jakac Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 no pewnie dzieki prockowi masz racje...pamietam ze jak mialem Bartona 3200+ to w doomie 3 mialem 51 FPSow w timedemo...po zmianie na A64 @ 2700MHz klatki wzrosły do 92 FPSow w timedemie 1736291[/snapback] 500 MHz różnicy nie dziwne ze ci chodzi lepiej, gdybys porównał AXP i A64 2.7GHz to różnica byłaby niewielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://gry.onet.pl/poradniki/pdf_sms_pp.asp?ID=9812 o [ciach!]a:P n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 :-| znalazlem BUGA - moze ktos potwierdzc lokacja STROGG MEDICAL FACILITIES - po przejsciu 2 strogga z railem przechodzimy przez podwojne dzwi (tam gdzie lezy ukryty pancerz na rurze) i za 2 dzwiami jest ten punkt co na screenie (tylko nie smiac sie z ilosci FPS :P bo proc nadal @ w dol na 1330MHz) podchodzisz i skaczesz na spojenie szyby ze sciana i ... juz nie odejdziesz :rolleyes: ma ktos tez takiego buga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Czyli sam widzisz,ze niee tylko mi Quake pop...dala jak glupi 1738296[/snapback] yyyy ze co? ze jak?? :blink: :blink: nie rozumiem..ja Ci nigdy nie pisalem ze Quake Ci nie chodzi super :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) A ja ma cos takiego jak odpalam multi : Data not in sync with server data (pure server) ?????? Co mam zrobic ???? 1737082[/snapback] Mam ten sam problem.. wie ktos w czym problem jeszcze kilka dni temu gralem bez problemu. Edytowane 5 Listopada 2005 przez 2pac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Może jakiś patch wyszedł ? Pure serwer oznacza, że Twoja wersja gry musi być identyczna jak ta na serwerze. Przynajmniej ja tak myślę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 kzi dzieki za save :) juz zamienili mnie w stroga, szybszy movement, wiecej hp, dalsze skoki, nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) juz zamienili mnie w stroga, szybszy movement, wiecej hp, dalsze skoki, nice 1739567[/snapback] Weź się zlituj i wywal tego SPOILERA !!!!! By the way - początek nudny, po Medical Labs miłe zaskoczenie, przy końcówce zasypiałem... Ogólnie 7/10 - głównie za brak muzyki ..... Na pewno o niebo lepsze od Duma . Na antycznym Radziu 9700 w 800x600 bez cieni, reszta na max mykało 60<-20 FPS bez rwania :) Edytowane 5 Listopada 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 przeciez to bylo setki razy, nawet w trailerach, zaden to wiec spoiler;- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Dajcie jakiegoś konfiga pod Ati x800/x850 z 256 mb,sprżet jak w podpisie,choelra ta gra nawet 2 1024x768 przy aa x 2 i faa x16 na detalach high haczy u mnie tzn spada do 30 fps a to juz widac w quake ,no a na aa x 4 i aa x6 spada do 18 -16 ;-/ Ta gra jest przegiea,przeciez mam po o/c grafe wydjanieszą od x850 xt pe ....dajcie konfiga plz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Spoko Mess. fajnie, że działa ;) Przemiana niesamowita :) Co oni wyprawiają to szok, czuć ten ból :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 gierka skończona,grafika ładna (1280x1024,AA x2,HIGH,All ON) chociaż niektóre tekstury troszkę niedopracowane,szybkie tempo rozgrywki,ale w sumie nic nowego nie wnosi do gatunku. krótka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 yyyy ze co? ze jak?? :blink: :blink: nie rozumiem..ja Ci nigdy nie pisalem ze Quake Ci nie chodzi super :?Ja nie mowie o Tobie tylko wogole,ze posuwa jak glupi a spora czesc graczy nie wiedziec czemu narzeka na plynnosc tej gry podczas gdy jest super zoptymalizowana przynajmniej na high i full detale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) witam, mam pytanko apropo płynności gry, a mianowciie odpalilem sobie tego quake 4 na takim zestawi: A64 @2610 1,575v 2x512mb kingmax hardcore cl 2,5 3 3 6 T1 240mhz 6800gt 350/1000@430/1150 I jak puszczam na 1024/768 i ultra higih, to mi gra doslownie soti w miejscu tzn poruszma sie kilak sakund i czekam 5sek...........czy na takim sprzecie to jest mozlwie, czy cos zwalilo mi sie w kompie?? Puscilem takrze na high i AAx4 i plynniutk i na high i Ax8 i tez sie cielo choc nie mialo takich zwisow jak na ultra, czy wy tez tak mieliscie?? Edytowane 6 Listopada 2005 przez tanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam to samo :] sprzęt troche starszy ale wrażenia te same. Pogrywam sobie na 1280x1024 High, 4x anizo i 4xFSAA i jest spoko. A co trzeba żeby chodziło na ultra - Alienware?? :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A co trzeba żeby chodziło na ultra - Alienware?? :lol: Pozdrawiam Wystarczy tylko dołożyć RAMU do 2GB :P reszta twojego kompa powinna jakoś dać sobie radę, zresztą różnica nie będzie i tak porażająca, ten sam wygląd można osiągnąć edytując konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_p Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ma ktos tez takiego buga ? nie wiem czy mam tego ale natknalem sie kiedys na podobnego - jak idziesz mechem to na koncu swojej drogi masz jakby taki plac ogrodzony stalowym murem ktory trzeba obejsc, zanim go obszedlem, podszedlem blisko do takiej niby bramy i lipa. trzeba bylo zrestartowac z ostatniego save'a bo nic nie moglem zrobic, tak samo mnie zaklinowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_p Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ... Puscilem takrze na high i AAx4 i plynniutk i na high i Ax8 i tez sie cielo choc nie mialo takich zwisow jak na ultra, czy wy tez tak mieliscie?? twoje 1gb to tryb ultra nosem wciaga ;) ja dokupilem drugie 2 kosci i smiga, ale to ultra mam pod euforie, jakies masakrycznej roznicy wizualnej nie odczulem ;) (1280x1024 Ultra AAx4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ale powstaja oficjalne mody ! Zatwierdzane przez WCG itp. x-battle, nowe mapy z jednym oswietleniem, przekonwertowane mapy z poprzednich czesci. Polecam zainstalowanie x-battle, mapki phrantic, mappacka z dotychczasowymi mapami standardowymi ale z jednym oswietleniem (stale 63fps). x-battle - daje lepsze widzenie postaci, widzimy ilosc pociskow jaka ma kazda z broni (przy jej wybieraniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Czy ktoś się oruentuje czy powstają już jakieś pierwsze boty do Q ? A jesli chodzi o te mody Kaeres, może jakieś linki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Gra jest Super!!! 1600x1200 wszystko na MAX + FSAA x4, Anizo x8, FSAA supersampling lata bardzo ladnie :-) ....choc przy 2G ramu potrafi odwolac sie do dysku............ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Czy ktoś się oruentuje czy powstają już jakieś pierwsze boty do Q ? A jesli chodzi o te mody Kaeres, może jakieś linki ? http://q4.esports.lt/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_p Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Czy ktoś się oruentuje czy powstają już jakieś pierwsze boty do Q ? koles od oak bots sie cos deklarowal, ale narazie cisza. http://www.oakbots.co.uk/oak-4/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) http://q4.esports.lt/ Z modami bedzie tak jak do FarCry'a...zaden porzadny sie nie ukazal ...lecz od conajmniej roku zapowiadaja chyba z 10 ....... :mur: Pozdro Edytowane 7 Listopada 2005 przez Patrick Bateman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_p Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 tez sie boje ze tylko burdel sie bedzie robil - 150 modow, 15 oficjalnych, 10 poloficjalnych.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Z modami bedzie tak jak do FarCry'a...zaden porzadny sie nie ukazal ...lecz od conajmniej roku zapowiadaja chyba z 10 ....... :mur: Pozdro Nie zrozumiesz sceny quaka :) Ludzie graja w to co jest zatwierdzane przez najwieksze turnieje. Kazdy w to pozniej gra. Quake to nie FC i prosze tutaj nie bluznic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Nie zrozumiesz sceny quaka :) Ludzie graja w to co jest zatwierdzane przez najwieksze turnieje. Kazdy w to pozniej gra. Quake to nie FC i prosze tutaj nie bluznic :) ale pojechales......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_p Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 dlaczego? przeciez w sumie racja. i to mnie uspokaja, inna sprawa kiedyz to sie wyklaruje.. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 To może dąc ktoś linka do configa do Radeona x800/x850 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 SP juz przeszedlem wiec pora na MP ;-) jednak mam problem bo gdy proboje sie dolaczyc do jakiejs gry laduje sie i wyskakuje napis WAITING FOR AUTHORIZATION - i czekam sobie i nic sie nie dzieje o co kaman ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...