KrzychuG Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mi chyba na 1024x768 - normal powinno chodzić bez problemów, co Wy na to? ;> 1683402[/snapback] Nie sadzisz ze w tej chwili to dosc dziwne pytanie? Nie wydaje mi sie zeby kazdy mial w domu wlasna szklana kule i widzial juz realne wymagania gry. Poczekaj az bedzie wkoncu dostepna, popatrz na testy, wtedy sie przekonasz czy bedzie ci dzialac czy tez nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jak bedzie jak d3 to gitara, a smiem twierdzic ze moze byc ciut lepiej :D 1280x1024 w ultra z 8xAA poprosze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mam nadzieje ze 1024x1024 High 4xaa mnie zadowoli:)))))) wymagania mam, no wiem.. ale ciekawe jakie gra bedzie stawiac:) n mp i tak na LOW ponizej bedzie:) ale sp... hmm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 a mi pewnie poleci w 213128381371278x3413123 74442bit i AA x213123 i AFx21123 w ULTRA w h00y HIGH ludzie przzestancie OFFTOPIC!! proponuje skasowac moj post jak i te powyzej tego typu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 To normalna euforia, każdy jest podjarany że niedługo wyjdzie Quake 4. Jak również każdy chce zobaczyć go w pełnej krasie. Stąd pojawiają sie posty takie jak powyżej. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 no dobra moze mnie ponioslo =) a moze zazdrosc o 7800 =P a moze tez swiadomosc wyjscia q4 udeza mi do glowy :> pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 dokladnie ;) a btw, zapraszam wszystkich na kanal ircowy #quake4.pl . server irc.quakenet.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Ale powiedzcie szczerze: Na co bardziej czekacie: Na Q4 czy Fear?? Ja chyba jednak na to drugie chodz na to pierwsze tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Ciężko powiedzieć czekam na jedno i drugie tak samo. Licze w obu grach na porządny single, a w Q4 na porządny multi. Co do FEAR to jest demo i multi i single, więc jakiś przedsmak rozgrywki jest a Q4 to wciąż zagadka. Edytowane 4 Października 2005 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ja czekam na q4 a fear eeee to czekam w jakims 1% bo jak q4 bedzie tak dobry jak q3 to mam grania na pare lat ( czyli do nastepnego Q :D:D ) :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ciekawe jak z fizyką czytego Q IV będzie ? Wiecie coś na ten temat? I czy już są plany tworzenia CPM`a lub OSP ?? /OT: A D3 doczekał się OSP lub CPM`a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 na bank sa plany :) ale narazie bedzie trzeba skatowac standard :D a OT'owo to wczoraj przycialem w d3 na sieci i mi sie pociagnal EMZ (Enhanced Militarized Zone) czyli cos na modle cpma imho.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Oczywiscie, ze czekam na Q4 (duuuzo) bardziej niz na FEAR. Powod jest prosty, FEARa przejde raz, moze dwa i zapomne, a Q4 to zabawa na 5 lat (lub wiecej). Mysle, ze modow do Q4 pojawi sie w ch.., w tym takze znane i lubiane OSP, defrag i CPM (niezbyt lubiany przeze mnie). Pozostaje tylko odliczac dni, przejsc szybko singla i zaczac zabawe w multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Pytanie tylko czy bedzie dostepny odrazu po premierze czy trzeba bedzie czekac na PL premiere. Mam nadzieje, ze wrzuca odrazu Q4 na polki 18 pazdziernika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Pytanie tylko czy bedzie dostepny odrazu po premierze czy trzeba bedzie czekac na PL premiere. Mam nadzieje, ze wrzuca odrazu Q4 na polki 18 pazdziernika. Na to samo pytanie chciałbym znać odpowiedz... Znająć Polskę to zapewne pojawi się gdzieś w okolicach listopada... Będę mile zaskoczony jeżeli tak się nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Widziałem teochę filmików z Quakeconu, E3, i innych. Ludzie, to będzie wielki hit... mowiłem to ja - Quakeowiec od samego początku :) Czekam z niecierpliwością ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 no prosze, prorok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Pytanie tylko czy bedzie dostepny odrazu po premierze czy trzeba bedzie czekac na PL premiere. Mam nadzieje, ze wrzuca odrazu Q4 na polki 18 pazdziernika. 1686273[/snapback] moze nie bedzie tak zle premiera hl2 o ile dobrze pamietam byla chyba rownoczesnie u nas i na "zachodzie" - dobrze pamietam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 w polsce z tego co wiem ma byc tydzien po europie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 :mur: Tydzień? :blink: Ja tego nie wytrzymam... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) w polsce z tego co wiem ma byc tydzien po europie :) 1686472[/snapback] Hmm, a ja myslalem ze Polska od zawsze jest w Europie, ba, nawet w Uni Europejskiej. Co to za dziwaczne traktowanie? Zbuntowac sie nalezy ;) Edytowane 6 Października 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 kolejny dzien mniej...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Wy tutaj mowicie, ze w Polsce ukaze sie pazdziernik-listopad, a we wszystkich sklepach trabia ze w grudniu, to jak w koncu jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Wy tutaj mowicie, ze w Polsce ukaze sie pazdziernik-listopad, a we wszystkich sklepach trabia ze w grudniu, to jak w koncu jest? 1687933[/snapback] W sklepach to nigdy nie maja dobrych zrodel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 napisalem tydzien temu gdzies maila do LEM z pytaneim keidy bedzie PL premiera q4...... wtedy juz byla znan premiera q4 w usa -18.10.05. Odpisali ze ......niewiedza kiedy bedzie premiera europejska. Nie zapytalem ich czy juz ja lokalizuja(tak jak CoD 2, ktory bedzie wypuszczony ze swiatowa premiera na polski rynek). Przegladajac ich terminarz wydawniczy zobaczylem jeden tytul : Doom3 Resurrection of Evil : premiera PL: neiznana-> 2005 Wiedzac jak spier***** z premiera D3 w PL to obawiam sie ze z Q4 bedzie podobnie, napewno nie az tak zle(pare miechow) ale sporo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Znane sa oficjalne minimalne wymagania sprzetowe: * procesor Pentium 4 2.0 Ghz lub Athlon 2000+; * 512 MB RAM; * karta grafiki z minimum 64 MB na pokładzie i najnowszymi sterownikami (ATI Radeon 9700, ATI Radeon 9800, karty z następujących serii: ATI Radeon X300, X550, X600, X700, X800, X850, nVidia GeForce 3/Ti, nVidia GeForce 4/Ti, nVidia GeForce FX, nVidia GeForce 6, nVidia GeForce 7); * 2,8 GB miejsca na dysku twardym (plus 400 MB na pliki Windowsa); * 8x CD-ROM; * system operacyjny Windows 2000/XP; * DirectX 9.0c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 czyli nie są aż takie straszne. Myslalem, ze beda o wiele wieksze.. Ale zeby pograc na Ultra chyba moj sprzet juz tego nie wycisnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) czyli nie są aż takie straszne. Myslalem, ze beda o wiele wieksze.. Ale zeby pograc na Ultra chyba moj sprzet juz tego nie wycisnie:) 1691600[/snapback] Chyba ten drugi.Ten 1 wystarczy w 100% na ultra.Tak mi sie przynajmniej wydaje.Powiem inaczej.Nawet wlaczysz AA a po drugie to od kiedy to RX550 ma 64 MB :P ??Nie wspominajac o 9700?? Chyba,ze mieli na mysli GF3Ti,chociaz to dziwne,ze wogole by mialo pojsc na GF3 a tym bardziej na GFFX 5200 Edytowane 9 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 wieksze? przeciez to sa wymagania do wlaczenia, a nie grania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 No a jakie moga byc skoro to silnik D3 sprzed paru msc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...