FrIkO Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 GF3 a tym bardziej na GFFX 5200 Czemu nie? Gra bedzie wymagac SM 1.1 a karty te w pelni go obsluguja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Czemu nie? Gra bedzie wymagac SM 1.1 a karty te w pelni go obsluguja. 1691689[/snapback] Kiedy sprzedalem tego GF i kupilem to co mam to w oczekiwaniu dostalem GF5500 tylko ze 64 bitowy.Na moim procq w D3 w 640 na low mialem jakies 5 klatek a przy dobrych wiatach 7 :P Fakt,ze byl 64 bitowy,ale taki fx 5200 nawet 128 bitowy nie wrozy tej grze jakiej kolwiek mocy po mojemu po tym co widzialem na ekranie wiec nie wyobrazam sobie grac na tym czyms w Q4 a tym bardziej w jakiegos feara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 W tej grze nowy Radek dostanie po [gluteus maximus] od 7800. Muahaha [; Sorry, ale to dla mnie nic innego niz "nowy" Doom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Sorry, ale to dla mnie nic innego niz "nowy" Doom. Wszyscy tak mowia, a zobaczycie jak sie zdziwicie w dzien premiery. Co z tego ze ta sama technologia i podobny dosyc moroczny klimat? To bedzie zupelnie inna gra - ja w to wierze i mysle, ze sie nie zawiode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Sorry, ale to dla mnie nic innego niz "nowy" Doom. 1691751[/snapback] ja tam nie patrze na SP, dla mnie moglo by go w ogole nie byc. a na czym polega magia quake w MP, tlumaczyc ci nie bede ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Sorry, ale to dla mnie nic innego niz "nowy" Doom. 1691751[/snapback] a dla mnie to nowy sens zycia :gitarzysta2: :banana: :gitarzysta2: PS. Oczywiscie jak zmienie grafe ;) Edytowane 9 Października 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Znowu plastikowe postacie. Czekam na nowego UT :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Znowu plastikowe postacie Sam jestes plastikowy... a tutaj macie fajna tapetke: http://quake4game.com/wallpapers/guns_1024x768.jpg EDIT UWAGA!!! Kraza plotki, ze Q4 w PC Gamerze dostal... 70%!!! :blink: Kurcze, mam nadzieje, ze to rzeczywiscie plotka. Edytowane 9 Października 2005 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Oczywiście że będa plastikowe. Ale to już taki trend. Jednym przypadnie do gustu, a innym nie. Nie jestem zbyt w temacie, ale podobno engine Doom3 jest w ogóle nie przystosowany do multiplayera. Coś się zmieniło w związku z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Sam jestes plastikowy... 1692192[/snapback] Coz, za ynteligentna riposta. :mur: :blink: Edytowane 9 Października 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 a dla mnie to nowy sens zycia gitarzysta2.gif banana.gif gitarzysta2.gifTrue true... Już nie mogę się doczekać... ja tam nie patrze na SP, dla mnie moglo by go w ogole nie byc. a na czym polega magia quake w MP, tlumaczyc ci nie bede icon_wink.gifDokadnie. Ja SP przejdę chyba tylko i wyłącznie z szacunku :) No i małej ciekawości! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Kraza plotki, ze Q4 w PC Gamerze dostal... 70%!!! :blink: Kurcze, mam nadzieje, ze to rzeczywiscie plotka. 1692192[/snapback] Mam nadzieje że to jednak plotki ;) Osobiście uważam że mogą się przyczepić do giery ze względu na zbytnie podobieństwo do D3 jeśli chodzi o SP. Nie jestem zbyt w temacie, ale podobno engine Doom3 jest w ogóle nie przystosowany do multiplayera. Coś się zmieniło w związku z tym? 1692209[/snapback] Z tego co już mieliśmy okazje widzieć po filmikach to można być prawie pewnym że MP będzie kozackie (bynajmniej dla mnie :razz: ). Mi się podoba bo szybkością i stylem nawiązuje do Q ]|[ :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 a jak to bylo z odpolszczaniem polskiej wersji D3? mam nadzieje ze w Q4 bedzie dokladnie tak samo, jak nie to trza bedzie ciagnac.. ;) ktos pamieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Panowie,ktorzy narzekaja na SP.Prawda jest taka,ze jak zobaczcie SP to na MP nie bedziecie zwracac wiekszej uwagi gdz ta czesc byla pisana jako powrot do korzeni Q2 wiec bardziej liczy sie singiel (co mnie bardzo cieszy bo dzisiejszy multi jest w grach slaby,0 przyjemnosci dla mnie z grania).Nie wiem coscie sie na to multi tak napalili skoro to beda zwykle Deathmatche i capture Flagi.Dla mnie prawdziwy multi to albo rywalizacja w jakiejs konqrencji (a nie bezmyslna strzelanka na zamknietej arenie,chodz Q3 i UT lubie,ale to inna bajka do ktorej za momencik dojde),albo (tu glownie) Cooperative,ktory byl wypasny w Q1 a ktoreego dzis nie robia bo nie mysla o starych graczach tylko o nowych,ktorzy nie wiedza co to coperative (mysla takze tylko o kasie). Do tej gry multi nie pasuje takze ze wzgledu na wymagania sprzetowe.Gra bedzie za wolna.Jak wychodzilo Q3 to moze i dzialalo wolno,ale w tamtych czasach nikt nie zwracal uwagi na detale tylko na gre a detale ustawial jak mu przyzna komputer,a dzis to kazdy odrazu wlaczy max i bedzie liczyl na plynnosc.Pozatym wczuc sie w bohatera i isc za klimatem - to jest to.Wiem,ze wiekszosc sie z tym niezgodzi,ale coz - ja wole singla albo multi takie jak opisalem wyzej.Pozdro szejset Edytowane 9 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 nie myslalem ze to kiedys napisze , ale zgadzam sie z hydro co do slowa , multi w grach jest praktycznie wszedzie taki sam i oklepany na maxa bez zadnych nowosci , jesli o mnie chodzi to wolalbym aby byl tryb cooperative niz normalny mp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja sie o singla nie martwie... Q4 robia przecierz raven, id i activision. Szczerze watpie zeby mogli cos spaprac. Przypomnijcie sobie ich gry... (kto nie wie google) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Do tej gry multi nie pasuje takze ze wzgledu na wymagania sprzetowe.Gra bedzie za wolna.Jak wychodzilo Q3 to moze i dzialalo wolno,ale w tamtych czasach nikt nie zwracal uwagi na detale tylko na gre a detale ustawial jak mu przyzna komputer,a dzis to kazdy odrazu wlaczy max i bedzie liczyl na plynnosc.Tu sie nie zgodze. Ja dzisiaj jak gram w q3 na multim, to detale ponizej tego co mozna ustawic w opcjach. a to tylko dlatego, żeby więcej widzieć,. Tak samo bedzie z q4!! Na ultra se ustawie tylko do singla.. a na multi? PONIZEJ zera detale:) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 hydro nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Panowie,ktorzy narzekaja na SP.Prawda jest taka,ze jak zobaczcie SP to na MP nie bedziecie zwracac wiekszej uwagi gdz ta czesc byla pisana jako powrot do korzeni Q2 wiec bardziej liczy sie singiel (co mnie bardzo cieszy bo dzisiejszy multi jest w grach slaby,0 przyjemnosci dla mnie z grania). Uhuhu, jakie brednie :) Nie wiem coscie sie na to multi tak napalili skoro to beda zwykle Deathmatche i capture Flagi.Dla mnie prawdziwy multi to albo rywalizacja w jakiejs konqrencjiO, juz druga w jednym poscie :) Do tej gry multi nie pasuje takze ze wzgledu na wymagania sprzetowe. Gra bedzie za wolna.Jak wychodzilo Q3 to moze i dzialalo wolno,ale w tamtych czasach nikt nie zwracal uwagi na detale tylko na gre a detale ustawial jak mu przyzna komputer,a dzis to kazdy odrazu wlaczy max i bedzie liczyl na plynnosc.hydro2, prosze !!! Co Ty mowisz ? Pozatym wczuc sie w bohatera i isc za klimatem - to jest to.Wiem,ze wiekszosc sie z tym niezgodzi,ale coz - ja wole singla albo multi takie jak opisalem wyzej.Pozdro szejsetTez tak myslalem gdy wychodzilo Q3. Bylem zly na id bo nie mial SP. Jakze sie mylilem, podobnie jak teraz Ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) hydro nie masz ani troche racji :) nie wnikaj dlaczego, ja SP moze przejde w chwilach w ktorych nie bede mial neta :> a tak to tylko MP hydro2 nie potrafie i nie chce mi sie tego tlumaczyc :> Edytowane 10 Października 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 hydro2 nie potrafie i nie chce mi sie tego tlumaczyc :> 1692672[/snapback] Bo tego nie trzeba tłumaczyć... Kto nie zakochał się w MP Q ]|[ to tego nie zrozumie i żadne tłumaczenie mu nie pomoże niestety :( To trzeba poczuć i chcieć czuć. Pamiętajcie o gustach się nie dyskutuje i może hydro2 poprostu nie lubi tego typu klimatów i tego nie zmienimy :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Q4 to przedewszystkim multi dla mnie! single przejde raz dwa a w multi bede gral gral i gral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dokładnie tak. O gustach się nie dyskutuje ale jak widzę: "singla wogóle mogło by nie być" to tak jak kiedyś tekst o TR7: " dla mnie to ta gra wogóle mogłaby nie wyjść"!!! :mur: :mur: :mur: Ludzie. Każdy lubi co innego. Ja wolę Singla i będę grał w singla. Multi nawet nie tknę. Kto lubi multi to niech gra w multi. Ale dajcie innym też pograć. Myślicie tylko o sobie! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 kojak ma racje , kazdy woli co innego , ale imo , quake 4 nie bedzie tak dynamiczny jak quake 3 , chociaz moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dokładnie tak. O gustach się nie dyskutuje ale jak widzę: "singla wogóle mogło by nie być" to tak jak kiedyś tekst o TR7: " dla mnie to ta gra wogóle mogłaby nie wyjść"!!! 1692782[/snapback] stary nie rozumiem Cie ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale czy ktos kto mowi ze woli MP najezdza na tych co wola SP, przeciez nie ma tu zadnego offencu, tylko poprostu quake jest gra ktorej cala magia opiera sie wlasnie na MP ale jak ja kupujesz tylko dla SP to nie mam nic przeciwko :> wiec sie nie denerwuj :> pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 stary nie rozumiem Cie ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale czy ktos kto mowi ze woli MP najezdza na tych co wola SP, przeciez nie ma tu zadnego offencu, tylko poprostu quake jest gra ktorej cala magia opiera sie wlasnie na MP ale jak ja kupujesz tylko dla SP to nie mam nic przeciwko :> wiec sie nie denerwuj :> pozdro 1692849[/snapback] dla ciebie cala magia opiera sie na MP a dla kogos innego SP. ja zagram w ta gre tylko i wylacznie dla SP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 dla ciebie cala magia opiera sie na MP a dla kogos innego SP. ja zagram w ta gre tylko i wylacznie dla SP 1692852[/snapback] Ktos mi kiedys powiedzial. Ty masz racje, a my swiety spokuj - pis (nie PiS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) stary nie rozumiem Cie ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale czy ktos kto mowi ze woli MP najezdza na tych co wola SP, przeciez nie ma tu zadnego offencu, tylko poprostu quake jest gra ktorej cala magia opiera sie wlasnie na MP ale jak ja kupujesz tylko dla SP to nie mam nic przeciwko :> wiec sie nie denerwuj :> pozdro 1692849[/snapback] A jak wytłumaczysz to: ja tam nie patrze na SP, dla mnie moglo by go w ogole nie byc. a na czym polega magia quake w MP, tlumaczyc ci nie bede ;-) 1691996[/snapback] He?? B) Ale inni chcą aby SP pozostał. Ja tą gierkę lubię za SP i cieszę się, że powracają do korzeni. Grałem w Quake I i II i zagram w 4. W trójkę zagrałem chwile i na tym moja przygoda się zakończyła. Ale nie mówiłem, żeby nie wychodziła bo ja nie zagrałem. O to mi chodzi. :wink: A skoro wracają do trybu Cyngiel :lol: to coś musi w tynm być. B) Czyżby brak powiewu świerzości na tryb MP??? Hmm. W to już nie wnikam. Peace4all Edytowane 10 Października 2005 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_ Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ale gadanie.. :) sp bedzie super i zajmie mnie na wiele wieczorow, mp bedzie super i zajmie mnie na nastepne miesiace (jesli nie lata ;D) tyle. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Prawde powiedziawszy to liczylem sie z wiekszym gronem przeciwnikow.Kto powiedzial,ze Q4 jest pisane dla MP?Mowilem juz cos na ten temat,ale fdobrze ktos napisal: jedni wola SP inni MP a jeszcze inni nie lubia tego typu gier wiec zostawmy to dla siebie.Natomiast nie mowcie mi (np MESS) ze nie bedziecie grali w singla bo w to nie uwierze.Nie wiem o co moglbym sie zalozyc,ale chyba tylko wtedy,jesli stawka bedzie przewyszajaca Twoje mozliwosci finansowe - nie zagrasz w singla,przynajmniej by go zobaczyc przejsc z 2 levele,chodz podejrzewam,ze gra bedzie na tyle dobra,ze jeszcze ja przejdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...