Skocz do zawartości
Gość kev

Quake IV

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z czytelników quake3world mieszkający w Australii już wczoraj otrzymał DVD z Quake IV i umieścił na stronie kilka ekskluzywnych screenów z gry. Linki do screenów umieścił serwis esreality.com. Źródło http://news.fpp.pl/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SeciK napisał(a):

No zamieścił. Ale żeby tak spieprzyć The Edge to trzeba się postarać. Ciekawe co za geniusz wymyślił, żeby pozbyć się wody...

730, ciiiii... ;]

1704159[/snapback]

moze engine d3 nie obsluguje pływania :blink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan napisał(a):

moze engine d3 nie obsluguje pływania :blink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

1704167[/snapback]

A wiesz, że coś w tym może być ? :lol:

A zostając przy temacie. Całe szczęście, że te screeny przypominają jednak bardziej serię Q, niż cholernego dumA. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

730 napisał(a):

po screenach duzo mozna powiedziec :) , trzeba w to zagrac i sprawdzic jaka atmosfera panuje , a nie oceniac screeny :P , mam nadzieje ze to nie zanudzi mnie tak jak fear

1704176[/snapback]

Wlasnie sie dziwie,ze CI sie zanudzil.Ja sie przy nim znakomicie bawie.Moze ty nie grales ze zwolnieniami,tylko szedles byle do przodu.Ja sie staram delektowac ta gra bo naprawde jest przyjemna i moja ocena (9) sie juz nie zmieni do konca.Miejmy nadzieje,ze q4 i Suffering beda rownie dobre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres napisał(a):

Mister, skad to masz ? :)

I godej chopie jak to lazi w porownaniu z D3 ?

I ustaw jakas porzadna grafe i daj screeny z SP.

1704104[/snapback]

to nie moje, przupuszczam ze to jakiegos kolesia ktory ma tatka w rozlewni plyt :}

komp wiadomo nie wiadomo jaki, ale sadzac po detalach nie jest najwyzszych lotow. ogolnie screeny z mp bardzo mi sie podobaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 napisał(a):

Wlasnie sie dziwie,ze CI sie zanudzil.Ja sie przy nim znakomicie bawie.Moze ty nie grales ze zwolnieniami,tylko szedles byle do przodu.Ja sie staram delektowac ta gra bo naprawde jest przyjemna i moja ocena (9) sie juz nie zmieni do konca.Miejmy nadzieje,ze q4 i Suffering beda rownie dobre

1704190[/snapback]

cieszymy sie z Toba ze masz wlasne zdanie i ze Ci sie podoba, nie znaczy to jednek ze bedzie sie wszystkim ta gra podobac bo Ty tak mowisz :lol:

moze jednak koniec OT?!?!

czekajmy w milczeniu na q4 :mur: jak juz bedziemy mieli w łapkach to bedzie mozna cos pisac, bo juz jest w tym temacie iles stron samych spekulacji, domyslow itp...ludzie opanujta sie :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres napisał(a):

HL2, D3 i inne w ktore sie gralo 3 dni tematy na 100 stron, a ty nas chcesz opanowac w temacie o grze ktora bedzie rulowac przez kilka lat ?

TO NIEMOZLIWE :D

1704218[/snapback]

jeszcze nie wiadomo czy bedzie :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan napisał(a):

jeszcze nie wiadomo czy bedzie :mur:

1704221[/snapback]

Strzelam i oddaje prawe pluco za ten strzal ;)

Przeraza mnie ten screen

18fps w swietnej jakosci

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres napisał(a):

Strzelam i oddaje prawe pluco za ten strzal ;)

Przeraza mnie ten screen

1704268[/snapback]

Hmmm - jesli to jest screen z MP Q4,to ja sobie daruje MP.Wyglad ala Q3 a tempo ala D3 (w 1600x1200 AAx6 Anizo X16 na ultra na mojej grafie) - mega lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi