ptys Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 tylko zapodaj gdzie sie zarejstrowałeś to już postaram żeby cię wykopali z tamtąd pijawo jedna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 W tym teście GameSpy mój komp oblewa test... ciekawe <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Przy Twoim CFG? :blink: Co nie przechodzi? Może nie masz miejsca na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Pewnie tak...u mnie też oblewa, właśnie przez miejsce na dysku... wogóle jakiś dziwny ten test... wykrył mi mojego bartonka jako 2570 mhz...:| (chciałoby się...:) ) co nie zmienia faktu że na tym co mam raczej się w to grać da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) czyli nie ma co liczyc na wersje angielska na dvd w rozsadnej cenie ok 129.90 ( zapewne w promocji :D) w pazdzierniku <_< bo wersji pl z 5 cd w grudniu to zalosc :mur: ( btw po co w takiej grze tlumaczenie, jest wiele innych ktore warto tlumaczyc o oni biora sie za q 4 smiechhhhh ) gramw q3 kawal czasu glownie mod ra3 i ctf pod nikiem jak ma tutaj na forum, po malym wywiadzie w srodowisku kazdy mowi ze pl wersji nie chce kupic Edytowane 18 Października 2005 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 tlumaczenie po to zebys nie kupowal w polsce gry za 90zl i potem na zachodzie sprzedawal za 200 bo pewnie po tyle tam maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 co do tego testu: Troche mi sie humor poprawil, nawet jesli to lipa ten test:):::) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Robie wyjatki i czasami szanuje niektorych producentow. Nawet nie spojrze na pirata. 100pln, za granie przez kilka lat to jalmuzna. Edytowane 18 Października 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ale ja oryginał kupię ale do tego czasu musze mieć w co grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Kolejne rozmowy, aluzje i chwalenie sie sciageniem/piratem itp. nagradzam BANem... I mam nadzieje ze rozumiecie roznice miedzy zawieszeniem konta a BANem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Robie wyjatki i czasami szanuje niektorych producentow. Nawet nie spojrze na pirata. 100pln, za granie przez kilka lat to jalmuzna. 1707179[/snapback] Bardziej mi chodzi o to iż tez szanuje taka gre jak q4! mowisz 100pln. OK, ale za wersje polska:/ a ja quake nie widze po polsku po prostu. Ja tez wydam 100pln na nią, ale tylko dla klucza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Bardziej mi chodzi o to iż tez szanuje taka gre jak q4! mowisz 100pln. OK, ale za wersje polska:/ a ja quake nie widze po polsku po prostu. Ja tez wydam 100pln na nią, ale tylko dla klucza! 1707377[/snapback] Spoko, zawsze bedzie mozna jakos to 'odpolszczyc', ew. na allegro beda sprzedawac. Za jakis czas beda dodawac do hi-endowych k. graficznych. ; P Jest wogole jakiekolwiek info na temat demka (?), bo chyba kazdy by sobie popykal po necie do czasu kupna org. ... do fear'a bylo do cod'a 2 bylo, do q4 nie ma... co za ludzie. ;/ Edytowane 18 Października 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Spoko, zawsze bedzie mozna jakos to 'odpolszczyc', ew. na allegro beda sprzedawac. Za jakis czas beda dodawac do hi-endowych k. graficznych. ; P Jest wogole jakiekolwiek info na temat demka (?), bo chyba kazdy by sobie popykal po necie do czasu kupna org. ... do fear'a bylo do cod'a 2 bylo, do q4 nie ma... co za ludzie. ;/ 1707406[/snapback] nie chcę się czepiać, ale nie było demko mp coda 2. sorry zgineło mi gdzies nie ;) Edytowane 18 Października 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 wlasnie dzwonilem do kuzyna w uk, kupi i wysle gre :D jejeje za 150zl to zawsze mniej niz 230 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nie chcę się czepiać, ale było demko mp coda 2. 1707424[/snapback] No ciekawe... masz jakies wtyki ? ;] jeżeli dobrze widze jest już FULL 2.65GB 1707435[/snapback] To lepiej nie 'widz'. wlasnie dzwonilem do kuzyna w uk, kupi i wysle gre :D jejeje za 150zl to zawsze mniej niz 230 :) 1707436[/snapback] Farciarz, ja kolekcjonujac zlotowki czekam na demko. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) ath z tego co napisałeś w swoim przed ostatnim poscie jasno mozna zrozumieć że twoim zdaniem było demko mp calla 2 bynajmniej ja tak zrozumialem Edytowane 18 Października 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ehehe chodzilo mi o demko wogole. ;] Jaki cel maja tworcy gier w tym, ze nie daja demka przed wypuszczeniem full'a ? Boja sie, ze to odstraszy klientow, czy zmuszaja do zakupu, zeby cokolwiek zobaczyc ? ;/ Chyba problem nie stanowi strona techniczna. Normalnie nie lykam tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Jaki cel maja tworcy gier w tym, ze nie daja demka przed wypuszczeniem full'a ? Boja sie, ze to odstraszy klientow, czy zmuszaja do zakupu, zeby cokolwiek zobaczyc ? ;/ Chyba problem nie stanowi strona techniczna. Normalnie nie lykam tego. 1707472[/snapback] mam ten sam problem... o co im chodzi...? ;) Edytowane 18 Października 2005 przez julas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 no moim zdaniem producenci gier boją się, że gra może się nie spodobać i wolą nie ryzykować wypuszczeniem dema przed premierą. Logicznie wnioskując id po prostu boi się wydać demo żeby nie zniechęcić klientów od takie mam zdanie na ten temat. W innym wypadku chyba każdy producent gry który zamierza wydać super hiciora zrobi sobię dodatkową darmową reklamę wypuszczając demko przed premierą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 czyli maja cos na sumieniu...;) bo inaczej byli by pewni swojego produktu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 http://img434.imageshack.us/full.php?image=q40zv.jpg fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 1707504[/snapback] Dziala, nie ma zadnego wirusa. Pogralem chwilka z 5 minut ale juz musze isc spac, bo do roboty o 5 trza wstac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 dobrze jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 nop sorry ;) ps. Cmx zazdroszcze ci twojego neta!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 http://cwr.pl/index.php?area=1&p=news&newsid=121 Oby to nie była prawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 bo to jest prawda q4 w polska wersja 12 grudnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 w polsce jest wszystko mzoliwe a czy tylko LEM bedzie zajmowal sie dystrybujcja q4 na polske ? :blink: czy tylko q4 pl ,a noramlna wersja bedzie w empikach o 21.10 ?(premiera europejska) wiec juz nastawiam sie na grudzien , kupno q4 pl -----a pier**** nie kupie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Lepiej zamiast tak gadac to powiedzcie wrazenia z gry.Jak chodzi czy dajecie 10/10 i takie tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 pierwsze opinie beda jutro, teraz spimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a ja w ramach oczekiwania testuje sobie moda pod Doom'a 3 "Quake II Lost Marine", i wydaje mi sie ze jest to calkiem udany remake Q2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...