baca9393 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam malutki problemik...nie w stylu ze mi nie dziala quake....... ale nie dziala mi multiplayer....... po prostu nie znajduje serveruw.doradzcie cos mam jakiegos patcha sciągnąć ??? jesli tak to skad i jak go zainstalowac :P:P prosze o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam malutki problemik...nie w stylu ze mi nie dziala quake....... ale nie dziala mi multiplayer....... po prostu nie znajduje serveruw.doradzcie cos mam jakiegos patcha sciągnąć ??? jesli tak to skad i jak go zainstalowac :P:P prosze o pomoc :D jedno takie pytanie... Masz orginał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca9393 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 mam orginal :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam malutki problemik...nie w stylu ze mi nie dziala quake....... ale nie dziala mi multiplayer....... po prostu nie znajduje serveruw.doradzcie cos mam jakiegos patcha sciągnąć ??? jesli tak to skad i jak go zainstalowac :P:P prosze o pomoc :DNo a w firewall'u ustawiłeś wszystko dobrze dla Q4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca9393 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 No jasne ... a wam dziala ??;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) [19:21:45] [xt_] ja [ciach!]le, ale ja jestem leszcz : ) [19:21:54] [xt_] myslalem ze cos umiem grac.. ; ) [19:22:10] [@Pentagram`mess] no i co zmienilo twoje zdanie? [19:22:26] [xt_] nie wygralem odkad zajrzalem na ten kanal : D :D mowa oczywiscie o #quake4.pl @ irc.quakenet.org wbijac kto ma ochote powalczyc :D Edytowane 28 Listopada 2005 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Panowie ma ktos podowbnego koniga?? MOBO GIGABYTE K8NE CPU SEMPRON64 2500+ GPU X700 od gigabyte (128MB) Moze sie ten ktos wypowiedziec na temat plynnosci gry na podobnym sprzecie :?: I ew. jakie ustawienia, jak ustawic karte graficzna :? Bo ja mieszam i mieszam i nie jest zadowalajaco :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Panowie ma ktos podowbnego koniga?? MOBO GIGABYTE K8NE CPU SEMPRON64 2500+ GPU X700 od gigabyte (128MB) Moze sie ten ktos wypowiedziec na temat plynnosci gry na podobnym sprzecie :?: I ew. jakie ustawienia, jak ustawic karte graficzna :? Bo ja mieszam i mieszam i nie jest zadowalajaco :? ludzie ile wy potzreabujecie klatek 120??? Ja na tym co mam w podpisie gram w 1680x1050 na high z AA 2x, przy tym mam od 40 do 70 klatek. Moglbym grac na Ultra high bo kaltek tyle samo z tym ze gra co chwile dogrywa [chyba za malo ramu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) ludzie ile wy potzreabujecie klatek 120??? Do multi TAK ! Ale w Q4 wystarczy te marne 63FPS :) Ostatnio z kumplem ustawialismy sie na LAN. Ale on nigdy w zyciu nie mial stycznosci z quake multi i wogole z multi. Przebrnelismy przez ustawianie, sciaganie plikow (x-battle, mappacki. itp) i pobiegalismy. Pozniej do niego przeyszedlem (mieszka 5 pieter nizej) a on 1024x768 AFx4, High wszystko ON i 20FPS ! Odrazu przypomniala mi sie sytuacja jak zaczynalem z Q3 ze gralem na wlasnie takich ustawieniach ale nie wazne :) Mysle sobie "ale masz zwalony konfig, ze Ci 20FPS na HIGH wyswietla". On mowi, ze wlasnie sie dziwi, ze mu tak wolno chodzi. Wiec na tym samym konfigu odpalilem single i normalnie 35FPS Nie mialem czasu kombinowac bo juz byl wieczor i na film spadalem. Bede musial mu poustawiac jakis sensowny konfig ale mnie to strasznie zdziwilo, ze single dziala plynnie, a multi nie (dodam, ze mapki z mappacka FPS) OCB ?? Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianen Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam Kupilem 3 dni temu Q4 poto zeby pograc w sieci. Dzisiaj podasz uruchamiania gry wypisuje mi ze moj klucz jest juz uzyty??? o co chodzi?? Do kogo mam sie zwrocic abygo odzyskac. Zwrocenie sie do sklpu w ktorym kuplem gre nie wchodzie w gre bo to zagranica. Pozmozcie.. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam Kupilem 3 dni temu Q4 poto zeby pograc w sieci. Dzisiaj podasz uruchamiania gry wypisuje mi ze moj klucz jest juz uzyty??? o co chodzi?? Do kogo mam sie zwrocic abygo odzyskac. Zwrocenie sie do sklpu w ktorym kuplem gre nie wchodzie w gre bo to zagranica. Pozmozcie.. Pozdr Jeśli gra nie była podczas zakupu hermetycznie zapakowana to może sprzedawcy sobie ten klucz przywłaszczyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam Kupilem 3 dni temu Q4 poto zeby pograc w sieci. Dzisiaj podasz uruchamiania gry wypisuje mi ze moj klucz jest juz uzyty??? o co chodzi?? Do kogo mam sie zwrocic abygo odzyskac. Zwrocenie sie do sklpu w ktorym kuplem gre nie wchodzie w gre bo to zagranica. Pozmozcie.. Pozdr Wysylasz do tego sklepu chocby maila i przedstaw sprawe i czekaj na reakcje. Pozniej daj znac co napisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mam taką jedną prośbę. Czy ma może ktoś save z momentu gdy porywa nas ten duży strogg, po nim jest ten moment co zmieniają Kane'a w strogg'a. Wiecie na pewno o co lata :) Kumpel strasznie napalił się na tę scenę i chciałby ją zobaczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No i znowu problem, pytanie do kogos kto zabrnal dalej :D Wlazlem do jakiegos wielkiego pomieszczenia, z otworu na srodku bylazlo jakies cos z kilkoma lapami :lol2: Zabilem, chwila to sie reaktywowalo i zaczelo latac :lol2: Znowu zabilem no i kapa, wylazl jakis mozg czy kto tam wie co :lol2: Teraz co trezba zrobic :?: Bo znowu mam pasek z zyciem i zbroja ale nie wiem do czego strzelac, jeszcze tyle badziewia mnie atakuje ze glowa boli :lol2: help :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noki- Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 @Xytras chyba juz jestes na samym koncu jezeli tak to mialem to samo, zabijalem i od nowa sie pojawiali w koncu niemialem juz zycia, tarczy i gleba :) PS. wal w poloczenie tego mozgu z czym u gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Acha spodziewalem sie tego ze to u gory, zaraz sproboje ;) P.S. Nie mow ze to byl juz MAkron :?: :? Cholera sadzilem ze dluzsza ta gra bedzie :( No faktycznie, bez pudla :] Ale szkoda ze juz koniec :( Czekam na dodatek bo gierka mi sie podobala ;) Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Xytras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Acha spodziewalem sie tego ze to u gory, zaraz sproboje ;) P.S. Nie mow ze to byl juz MAkron :?: :? Cholera sadzilem ze dluzsza ta gra bedzie :( No faktycznie, bez pudla :] Ale szkoda ze juz koniec :( Czekam na dodatek bo gierka mi sie podobala ;) Masz juz zajefajny dodatek... MP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jest jakas strona tego?? Bo jam troche zacofany i nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jest jakas strona tego?? Bo jam troche zacofany i nie wiem :D MP - Multiplayer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ach źle Cię zrozumiałem :P Tak fakt multi jest, ale to nie to samo, to inna gra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 mess mam do Ciebie pytanie odnosnie cfg. W jaki sposób zrobiłaś aż tak rozmazane tekstury? image_downSize? Bawiłem się trochę w cfg ale aż tak rozmazanego jak u Ciebie nie mam mógłbyś mnie trochę naprowadzić? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 przerazaja mnie te wasze configi... w chyba kazdej innej grze ktos kto ma cala mape jednego koloru, a ludziki 2giego to czit :x ze scena quake nie mialem za wiele do czynienia ale imho powinno to byc ograniczone, do tego co mozna ustawic w opcjach gry :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 moze mnie ktos naprowadzic na konfiga na moj sprzet . i jakies porady typu rozpakuj costam , zamien pliki itp. Przekopywanie sie przez watek to zbyt trudne zadanie. DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 przerazaja mnie te wasze configi... w chyba kazdej innej grze ktos kto ma cala mape jednego koloru, a ludziki 2giego to czit :x ze scena quake nie mialem za wiele do czynienia ale imho powinno to byc ograniczone, do tego co mozna ustawic w opcjach gry :x Nikt nikogo nie zmusza do gry w quaka MP. Takie zasady sa od quakeworld czyli prawie 10 lat. To jest swiat quake i nic nie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Bardzo się denerwuję, jak słysze takie tłumaczenie :( Dla mnie to czity, powtarzam, dla mnie. Ingerencja w grę powinna być ograniczona do komend z poziomu menu (bez "cudów" z konsoli). Kiedyś Roos i Zooltar wypowiadali się na ten temat, też pisali, że przestają grać, bo każdy ma plecaki białe, rakiety niebieskie, migające ludziki itp. W czym problem w takim razie dać niewidzialne ściany (wireframe, też z opcji graf.) i np autoaima (jak wszystko to czemu nie). Może jeszcze przyciąganie przedmiotów z 20metrów ? Moja opinia, pozdrawiam ! Ps. Nie podoba się wam to po co czytaliście ją? Nikt nie kazał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zmiana cfg to nie czit. Cheat to np. aimbot, wallhack... prezcież w zmianie kolorów wygładzania powierzchni itp nie ma niczego co "za nas" zabija, namierza itp... Cfg zmienia się przede wszystkim po to aby mieć więcej FPS no i żeby przeciwnik był lepiej widoczny a nie, że na mapie jest pełno światełek jak w dyskotece przez co nie widać tego co trzeba... Ja w tym nie widzę, żadnego czita. Takie moje zdanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Teoretycznie - wh też jest po to, aby lepiej widzieć przeciwnika ;) Wh to program, a gdyby kożystając z opcji k. graf. zdjąć textury i zostawić siatkę ścian (wireframe), to czit czy nie ? Tak właśnie działa WH :) Swego czasu były screeny na benchmarku ukazujące właśnie taką siatkę na CS - to było normalnie do załączenia w sterach do kart Asusa (TnT jakaś to była). Na Battlefieldzie też wyłączają np trawę, teraz wyobraź sobie, że leżysz w krzaczku jako snajper a wszyscy Cię widzą, no to gdzie sens takiej gry ? Po co stroje z kamuflarzem jeżeli wszyscy świecą się na biało ? Po co w grze ciemne miejsca, skoro postać migota i piska ? Bezsensu, nie o to w grach biega... Teraz, skoro już wszystko widać, to reszta zależy od strzelania, no to co zrobicie, no trzeba będzie aimbota dać ;) Dla mnie osoba kożystająca z takich udogodnień oszukuje wobec kogoś, kto gra normalnie. To nie jest w porządku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) KZI identyczne jest moje podejście do tego typu spraw. gra z kolesiem który ma to wszystko po ustawiane jest bez sensu. Jakość, sposób wyświetlania grafy w grze powinien być tylko dozwolony z opcji graficznych a nie z consoli. wg. mnie jest to czit jak [ciach!] i powinno być zabronione ustawianie czegoś takiego. Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Teoretycznie - wh też jest po to, aby lepiej widzieć przeciwnika ;) Wh to program, a gdyby kożystając z opcji k. graf. zdjąć textury i zostawić siatkę ścian (wireframe), to czit czy nie ? Tak właśnie działa WH :) Swego czasu były screeny na benchmarku ukazujące właśnie taką siatkę na CS - to było normalnie do załączenia w sterach do kart Asusa (TnT jakaś to była). Na Battlefieldzie też wyłączają np trawę, teraz wyobraź sobie, że leżysz w krzaczku jako snajper a wszyscy Cię widzą, no to gdzie sens takiej gry ? Po co stroje z kamuflarzem jeżeli wszyscy świecą się na biało ? Po co w grze ciemne miejsca, skoro postać migota i piska ? Bezsensu, nie o to w grach biega... Teraz, skoro już wszystko widać, to reszta zależy od strzelania, no to co zrobicie, no trzeba będzie aimbota dać ;) Dla mnie osoba kożystająca z takich udogodnień oszukuje wobec kogoś, kto gra normalnie. To nie jest w porządku :( hehe, i tak ich nie przekonasz, powiedza ze w Q nie ma trawy, a ktos kto sie chowa w trawie/ciemnych miejscach to camper :) to towarzystwo niereformowalne :) z takim jednym pracuje i pozostaje jedynie ignorowac/nie gadac na ten temat :) edit: smierc emotom!! Pozdrawiam Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Sivy(R) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 To se grejcie w unrila. Tam je wszistko zakazane i ni ma picmipow, swiecacych modeli, itd. W qlejka graja ludzie ktorzy lubia czity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...