configach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 zamowiliscie sobie juz gdzies czy tak po prostu 'czekamy'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Hmmm na tą chwilę czekałem dłuuuugo czasu :D Dokładnie jeśli Q4 będzie miało taką moc jak Q3 to warto wreszcie zainwestować w orginał :D Myśle że na moim sobie jako tako pogram ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Problem jest taki że pieniążki mi się na te gry kończy ;] FEAR, Q4, PSP ajj. Jakoś pociągniemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...