ath Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 jakby ktos jeszcze multi nie widzial: www.mess.neostrada.pl/q4multi.avi luzny mecz, z dosc slabym przeciwnikiem, nic szczegolnego. 1712050[/snapback] 'Nie gram wiecej z Toba...' 0wn3d ;] W jakiej rozdz. grasz ? Ja czekam na swoja gierke, bedzie lada dzien. Nagraj jakis filmik z walki na 'the longest yard' jak mozesz. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Ja jestem wyraźnie spóźniony ale czy juz wyszło demo Q4 i gdzie je można pobrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 W EMPIKach np mozna pobrac pełną wersje za 249zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Sulaco boję się zapytać jaki masz sprzęt. Sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać. 1711878[/snapback] A co on ma w sigu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) 'Nie gram wiecej z Toba...' 0wn3d ;] W jakiej rozdz. grasz ? Ja czekam na swoja gierke, bedzie lada dzien. Nagraj jakis filmik z walki na 'the longest yard' jak mozesz. ;] 1712077[/snapback] 800x600 tak wyglada moj cfg: co do the longest yard, to nie gram na takich mapach ;] Edytowane 22 Października 2005 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Nierealny,mowie,ze na high (nie ultra bo na ultra skacze nawet w 1024 bez aa) i nie wlaczalem FPSow,ale nie czuje jakich kolwiek zwolnien a tempo jest oszalamiajace.Wyobrazam sobie jakby to Tobie chodzilo w tych ustawieniach a u Sulaco to juz wogole - z 200 klatek ?:P PS - Draak,nie widzialem tam komendy na fpsy.Ktos moze zapodac? Czy moze dziala tam cg_drawfps 1 albo cg_showfps 1 albo com_drawfps 1 czy moze com_showfps 1.Ktora bramka jest wlasciwa?Czy moze - nie ma takiej odpowiedzi :)) Sulaco boję się zapytać jaki masz sprzęt. Sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać. 1711878[/snapback] Ma taki,ze przecietnego polskiego gracza nie bedzie na to stac przez cnm,1.5 roku od dzis: Amd64 X2 2.7ghz,2GB ram,Gf7800GTX na SLI :blink: :blink: Dobrze mowie ?? Edytowane 22 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 mess, zawsze masz items 3d czy zapomniales wylaczyc ? Mozna zrobic cos takiego jak r_picmip 5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Nierealny,mowie,ze na high (nie ultra bo na ultra skacze nawet w 1024 bez aa) i nie wlaczalem FPSow,ale nie czuje jakich kolwiek zwolnien a tempo jest oszalamiajace.Wyobrazam sobie jakby to Tobie chodzilo w tych ustawieniach a u Sulaco to juz wogole - z 200 klatek ?:P 1712198[/snapback] nic nie napisałem o ultra tylko o hight. komenda na klatki com_showFPS "1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jak wroce z pracy to odpale q4 i wlacze frapsa i powiem ile mw mam srednio fpsow,co by nie sprowadzac w blad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Juz sa zapisy na CPL w Q IV :) Zobaczcie jakie slawy - http://www.thecpl.com/register/?page=viewt...d=15&tournid=65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Czy sa juz jakies porzadne demka do sciagniecia (1v1)?? Nie musza byc z turniejow, wystarczy ze beda dobrzy gracze. Jak ktos cos wie to niech zalinkuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 A co on ma w sigu :blink: 1712162[/snapback] tak jak wspomnial hydro2 - a64x2@2,71GHz 2GB@246MHz no i 2x7800gtx 490/675 delta50 stery 81.85whql u kolegow na forum pclabu namierzylem demko do q4 ( http://quake4.home.pl/q4.demo ), uruchomilem - 2048x1536 fsaa4x aniso8x ultrahigh, no i otrzymalem sredni wynik z quake4 - 65fps, a to log z frapsa Avg: 65.311 - Min: 27 - Max: 114 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 tak jak wspomnial hydro2 - a64x2@2,71GHz 2GB@246MHz no i 2x7800gtx 490/675 delta50 stery 81.85whql u kolegow na forum pclabu namierzylem demko do q4 ( 1712341[/snapback] To jest potwor a nie PeCet xD (srry za OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 To jest dopiero klimat. Fear wysiada..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Zrobiłem timedemo test i wyszło: 1280x1024 noAA AFx8 Detale Ultra - 50.0fps 1280x1024 noAA AFx8 Detale High - 60.6 fps 1280x1024 AAx4 AFx8 Detale High - 44.0fps 1280x1024 AAx8 AFx8 Detale High - 12,8fps :blink: Grafa i proc stock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 jakiego dema uzywacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 jakiego dema uzywacie? 1712540[/snapback] Tego z pclab - q4.demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 link? 1712612[/snapback] co ja Tobie takiego zrobilem, ze nie czytasz moich postow? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ludzie pomocy wczoraj odpalilem tego q4 chodzil spoko ale musialem odinstalowac KX-y.... przymusowy restart...i winda stoi... no trudno dzisiaj postawilem ja na nowo...wsio swieze ladnie chodzi i gdy wlaczam teraz q4 to komp mi sie restartuje.....:((( czego to moze byc wina? moze cos z firewallem? pomocy!!!! komp axp@2.45Ghz, hynixy 400 1GB, 6800@16/6 i inne takie [ciach!]ly winda xp sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ok juz sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Cóż tu dodać od siebie? Gra jest arcygrywalna, klimat, design leveli, pukawki- wszystko 1sza klasa! Ale w końcu raven i id czegoś słabego, a nawet przeciętnego nie wypuszczą. Zdecydowanie ciekawsze niż FEAR, którego monotonia mnie zabija. PS. I tradycyjnie słów kilka o technikaliach. EAX HD w tej grze wymiata, konkurować może jedynie z nim HL2. Oprawa wizualna też trzyma wysoki poziom. Jak skończę się "dogadywać" z 2GB ram, to pokuszę się o testy w ultra, bo 1280x1024@high + AAx4/AAx8 jest arcypłynne. Wracam grać :) Wciąga skubana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ile gra ma poziomów w trybie sp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) testy z demka pclab: 1024/high - 140.9fps 1024/ultra - 121.6fps 1600/high - 95.8fps 1600/ultra - 85.2fps Edytowane 22 Października 2005 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drewniany_kamien Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem czym wszyscy sie tak zachwycaja. IMO to kolejny Doom3, ale z mniejsza iloscia niebieskiego. Albo mam cos nie tak bo na High grafika przypomina Q2 (masakrycznie nieostre teksturki) a na Ultra High nie moge grac ( tzn moge ale co chwila sa nagle spadki FPS, tekstury sa baardzo ostre). Gra sprawia wrazenie sztucznej - w Doom3 wszystko bylo wyrezyserowane, tu takze wszystko jest jak po sznurku . Jest tylko jedna sluszna droga. Musze pomagac jakims palantom, ktorych nawet zabic nie moge. Nie podoba mi sie to. Wolalbym byc samotnym uciekinierem ktory stara sie zmyc z tego paskundego miejsca. Szkoda ze potwory zawsze wylaza z tych samych miejsc (nawet miejsc gdzie juz wczesniej bylem i dokladnie spenetrowalem te miejsca itd)... i ze znikaja - (jesli ktos wie co zrobic zeby lezaly od poczatku do konca levelu niech da znac - irytuja mnie znikajace zwloki). Nie podoba mi sie design leveli - ciasno, ciemno, nackane roznych kabelkow kratek i rurek - Q2 byl przejrzysty i nie byl taki ciemny . Tu mam wrazenie jakbym gral w nocy. Jesli ciemnosc sluzy do wytworzenia klimatu ... predzej bylbym sklonny stwierdzi ze do ukrycia niedorobek graficznych. Design broni przypomina ten z dooma3. W Q2 bronie wygladaly inaczej. Tez mi sie to niepodoba tymbardziej ze ta gra nie powinna miec z D3 nic wspolnego poza enginem. Wogole gra wyglada jak Doom3 ze zmienionym menu i kolorystyka leveli, fabula, przeciwnikami i broniami. Moze musze wiecje pograc albo ostatnio FarCry mnie tak oczarowal bo nie widze zeby Q4 byl w czymkolwiek lepszy od FC :| . IMO panowie z ID dali ciala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Nagralem filmik przez demorecord i teraz jak mam go odtworzyc?? Odrazu jest z fpsami,chcialbym go pokazac,ale nie wiem jak go odtworzyc.Wiem tylko,ze jestv w katalogu Demos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Jestem po kilka duelach z bracholem :D MOim zdaniem rewelacja! Co prawda muszę wymienić grafikę bo radziu czasem przycina ale da się grać. SP wogóle nie włączałem i własnie zamierzam go zacząć :) 3majcie się "wstrząśnięci" !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Drewniany_kamien - z tego co napisales to ty bys chcial zeby id/raven wypuscilo Q2 na nowym silniku. Wiadomo bylo ze q4 wyjdzie na silniku d3, co wiaze sie z pewnymi konsekwencami. Piszez ze design leveli jest be bo jest za duzo rurek i kabelkow, a gdyby tego nie bylo to bys psioczyl ze levele sa malo szczegolowe i jakos tu pusto. Co do potworow to ciesz sie ze nie wylaza ze schowkow na potwory (d3). Piszez tak: Wogole gra wyglada jak Doom3 ze zmienionym menu i kolorystyka leveli, fabula, przeciwnikami i broniami. Rownie dobrze moglbys napisac ze Jedi Outcast wyglada jak Call of Duty ze zmienionymi, przeciwnikami, broniami, levelami itd. Wymieniles chyba wszystkie cechy ktore swiadcza o odmiennosci tych gier, jedyna wspolna cecha jest silnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) Nie wiem czym wszyscy sie tak zachwycaja. IMO to kolejny Doom3, ale z mniejsza iloscia niebieskiego. Albo mam cos nie tak bo na High grafika przypomina Q2 (masakrycznie nieostre teksturki) a na Ultra High nie moge grac ( tzn moge ale co chwila sa nagle spadki FPS, tekstury sa baardzo ostre). Gra sprawia wrazenie sztucznej - w Doom3 wszystko bylo wyrezyserowane, tu takze wszystko jest jak po sznurku . Jest tylko jedna sluszna droga. Musze pomagac jakims palantom, ktorych nawet zabic nie moge. Nie podoba mi sie to. Wolalbym byc samotnym uciekinierem ktory stara sie zmyc z tego paskundego miejsca. Szkoda ze potwory zawsze wylaza z tych samych miejsc (nawet miejsc gdzie juz wczesniej bylem i dokladnie spenetrowalem te miejsca itd)... i ze znikaja - (jesli ktos wie co zrobic zeby lezaly od poczatku do konca levelu niech da znac - irytuja mnie znikajace zwloki). Nie podoba mi sie design leveli - ciasno, ciemno, nackane roznych kabelkow kratek i rurek - Q2 byl przejrzysty i nie byl taki ciemny . Tu mam wrazenie jakbym gral w nocy. Jesli ciemnosc sluzy do wytworzenia klimatu ... predzej bylbym sklonny stwierdzi ze do ukrycia niedorobek graficznych. Design broni przypomina ten z dooma3. W Q2 bronie wygladaly inaczej. Tez mi sie to niepodoba tymbardziej ze ta gra nie powinna miec z D3 nic wspolnego poza enginem. Wogole gra wyglada jak Doom3 ze zmienionym menu i kolorystyka leveli, fabula, przeciwnikami i broniami. Moze musze wiecje pograc albo ostatnio FarCry mnie tak oczarowal bo nie widze zeby Q4 byl w czymkolwiek lepszy od FC :| . IMO panowie z ID dali ciala. 1713005[/snapback] qrde lepiej bym tej gry nie opisal :-P ...po 2 min grania juz mi sie znudzila jak to wlasnie tez z doomem 3 bylo ;) ....far cry rulesssss :lol2: i jak dla mnie to tylko dodatek dooma 3 pod innym tytulem i kilkoma zmianami :mur: Edytowane 22 Października 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem czym wszyscy sie tak zachwycaja. IMO to kolejny Doom3, ale z mniejsza iloscia niebieskiego. Albo mam cos nie tak bo na High grafika przypomina Q2 (masakrycznie nieostre teksturki) ....... 1713005[/snapback] jak to "Drewniany_kamien", takiemu nigdy nic sie nie spodoba :lol2: typowy RasiakDrewno :lol: ps idz dalej sie masturbowac przy FarCry :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...