Skocz do zawartości
Gość kev

Quake IV

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z czytelników quake3world mieszkający w Australii już wczoraj otrzymał DVD z Quake IV i umieścił na stronie kilka ekskluzywnych screenów z gry. Linki do screenów umieścił serwis esreality.com. Źródło http://news.fpp.pl/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zamieścił. Ale żeby tak spieprzyć The Edge to trzeba się postarać. Ciekawe co za geniusz wymyślił, żeby pozbyć się wody...

730, ciiiii... ;]

1704159[/snapback]

moze engine d3 nie obsluguje pływania :blink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze engine d3 nie obsluguje pływania :blink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

1704167[/snapback]

A wiesz, że coś w tym może być ? :lol:

A zostając przy temacie. Całe szczęście, że te screeny przypominają jednak bardziej serię Q, niż cholernego dumA. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po screenach duzo mozna powiedziec :) , trzeba w to zagrac i sprawdzic jaka atmosfera panuje , a nie oceniac screeny :P , mam nadzieje ze to nie zanudzi mnie tak jak fear

1704176[/snapback]

Wlasnie sie dziwie,ze CI sie zanudzil.Ja sie przy nim znakomicie bawie.Moze ty nie grales ze zwolnieniami,tylko szedles byle do przodu.Ja sie staram delektowac ta gra bo naprawde jest przyjemna i moja ocena (9) sie juz nie zmieni do konca.Miejmy nadzieje,ze q4 i Suffering beda rownie dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mister, skad to masz ? :)

I godej chopie jak to lazi w porownaniu z D3 ?

I ustaw jakas porzadna grafe i daj screeny z SP.

1704104[/snapback]

to nie moje, przupuszczam ze to jakiegos kolesia ktory ma tatka w rozlewni plyt :}

komp wiadomo nie wiadomo jaki, ale sadzac po detalach nie jest najwyzszych lotow. ogolnie screeny z mp bardzo mi sie podobaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sie dziwie,ze CI sie zanudzil.Ja sie przy nim znakomicie bawie.Moze ty nie grales ze zwolnieniami,tylko szedles byle do przodu.Ja sie staram delektowac ta gra bo naprawde jest przyjemna i moja ocena (9) sie juz nie zmieni do konca.Miejmy nadzieje,ze q4 i Suffering beda rownie dobre

1704190[/snapback]

cieszymy sie z Toba ze masz wlasne zdanie i ze Ci sie podoba, nie znaczy to jednek ze bedzie sie wszystkim ta gra podobac bo Ty tak mowisz :lol:

moze jednak koniec OT?!?!

czekajmy w milczeniu na q4 :mur: jak juz bedziemy mieli w łapkach to bedzie mozna cos pisac, bo juz jest w tym temacie iles stron samych spekulacji, domyslow itp...ludzie opanujta sie :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strzelam i oddaje prawe pluco za ten strzal ;)

Przeraza mnie ten screen

1704268[/snapback]

Hmmm - jesli to jest screen z MP Q4,to ja sobie daruje MP.Wyglad ala Q3 a tempo ala D3 (w 1600x1200 AAx6 Anizo X16 na ultra na mojej grafie) - mega lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi