poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) http://members.iinet.net.au/~fias_co/Quake...17-08-19-03.jpg 3D Mark 05? oby te screeny byly z jakiegos kiepskiego kompa... Edytowane 17 Października 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 q4 jest juz w sprzedazy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 q4 jest juz w sprzedazy :) 1704071[/snapback] wydawca firma RELOADED :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 http://members.iinet.net.au/~fias_co/Quake4/ no jak to sa screeny z q4 to to gorzej wyglada niz doom 3 :) ja sie tam nawet ciesze bo pewnie wymagania beda tez male :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 1704044[/snapback]Mister, skad to masz ? :) I godej chopie jak to lazi w porownaniu z D3 ? I ustaw jakas porzadna grafe i daj screeny z SP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ale to nie jego ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 lol , ten gosc nie ma tej gry jeszcze :P , bo jeszcze nie wyszla , jakis gosc to kupil w australi i dal kilka screenow , watpie zeby az tak kiepsko wygladala , pewnie to jakis kiepski komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Widac jaki jestem napalony, ze nawet nie sprawdzilem adresu :) Na allegro juz koles sprzedaje z zastrzezeniem ze wysylka okolo 24-26go Pewnie i tak wczesniej nigdzie nie dostaniemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No tak. Gra wyszła już w Australii. Teraz czym review na IGN i że tak powiem naszła mnie ochota na gre w Doom3 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 nie bylbym takim pesymista , ta gra moze ukazac sie teraz w kazdej chwili , mysle ze do 24-26 zdazy nam sie znudzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jeden z czytelników quake3world mieszkający w Australii już wczoraj otrzymał DVD z Quake IV i umieścił na stronie kilka ekskluzywnych screenów z gry. Linki do screenów umieścił serwis esreality.com. Źródło http://news.fpp.pl/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) lol , juz sie ukazala :D tzn nie wiem czy nie fake jeszcze :P edit - falszywy alarm , fake Edytowane 17 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) No zamieścił. Ale żeby tak spieprzyć The Edge to trzeba się postarać. Ciekawe co za geniusz wymyślił, żeby pozbyć się wody... 730, ciiiii... ;] Edytowane 17 Października 2005 przez SeciK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 730 - cicho... Jeszcze temat zamkną. Zachowaj informacje dla siebie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No zamieścił. Ale żeby tak spieprzyć The Edge to trzeba się postarać. Ciekawe co za geniusz wymyślił, żeby pozbyć się wody... 730, ciiiii... ;] 1704159[/snapback] moze engine d3 nie obsluguje pływania :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 moze engine d3 nie obsluguje pływania :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: 1704167[/snapback] A wiesz, że coś w tym może być ? :lol: A zostając przy temacie. Całe szczęście, że te screeny przypominają jednak bardziej serię Q, niż cholernego dumA. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 po screenach duzo mozna powiedziec :) , trzeba w to zagrac i sprawdzic jaka atmosfera panuje , a nie oceniac screeny :P , mam nadzieje ze to nie zanudzi mnie tak jak fear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 po screenach duzo mozna powiedziec :) , trzeba w to zagrac i sprawdzic jaka atmosfera panuje , a nie oceniac screeny :P , mam nadzieje ze to nie zanudzi mnie tak jak fear 1704176[/snapback] Wlasnie sie dziwie,ze CI sie zanudzil.Ja sie przy nim znakomicie bawie.Moze ty nie grales ze zwolnieniami,tylko szedles byle do przodu.Ja sie staram delektowac ta gra bo naprawde jest przyjemna i moja ocena (9) sie juz nie zmieni do konca.Miejmy nadzieje,ze q4 i Suffering beda rownie dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 nie jestem fanem quake-a ale fear to rozczarowanie roku.straszna nuda.jeden schemat gry i ci sami przeciwnicy.zero strachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Mister, skad to masz ? :) I godej chopie jak to lazi w porownaniu z D3 ? I ustaw jakas porzadna grafe i daj screeny z SP. 1704104[/snapback] to nie moje, przupuszczam ze to jakiegos kolesia ktory ma tatka w rozlewni plyt :} komp wiadomo nie wiadomo jaki, ale sadzac po detalach nie jest najwyzszych lotow. ogolnie screeny z mp bardzo mi sie podobaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Wlasnie sie dziwie,ze CI sie zanudzil.Ja sie przy nim znakomicie bawie.Moze ty nie grales ze zwolnieniami,tylko szedles byle do przodu.Ja sie staram delektowac ta gra bo naprawde jest przyjemna i moja ocena (9) sie juz nie zmieni do konca.Miejmy nadzieje,ze q4 i Suffering beda rownie dobre 1704190[/snapback] cieszymy sie z Toba ze masz wlasne zdanie i ze Ci sie podoba, nie znaczy to jednek ze bedzie sie wszystkim ta gra podobac bo Ty tak mowisz :lol: moze jednak koniec OT?!?! czekajmy w milczeniu na q4 :mur: jak juz bedziemy mieli w łapkach to bedzie mozna cos pisac, bo juz jest w tym temacie iles stron samych spekulacji, domyslow itp...ludzie opanujta sie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 HL2, D3 i inne w ktore sie gralo 3 dni tematy na 100 stron, a ty nas chcesz opanowac w temacie o grze ktora bedzie rulowac przez kilka lat ? TO NIEMOZLIWE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 HL2, D3 i inne w ktore sie gralo 3 dni tematy na 100 stron, a ty nas chcesz opanowac w temacie o grze ktora bedzie rulowac przez kilka lat ? TO NIEMOZLIWE :D 1704218[/snapback] jeszcze nie wiadomo czy bedzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jeszcze nie wiadomo czy bedzie :mur: 1704221[/snapback] Nie to że Czrnoksiężnik z krainy OZ ale ja wiem że będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jeszcze nie wiadomo czy bedzie :mur: 1704221[/snapback] wiadomo :) i jeszcze the edge.. z zamknietymi oczami moge po niej chodzic.. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) jeszcze nie wiadomo czy bedzie :mur: 1704221[/snapback] Strzelam i oddaje prawe pluco za ten strzal ;) Przeraza mnie ten screen 18fps w swietnej jakosci Edytowane 17 Października 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Strzelam i oddaje prawe pluco za ten strzal ;) Przeraza mnie ten screen 1704268[/snapback] Hmmm - jesli to jest screen z MP Q4,to ja sobie daruje MP.Wyglad ala Q3 a tempo ala D3 (w 1600x1200 AAx6 Anizo X16 na ultra na mojej grafie) - mega lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie wiadomo jeszcze na jakim sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No i dodatkowo jak się shota robiło, to rwanie przez moment jest bo zapisuje plik na dysku, więc wyluzujcie do dnia premiery ;) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Napewno nie ma na tym screenie anizo lub jest bardzo małe. Ogólnie z du.py wygląda i wątpie żeby to było high detal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...