Gość 730 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 pogralem na multi troche , ale masakra , jak quake 3 :) , jedyne do czego moge sie przyczepic to lame ass dark cos gun , beznadzieja i jest za mocny , drugie to ze rakiety sa wolne na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christie_zabanowany Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Screeny, filmiki genialne ! D3 z fabula sequela Q II Nie mozna sobie niczego lepszego wymarzyc. Jednego nie rozumiem. Dlaczego ciemnosc jest wada gry dla was ? W D3 byl dla mnie czynnikiem budujacym klimat. 1707846[/snapback] z ust mi to wyjales! zawsze mowilem ze ci ktorzy mieli stycznosc z D3 dziela sie na zafascynowanych, dla ktorych to byla fantastyczna gra, z super klimatem i fabula i tych, co ciagle psiocza niemilosiernie i marudza jaki to np HL (ktory _tez_ jest swietny!) jest super w porownaniu do 'tego go*na' na szczescie oprocz mnie jeszcze Kaeres nalezy do tych pierwszych :D juz sie nie moge doczekac zeby usiasc do grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 po filmikach wnosząc SP: ~ doom3 ~ doom3: ressurection of evil ~ doom3: quake 4 jednak MP na filmikach w wykonaniu fatal1ty'iego wyglądało zupełnie inaczej i jakoś dynamiczniej - oby4real ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ^ nie ma jak to oceniac cos zanim sie nie gralo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Do tej pory nikt z Was sie jeszcze nie wypowiedzial konkretnie o grze.Chce uslyszec jakies szczegoly.Jordi,a co powiesz o ocenie zblizonej do 10 w FC ??Jak dla mnie to drugi kandydat na taka ocene bo Fear to 9 i ani grama wiecej,jednak to wystarczy.Ciekawe ile bedzie w Q4?? Dowiem sie tego wieczorem bo jestem w pracy :) Edytowane 19 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 The Edge - Legenda http://zombie.planetdoom.gamespy.com/shots/quake4/edge2.jpg Maks fotka wstawiana na forumn to 650x480 by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Zmniejsz obrazek bo jest za duzy! No wlasnie tak jak mowi hydro2 - dajcie jakies szczegoly. Gral ktos na Radku 9550? Edytowane 19 Października 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Macie chyba bardzo szybkie łącza chłopaki jak juz sobie gracie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Ja jakoś sobie pogram, ale test "popsuła" ilość miejsca na C :) Edytowane 19 Października 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Jutro będę miał... Moim zdaniem orównywanie tutaj Q do Dooma i mówienie że to to samo jest troche przesadzone. W Q jest sporo otwartych przestrzeni, widziałem sam na filmikach przedpremierowych (w tym jednym półgodzinnym). Poza tym mówicie że ciemno - a jak ma być, jasno ? W Q2 też było ciemno, przecież walczymy za Stroggami... Czekam z niecierpliwością aż zainstaluję ;/ Wtedy szerzej się wypowiem, ale moim zdaniem żeby cokolwiek ocenić trzeba trochę pograc, a nie gadać po pierwszej lokacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Gral ktos na Radku 9550? 1708102[/snapback] Ja włączyłem u siebie tylko na chwilę - gra nie tnie już w 800x600, detale na medium, wyłączone cienie. Tyle tylko że to sam początek gry, dalej może być już gorzej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 W związku z premierą gry Quake IV PC w USA zaczeło pojawiać się coraz więcej pytań o premierę gry w Polsce. W związku z tym postanowiliśmy, że angielska wersja gry Quake IV PC pojawi się w Polsce dokładnie z premierą europejską, czyli we wtorek 25 października. Niestety, w związku z tym, że będzie to wersja angielsko języczna, jej cena również będzie ogólnoeuropejska - 249 zł. Zgodnie w wcześniejszymi informacjami, firma LEM wyda grę Quake 4 w polskiej wersji językowej i w znacznie atrakcyjniejszej cenie 99 złotych, ale jej premiera, z przyczyn całkowicie nizależnych od nas, odbędzie się w późniejszym terminie, najprawdopodobniej na poczatku grudnia 2005." zrodlo http://q4.imro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 w wersji specjalnej dodali quake 2 z dodatkami i kilka filmikow jak robili quake 4 , wlasnie je ogladam , ciekawe ile specjalna bedzie kosztowac w pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja mam nadzieje ze jutro dostane FEAR i bedzie o niebo lepsza od Queka 4 Fear nie jest taki wspanialy jakim mial byc... Tez czuje,ze Q4 bedzie znacznie gorszy od Feara,ale poczekam i zagram osobiscie, Dla mnie i 2 moich kumpli Q 4 zjada Fear.... jest poprostu lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 jakos textur w grze powala w jednych miejscach wygladaja tak: a w innych normalnie gram w 1152 all na max ... ale textury zrypali jak mogli .. ogolnie taki doom3 z kolegami .. i ciekawe jest podjescie panow z ID do tematu "nieklaustrofobicznosci" .. mialo nie byc ciasnych pomieszczen (defakto mi to w D3 nie przeszkadzalo) ale wedlug panow z ID oznaca to 1. zabierz sufit 2. zrób kolorowego duzego skyboxa 3. zablokuj i tak ruszanie sie na boki ;]... gram sobie bo gram gra jest ok.. ale cudo to to nie jest .. tak jaki i Fear .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 gram w fear i muszę powiedzieć że dośc monotonne ale jak narazie jest to pierwsza fra w której przeciwnicy w miare myślą a nie są uzbrojonymi humanoidami bez żadej logiki prócz parcia na przeciwnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) gram w fear i muszę powiedzieć że dośc monotonne ale jak narazie jest to pierwsza fra w której przeciwnicy w miare myślą a nie są uzbrojonymi humanoidami bez żadej logiki prócz parcia na przeciwnika 1708526[/snapback] To sie zmieni,gra jest naprawde niezla i masz w pelni racje co do przeciwnikow,ale to jest temat o Q4 :) Chaos na tym 1 screenie to wyglada tragicznie,ale drugi jest niczego sobie Edytowane 19 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ja bym sciagnal pirata.. tak.. ale chyba se daruje. Czekam na PL wersje, potem ja odpolszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 GRafika jak grafika, ale jak wyglada gameplay. Czy sa jakies rewulucje, a jesli nei rewolucje to moze pomniejsze rewelacje. Jak wyglada sprawa AI przeciwnikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 witam mam filmik dla tych co interesuje movement :> http://www.xs4all.nl/~eye2eye/kaspah/zwanz...cking_part1.avi i mozliwosc okrojenia grafiki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) @hydro2: Gra sie tak jak w Doom3 ... nic dodac nic ujac .. taki dodatek .. tylko ze w teamach sie czasem pobiega i chlopcy pomoga strzelac .. a tak to jeden pies ;] generalnie jest milo i klimatycznie no ale jak ktos cos takiego nazywa otwarta przestrzenia to sorry ;] tak jak engine q3 nie nadawal sie do Large scale terrain .. tak i D3 .. i Carmack tego nie zmieni .. co nie zmienia faktu ze nasuwanie w ciemnych korytarzach dla mnie tez ma smaczek ;]... no i dla wszystkcih marud jest latarka przy gunie ;].. ale niektóe go nie maja .. Edytowane 19 Października 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Chaos możesz jeszcze raz potwierdzić, że mając ~3200pkt w 3dmark05 grasz na Ultra w 1152 ? Jeśli tak to nowy kwak az takim potworem nie jest i też będę śmigał all na max :) Jupi :P A sreeny powyżej ładne, bardzo ładne. Korytarze - so what. Po ziemi i po łące nie biegamy... Dobrze jednak że jakieś tam otwarte przestrzenie są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 te 3100 to wynik na jego starej karcie 9800 :D Teraz jedzie na 6600GT i ma ponad 4 k w 2005 :D Ale to nie zmienia faktu ze ja na swoim sprzecie gram w 1024 w high i jest very nice .. jedynie doczytywanie wqrwi... ale to z braku ramu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 bez GT :P i nie na ultra high a ana High .. ;] gra chodzi jak doom3 .. nie ma roznicy raczej .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 jestem swiezo po okolo 15 duelach :} gry jest po prostu inna niz reszta quake (dla wtajemniczonych). ide grac dalej, sp moze kiedys przejde jak bede sie nudzil :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 btw ktos pytal czy jest the edge i longest yard(dm17) jest ... jako ze Edge'a screeny byly .. to ma cie jeszcze THE LONGEST DAY :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 No niebo i krajobrazy otwartych przestrzeni wygladaja fatalnie. Gram na high w 800x600. Chodzi fajnie, powiem ze nawet lepiej niz doom3 bo z tym to miałem cyrki. Ot tak sobie zwykły shoter z kumplami. Nie ma co ukrywac ale przeciwnicy w Fear to wogole inna (lepsza) klasa, tu widze ryczace bydło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Quake powrócił ! Chaos wielkie G prawda ze gra sie jak w doom3, dodatku do d3 juz niemoglem zmeczyc taki syf Quake 4 jest po prostu tak grywalny jak Q2 i ma klimat Q2 !!!!!!!! Doom3 byl wolny jak flaki z olejem, potwory sie pojawiały, a tutaj to co było najlepsze w Q2 i Q3 jest teraz połączone w Q4 mistrzostwo RAVEN multiplayer to Q3 przyśpieszone, coś pomiędzy Q3 a CPM - czekając na mody jest cholernie super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Hah, a ja jak patrze na te screeny to nie mogę już się doczekac :P Dla mnie to i tak będzie gra roku, za dużym maniakiem jestem żeby w to nie grać... Przerobiona q3dm17 wygląda moim zdaniem świetnie ! Edit: SIlver widze że choć ty jeden mówisz jak czowiek :) Jutro nocka zarwana na bank :P Chaos widze sig już poprawiony :) HEhehe Edytowane 19 Października 2005 przez Didymos234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Hah, a ja jak patrze na te screeny to nie mogę już się doczekac :P Dla mnie to i tak będzie gra roku, za dużym maniakiem jestem żeby w to nie grać... Przerobiona q3dm17 wygląda moim zdaniem świetnie ! Edit: SIlver widze że choć ty jeden mówisz jak czowiek :) Jutro nocka zarwana na bank :P Chaos widze sig już poprawiony :) HEhehe 1708964[/snapback] Nie tylko on :) Hehe co do przyśpieszenia to radze troszkę przejść gre i zobczyć jak się gra z SPOILER (very light) szybszymi nóżkami :D /SPOILER Ciężko mi mówić gdzie już jestem w SP, ale wydaje mi się tak z 1/2 gry choć to tylko gdybanie :E Gierka jest mega wypass i jak dla mnie F.E.A.R. się chowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...