ath Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Czy ktoś coś wie o botach ? Kiedy będą ? 1710078[/snapback] Po co Ci boty, jak sa ludzie ? : D Boty pewnie niepredko beda, skoro oficjalnie nie ma. Do d3 jakies bylo, ale z tego co pamietam strasznie kulawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Mi tam gra sie podoba bez rewelki ale postrzelac mozna.Grafa niemal identyczna jak w D3 i gra tez chodzi tak samo, wiec jak komus DooM 'latal' tu tez bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Czemu piszecie o samych anizach i innych bzdetach? :P Napiszcie cos o grze, porownajcie ja do q3, jak sie gra, czy wciaga?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja jeszcze napisze tylko co do wymagan gra napewno ma Znacznie wyzsze Wymagania nizeli doom3 - pomimo ze jest na jego enginie ... Dzis dla proby robilem testy w doom3 w 1024 detale high - i gra zapierd*** i nie bylo mowy o spadkach ponizej 45-50 fps - wlasciwie to caly czas wyswietla 60 fps Natomiast Quake 4 - tez 1024 i high .. to na dziendobry w niektorych lokacjach jak tylko stoje jest 38-40 fps Natomiast jak sie poruszam i jest dynamicznie potrafi zejsc do 30fps :/ A niestety to juz jest odczuwalne ;/ Stestuje jeszcze na tych najnowszych sterowikach 81.85 - bo teraz jade na jakis mega syfskich starych betach - moze nieco sie sytuacja poprawi Tak wiec Co prawda mozna grac w 1024 i high ale predkosci dooma 3 to to nie ma oj nie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 W porównaniu do Quake3 to nie można jednoznacznie ocenic, bo wiadomo, tam był tylko multi. W Q4 fizyka jest taka "doomowa" jak na razie chodzę po ciemnych kotytarzach i niewiele widzę... Fajnie jest się postrzelac, ale hmm... cyba spodziewałem się czegoś więcej. No ale zobaczymy, może wkrótce zrobi się jakiś zwrot w akcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ot taki imo dodatek do d3 :/ (single) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy jest jaśniej niż w doomie :wink: : Ale sam Q4 jest naprawdę grywalny dużo bardziej niż D3. Edytowane 20 Października 2005 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 przestańcie już z tymi ciemnościami bo mi się na wymioty zbiera :blink: Macie z nią jakiś kompleks czy co ??? Dla mnie i większości to tworzy min. klimat a reszta to miała chyba trudne dzeciństwo, że się tego czepia :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Panowie wpisujcie IP PL serwerów, może warto się jakoś spiknąć i coś zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ciągle czekam... Jutro powinien zagościć u mnie. Ale mi smaka narobiliście chłopaki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 przestańcie już z tymi ciemnościami bo mi się na wymioty zbiera :blink: Macie z nią jakiś kompleks czy co ??? Dla mnie i większości to tworzy min. klimat a reszta to miała chyba trudne dzeciństwo, że się tego czepia :angry: 1710294[/snapback] Dokladnie. Pewnie jak byli dziecmi to rodzice zamykali ich w szafie i trzesli nia. Ehh ta patologia... A potem D3 sie nie lubi. A co do gry to chyba niedlugo juz zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 narazie nie ma zadnych serwerow, ale jak ktos chce duela to na czas meczu mam jeden :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Jakby ktoś się jeszcze zastanawiał czy jest jaśniej niż w doomie :wink: : Ale sam Q4 jest naprawdę grywalny dużo bardziej niż D3. 1710286[/snapback] dzieki temu ze jest ciemno mamy okazje zobaczyc zajebiste efekty latarek naszych kompanów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) ludzie nie piszcie ze na sprzecie podobnym jaki ja mam w opisie gra wam zap...... bo mnie trzepie. Jak jest jadka to w 1024 high potrafi spasc mi do 13fps!!! ALe jak ide i walcze z 2 gora 3 to zgodze sie gra zapierdala 35fps!!(jesli mozna 35fps tak nazwac!!) jesli wylacze dodatkowe opcje (advance .....) to zgodze sie rzadko spada poniezej 25fps a nie 30 - 40!!! Ludzie wlaczcie frapsa!!!!! Edytowane 20 Października 2005 przez Jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 sa moze jakies odpowiedniki tych komend? seta com_hunkmegs "x" seta com_soundmegs "x" seta com_zonemegs "x" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ludzie nie piszcie ze na sprzecie podobnym jaki ja mam w opisie gra wam zap...... bo mnie trzepie. Jak jest jadka to w 1024 high potrafi spasc mi do 13fps!!! ALe jak ide i walcze z 2 gora 3 to zgodze sie gra zapierdala 35fps!!(jesli mozna 35fps tak nazwac!!) jesli wylacze dodatkowe opcje (advance .....) to zgodze sie rzadko spada poniezej 25fps a nie 30 - 40!!! Ludzie wlaczcie frapsa!!!!! 1710324[/snapback] raczej ludziu zmień procesor <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) jak dla mnie choc gralem tylko 1,5h gra jest dobra choc nie rewolucyjna! Jest duzo szybsza od doom3 i jasniejsza choc czasami przypomina d3! W q4 jest duzo wiecej przciwnikow na raz ( co pewnie odbija sie na wymaganiach ). Dla kazdego maniaka fpp jest moim zdaniem pozycja obowiazkowa! Jeszcze nie gralem w multiplayer! A wlasnie ten tryb wciagal mnie w kazdym quake'u najbaredziej! Patrzac na singla wydaje mi sie ze q4 w mutli bedzie napewno wciagajacy!! Pozdrawiam wszystkich! Edytowane 20 Października 2005 przez Jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Rada dla tych co mają za ciemno - trzeba użyc atitrytools ustawic brightness pod jakies klawisze i sobie w grze pare razy jasnosc zwiekszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 prosze, nie spamujcie mi skrzynki na temat wytworni dewjans i mp. poszukajcie, to nie boli, a ogolnie bardzo wiele mozna dowiedziec sie na ircowym kanale; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 ludzie nie piszcie ze na sprzecie podobnym jaki ja mam w opisie gra wam zap...... bo mnie trzepie. Jak jest jadka to w 1024 high potrafi spasc mi do 13fps!!! ALe jak ide i walcze z 2 gora 3 to zgodze sie gra zapierdala 35fps!!(jesli mozna 35fps tak nazwac!!) jesli wylacze dodatkowe opcje (advance .....) to zgodze sie rzadko spada poniezej 25fps a nie 30 - 40!!! Ludzie wlaczcie frapsa!!!!! 1710324[/snapback] i po co tak drzesz ta jadaczke ??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liberty666 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Widzisz jajo, taka jest okrutna prawda. Jeden jest bardzo zadowolony z tych 40-20 klatek. A drugi nie bardzo jest zadowolony z 60-40 fps'ów. Ja się cieszę z tego że jeszcze przy tej grze sobie pogram, nawet na high i 1024. Owszem zdarza się przy większych pomieszczeniach frame rate na poziomie 15-20 fps'ów. Ale nie rzadko jest powyżej 30 nawet podczas walki. I z tego się cieszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Widzisz jajo, taka jest okrutna prawda. Jeden jest bardzo zadowolony z tych 40-20 klatek. A drugi nie bardzo jest zadowolony z 60-40 fps'ów. Ja się cieszę z tego że jeszcze przy tej grze sobie pogram, nawet na high i 1024. Owszem zdarza się przy większych pomieszczeniach frame rate na poziomie 15-20 fps'ów. Ale nie rzadko jest powyżej 30 nawet podczas walki. I z tego się cieszę. 1710500[/snapback] I jak zwykle wojan nie wiadomo o co... Chyba o kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Rada dla tych co mają za ciemno - trzeba użyc atitrytools ustawic brightness pod jakies klawisze i sobie w grze pare razy jasnosc zwiekszyc 1710400[/snapback] a nie prosciej wlaczyc konsole i dac r_gamma 1.2 r_lightscale 3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a nie prosciej wlaczyc konsole i dac r_gamma 1.2 r_lightscale 3 ?? 1710509[/snapback] Taaaa.... Nie każdy wie co to konsola i co z nią robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ojeju jeju normalnie ziomek niejaki jajo płacze ze mu zwalnia do tam 13 fps . Łupie sobie w q4 na moim sprzęciku i jakos ponizej 30 to nie spada , wiec chyba jojo cos masz nie tak z tym swoim kompem , a stawiam na proca , ktory juz az wzywa o pomste aby go zmienic :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) No wrescie troche pogralem, i jak narazie mi sie podoba, ma klimacik quake 2 :) zawiodlem sie tylko na muzyce :( szkoda ze nie jest w stylu tej z Q2 Edytowane 21 Października 2005 przez daFojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 powtórka z rozrywki console commands list http://hwspirit.com/forum/viewtopic.php?t=128 Complete Quake 4 parameters list http://hwspirit.com/forum/viewtopic.php?t=129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Ojeju jeju normalnie ziomek niejaki jajo płacze ze mu zwalnia do tam 13 fps . Łupie sobie w q4 na moim sprzęciku i jakos ponizej 30 to nie spada , wiec chyba jojo cos masz nie tak z tym swoim kompem , a stawiam na proca , ktory juz az wzywa o pomste aby go zmienic :P. 1710523[/snapback] Thortona zmieniac bo wola o pomste ? Dobry thorton jest taki sam jak dzisiejsze proce. Sa wersje z odblokowanym mnoznikiem i niektore smigaja z baardzo wysokim FSB i moga pokazac nawet Venicowi pazurki. Jezeli juz polecialem ostro po OT to dodam, ze w kwestii prockow swiat sie zatrzymal jakies 2 lata temu gdy powstaly wlasnie bartony. Aby nie wylecial post z watku to zapytam o kwestie wymagan. Jedni pisza, ze smiga tak samo jak D3 inni, ze zwalnia 2 krotnie. Takie rozbiezne opinie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 hej a jak u was z dzwiekiem, ja gdy wlacze w qwaku openAI w ustawieniach zeby wlaczyc swojego audigy 2 i eaxa to wywala mi do windowsa. generalnie nie moge wlaczyc dzwieku przestrzennego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 a czasem nie musisz wgrać sterów openal http://developer.creative.com/articles/art...=OpenALwEAX.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...