Eclipse Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A ja mam pytanie czy lokacje sa choc troche wieksze niz w doom bo do mnie pomiszczenia wilekosci kibla nie przemawiaja. A co do ciemnosci to chyba jest na stale wpisana w engine d3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) a jakies screeny albo filmiki z Q3DM17 albo The Edge ? filmy miodzio quake w skorze doom-a 3 :D juz sie doczekac nie moge Edytowane 19 Października 2005 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 nie ma *** we wsi, żeby Ci na takim sprzęcie poszła na ultra u mnie podczas wychodzenia z gry tak zamuliło dysk, że system 5 minut dochodził do siebie :blink: po za tym nie ma ultra high, jest high lub ultra, zdecyduj się :> 1707732[/snapback] kurde bylo napisane ultra ( nastepny poziom po high). za 1,5 h bede w domu to jeszzce raz odpale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Tez czuje,ze Q4 bedzie znacznie gorszy od Feara,ale poczekam i zagram osobiscie,jednak patrzac na oceny wiekszosci z Was na obie gry zastanawia mnie 1.Czego Wy sie spodziewacie od tych gier?? To,ze przypomina inne to juz Was od niej odpycha??Czy dzis da sie wymyslec cos innego??Raczej w to watpie.CO kolwiek dzis nie wymysla autorzy to zawsze bedziessz mial wrazenie,ze to juz bylo,tylko dodadza Wam grafiki.Ocencie w tej grze jakies detaliki,zachowania kolesi itd,na to to wogole nie patrzycie tylko patrzycie na to,ze to juz bylo i odrazu Was odrzuca - ludzie i ludziska.Tak sie nie da.Popatrzcie na gre z innej strony.Wiekszosc z Was czeka bardziej na MP wiec chociaz ocencie to MP chodz zapewne SP bedize wporzo.Zwroccie nie wiem - uwage na fabule bo napewno jest wporzo a nie na to,ze to juz kiedys nylo.Olejcie to i cieszcie sie gra.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Pomocy!!! Nie mam zielonego pojecia dlaczego, ale quake to juz druga gra ktora mi tak robi. Mianowicie instalacja do konca ok a na sam koniec jak tam jest registering components, publishing itp wywala mnie do windy. Podobnie mam w Age of Empires 3 tylko ze tam pokazuje mi sie jeszcze okno instaltora ze byl corrupted i finish i wszystko sie kasuje tak jak q4. POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 zacielem sie :/ na bossie , na poczatku sa dwa pajaki ktore padaja po kilku strzalach z granatnika , a raczej kilkunastu , a potem ten skrw :/ , dwa strzaly i jestem trup :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 hydro czesciowo sie z Toba zgadzam ale tez czesciowo z nierealnym. Generalnie gra co dostaje ocene 10/10 to musi byc poprostu hicior jedyny, idealny, podobajacy sie kazdemu. Nie majacy zadnych bledow, skaz, z idealnym enginem gry itp itd ale masz racje ze niektorzy maja jakies wyolbzymione wymagania w stosunku do gier, oczekuja nie wiadomo czego. Dla mnie osobiscie w ostatnim czasie jedyna gra ktora naprawde podobala mi sie pod kazdym wzgledem, i jak dla mnie, powtarzam jak dla mnie byla bliska oceny 10/10 byl HL2, graficznie i muzycznie powalila mnie w dniu pojawienia sie okropnie, do tego zagrywalem sie z ogromna przyjemnoscia, ba nawet przeszedlem ja 2 razy. i pewnie wroce do niej jeszcze nie raz. Jedyny jej mankament to byl steam, ktory troche uprzykzal mi zycie pomimo tego ze majac oryginal musialem latac z kompem i podlaczac go do neta. (nie mam w domu lacza), gdyby nie to na pewno dal bym jej 10/10, generalnie ocene gry 10/10 ciezko dac, tak ogolnie dla wszystkich, ocene 10 mozna dac tak jak ja powiedzialem "osobiscie" - poprostu giera jest dla ciebie obledna to wystawiasz jej 10, jednak dla kogos innego bedzie ona 9 a nawet 8. Zeby gra dostala 10/10 i zeby zgodni byli z nia wiekszac graczy to naprawde musi to byc MEGA UDANA PRODUKCJA i to tyle pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 to jak sa w koncu Q3DM17 i The Edge czy bylo to tylko plotki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Cczy ktos mi moze POMOC??!!! Chyba rozumiecie jakie to dla mnie wazne! The wizard was interrupted before Age of Empires III could be completely installed Taki dokladnie blad Edytowane 19 Października 2005 przez DooDah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 obejrzalem filmiki z Q4 i niestety ku mojemu zdumieniu niczym nie zablysneli nowym a tyle czasu tworzyli. Pewnie czekali na Doom3 wylazl i w pol roku przerobili go na Q4 :)Zmienili napis intro i troche bronie i zmienili sciany w pomieszczeniach zeby nie pokrywaly sie z tymi co w d3. Porazka monotonna jak nie wiem co ...... Jedyna gra ktora jeszcze zasluguje na poklony za odwalenie dobrej roboty to HL2 - tyl sie czekalo ale chociaz bylo na co. Raczej nawet nie bede tego sciagal , w D3 pogralem 2 h i to w PL wersje i musialem sie zmuszac do gry bo byla tak monotonna. Tak wiec niestety musze przyznac ze to jest wielki nie wypal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) hl2 jest tak samo monotonne jak d3(a misje z pojazdami po pewnym czasie robily sie juz naprawde irytujace), wiec nie pisz takich glupot - i nie probuj mi wmowic ze nie jest bo beczki mozesz ustawiac i przenosic LOL. jeden wielki korytarz. ale widzisz, jednemu sie podoba to, innemu co innego. z tego co pisali recenzenci sp w q4 nie jest ciemny, sa takie epizody ale ogolnie gra taka nie jest. na filmikach daro bez ktiu wyglada jak doom3, ale co z tego :D i tak bede tylko mp katowal, sp przejde moze raz, moze w ogole nie przejde... Edytowane 19 Października 2005 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 -mess- , czemu od razu musisz mnie obrazac mowiac ze pisze glupoty, napisalem ze gra HL2 jest dla mnie bliska oceny 10/10 i tyle, podkreslilem to ze jest to moje odczucie osobiste. Nie uwazasz tak, super szanuje to i masz jak najwieksze do tego prawo. Moze jakas inna gra dla Ciebie ma ocene 10, a dla mnie bedzie nudna czy ja wystawil bym jej ocene 6-8. boshe co za wiara :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Nie no kwestia gustu po prostu.Half Life 2 jest naprawdę wspaniały.Pomimo iz ludzie sie doszukują tam monotonii itd.Jak mówię.Kwestia gustu.Mnie rowniez hl2 bardzo sie spodobal.Ale grałem rowniez w doom3 i z reka na sercu mowie ze robilem w nachy ze strachu.Doom3 ma klimat.Natomiast w quakea4 zagrają wszyscy ktorzy zakochali sie w q2 jako ze podobno jest to kontynuacja.Nie wina q4 ze ma plastikową grafikę.To jest nowa technologia tworzenia grafiki w grach.Bumb mapping. Fear tez ma przeswity "plastiku".trudno sie mowi.Ale wydaje mi sie ze jak ktos potrafi sie wczuc w klimat gry a nie bedzie mial na co narzekac.Te gry maja po prostu swój specyficzny klimat ktory jednym odpowiada a innym nie. P.S - ciekawy jestem czy moj gf4Go 32Mb po raz kolejny przejdzie próbę...half life 2 smiga, doom3 smiga...czy quake 4 równiez?? Moze niedlugo sie przekonam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 to co sie komu podoba to jest kwestia gustu i tylko tyle a jak wiadomo nad gustami sie nie dyskutuje, dyskusja na temat wyzszosci HL2 nad Doom'em 3 i Q4 przypomina odwieczna o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca , ale z drugiej strony wystawianie oceny gry na podstawie filmow to lekka przesada, mimo iz staram sie szanowac zdanie innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Screeny, filmiki genialne ! D3 z fabula sequela Q II Nie mozna sobie niczego lepszego wymarzyc. Jednego nie rozumiem. Dlaczego ciemnosc jest wada gry dla was ? W D3 byl dla mnie czynnikiem budujacym klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 przypomnijcie sobie ile bylo krzyku o Quake 3 ze jest za kolorowy , teraz znowu za ciemny ? :D i jak tu ludzia dogodzic ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Screeny, filmiki genialne ! D3 z fabula sequela Q II Nie mozna sobie niczego lepszego wymarzyc. Jednego nie rozumiem. Dlaczego ciemnosc jest wada gry dla was ? W D3 byl dla mnie czynnikiem budujacym klimat. 1707846[/snapback] Budujacy? po pol godz gry to nużylo....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) I tu sie w pelni zgodzę z KRS. Nie rozumiem rowniez dlaczego ciemnosc to wada.Nic tak nie cieszy przeciez jak spasc z krzesła ze słuchawkami na łbie kiedy wyskakuje na ciebiez ciemnego kąta psychiczny zombiak albo lub tudziez inny uposledzony stwor wydając z siebie przerazliwy krzyk i nie wiesz wtedy co sie dzieje... :lol: TO JEST TO P.S - jak nuzylo to bylo zapalic latarke :lol:...(j.w - jednych nuzy drugich kreci.kwestia gustu) Edytowane 19 Października 2005 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A ja was juz powoli nie rozumiem, wszyscy tacy znawcy a nikt mi pomoc nie moze. A jak zalozyl bym nowego posta to ban bo wbrew regulaminowi. Chociaz by sami zainteresowanie czytali... ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) jakie 10/10 wiesz co ta ocena oznacza w ogóle?? gre perfekcyjną pod każdym względem która wyznacza nowy kierunek. widziałeś te filmiki co zapodał daro200?? gra jest tak samo ciemna jak doom3 nawet latarka jest zapożyczona od niego. Q4 na tych filmikach wygląda żałośnie!!! na moje oko to w ogóle ta gra nie przypomina serii Quake. Tylko jakiś dodatek do Dooma 3. 1707763[/snapback] Gra nie jest aż tak baaardzo ciemna jak to widać na filmikach, które zapodałem. Nie wiem czemu ale się o pare stopni ściemniły i rzeczywiście po nich można wnioskować że jest ciemno jak w du.pie u afroamerykanina :E Ale w realu nawet nieźle się gra. Gra jest szybka i czuje się klimat Q II :D a jakies screeny albo filmiki z Q3DM17 albo The Edge ? filmy miodzio quake w skorze doom-a 3 :D juz sie doczekac nie moge 1707767[/snapback] Hmmm może Ci nie zapodam filmiku ani screenu ale to jest ta mapka którą wcześniej ktoś zapodał (nie ta z DOOM`a) i wygląda całkiem nieźle :] Q2DM1 też jest niezły :) Znalazła się także przeróbka planszy z XAERO (Q3tourney6 chyba ?). Mam zamiar przejsc SP może nawet jeszcze dziś jak się udo (niestety kobieta pokrzyżuje zapewne plany ;() A ja was juz powoli nie rozumiem, wszyscy tacy znawcy a nikt mi pomoc nie moze. A jak zalozyl bym nowego posta to ban bo wbrew regulaminowi. Chociaz by sami zainteresowanie czytali... ehhh... 1707860[/snapback] Niestety nie wiem co może być przyczyną i zapewne nikt też nie wie i dlatego nikt nie pisze dlatego... Edytowane 19 Października 2005 przez daro200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a powiedzcie mia jest muzyka w grze? bo w Q2 byla genialna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A ja was juz powoli nie rozumiem, wszyscy tacy znawcy a nikt mi pomoc nie moze. A jak zalozyl bym nowego posta to ban bo wbrew regulaminowi. Chociaz by sami zainteresowanie czytali... ehhh... 1707860[/snapback] az dziw bierze dlaczego jeszcze bana nie dostales :mur: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 To powiedz mi co mam zrobic jak tu wszyscy totalna olewka?? Prawie nikt nie gral a wszyscy oceny wystawiaja. Piekne to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 -mess- , czemu od razu musisz mnie obrazac mowiac ze pisze glupoty, napisalem ze gra HL2 jest dla mnie bliska oceny 10/10 i tyle, podkreslilem to ze jest to moje odczucie osobiste. Nie uwazasz tak, super szanuje to i masz jak najwieksze do tego prawo. Moze jakas inna gra dla Ciebie ma ocene 10, a dla mnie bedzie nudna czy ja wystawil bym jej ocene 6-8. boshe co za wiara :mur: 1707840[/snapback] przeciez to nie bylo do ciebie :), wiec luz ;-) ale jak juz cie tak zabolalo to przeczytaj ten post kilka razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Kurcze chyba sobie dzisiaj właczę q2 ... juz dano w niego nie grałem a klimat ma niezapomniany.Ten temat jeszcze bardziej go podkręca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 przeciez to nie bylo do ciebie :), wiec luz ;-) ale jak juz cie tak zabolalo to przeczytaj ten post kilka razy :) 1707869[/snapback] hehe no tak sie zdziwilem, ale wiesz musialem cos skrobnac pozdrowka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liberty666 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Generalnie gra co dostaje ocene 10/10 to musi byc poprostu hicior jedyny, idealny, podobajacy sie kazdemu. Nie majacy zadnych bledow, skaz, z idealnym enginem gry itp itd Zeby gra dostala 10/10 i zeby zgodni byli z nia wiekszac graczy to naprawde musi to byc MEGA UDANA PRODUKCJA Czyli idąc tym tokiem taka gra nie istniała, nie istnieje, i istnieś nie będzie. To tak jak z kobietami :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Acha, jeszcze powiedzcie jak gra chodzi w porownaniu do D3 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Acha, jeszcze powiedzcie jak gra chodzi w porownaniu do D3 ! 1707915[/snapback] Niestety nie moge porównać bo obie gry chodzą mi dobrze w 1024*767 na HIGH ustawieniach. W sumie wydaje mi się że ma takie same lub nawet ciut mniejsze wymagania, choć mogę się mylić. Postanowiłem jednak że będę się rozkoszował grą i za szybko jej nie przejde bo w sumie wydaje mi się że jakoś to leci bardzo szybko i żeby się nie okazało że jestem przy końcu :wink: Szkoda że nie mam kompana do MP bo wydaje mi się że mogłoby być ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Kurcze chyba sobie dzisiaj właczę q2 ... juz dano w niego nie grałem a klimat ma niezapomniany.Ten temat jeszcze bardziej go podkręca :D 1707879[/snapback] no ja pare dni temu przeszedlem zeby sobie odswiezyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...