-mess- Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 mess :mur: :rolleyes: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Przez chwilę myślałem, że do siebie piszesz :) :) Mam Q3 kurdebele, może zechciałbyś ze mną zagrać kiedyś ? Wiadomo jak się to skończy, szczególnie, że teraz mam nawyki z CSS, no ale może to da Ci jakieś szanse przynajmniej LOOOL :) :) Dało by się ugadać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No i powstał kolejny mod... W sumie wszystko pięknie, ładnie tylko na którym grać aby grac na tym co "wszyscy" i w razie turnieju nie było niespodzianki...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 w tej chwili panuje w polsce x-battle. oczywiscie vq4, takze udogodnienia typu skakanie po skrzynkach/schodach trzeba wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Cześć. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę , ale te lokacje zaraz po przerobieniu na obcego bardzo przypominają mi rzeźniczy poziom w takiej starszej gierce O.D.T. na psx-a. Wielu na nią narzekało ale mi osobiście podobał się jej kilmat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mam problem z gra na multi.Mianowicie wszystkie serwery laduja sie ladnie i pieknie,poza tymi ktore wymagaja "dociagniecia " jakis plikow i odsylaja na jakies strony,lub nie daja nawet takiej mozliwosci. Stad pytanie:czy jest jakis pakiet patchy/map ktore sa wskazane to bezproblemowej gry na multi? Pytanie nr2:na jakich serwerach gracie,czy sa jakies polskie i gdzie moge spotkac Polakow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek18 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Przeszedłem singla na Medium detalach i teraz zaluje bo po podkreceniu grafy calkiem dobrze chodzi na High a wyglada zupełnie inaczej Ehh ta grafa jest piekna i ta krew na ścianach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Właśnie skończyłem i....chyba niedługo zacznę na wyższym stopniu trudności. Na początku wydawała mi się taka sobie, ale wciąga i to bardzo. Szczególnie po zmianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Mam problem z gra na multi.Mianowicie wszystkie serwery laduja sie ladnie i pieknie,poza tymi ktore wymagaja "dociagniecia " jakis plikow i odsylaja na jakies strony,lub nie daja nawet takiej mozliwosci. Stad pytanie:czy jest jakis pakiet patchy/map ktore sa wskazane to bezproblemowej gry na multi? Pytanie nr2:na jakich serwerach gracie,czy sa jakies polskie i gdzie moge spotkac Polakow? Odnośnie tych wymagających serwerów to brakuję ci coś z tego: - Mod - Patch - Mapa Za paczami rozglądaj się na stronkach o Q4, podobnie jak z wszytskim innym. Wgrywałeś jakieś x-battle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Przez chwilę myślałem, że do siebie piszesz :) :) Mam Q3 kurdebele, może zechciałbyś ze mną zagrać kiedyś ? Wiadomo jak się to skończy, szczególnie, że teraz mam nawyki z CSS, no ale może to da Ci jakieś szanse przynajmniej LOOOL :) :) Dało by się ugadać ? ogolnie nie gram juz w q3, tak naprawde to juz malo gram w gierki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_p Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 ..tak naprawde to juz malo gram w gierki :( jea, rajt.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wlasnie nic do q4 nie wgrywalem.Sa juz jakies patche,mody itd?Najlepiej w jakims packu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Uwarzam ze ta gra to nedzna kopia Doom 3, wszystko jest prawie takie same, ale przeciwnicy nie sa wogole straszni. Mam GeForce-a 6800 takiego jak w podpisie z 16 potokami, i monitor LCD 19', dlaczego gdy w grze ustawie rozdzielczosc 1280x1024 i wszystko na full, to grafika tak nedznie wyglada i rozdzieloczosc sie nie zmienia tylko jest 640x480, nie ma tam zadnego przycisku zatwierdzajacego zmiany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Uwarzam ze ta gra to nedzna kopia Doom 3, wszystko jest prawie takie same, ale przeciwnicy nie sa wogole straszni. Mam GeForce-a 6800 takiego jak w podpisie z 16 potokami, i monitor LCD 19', dlaczego gdy w grze ustawie rozdzielczosc 1280x1024 i wszystko na full, to grafika tak nedznie wyglada i rozdzieloczosc sie nie zmienia tylko jest 640x480, nie ma tam zadnego przycisku zatwierdzajacego zmiany??A przeczytałeś dokładnie co jest napisane gdy chcesz zmienić rozdzielczość? należy zrestartować Q4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dzieki, wiem, przekonalem sie o tym wlaczajac drugi raz gre :), juz jest wszystko ok. Ale gra wogole nie jest straszna, no i troche monotonna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dzieki, wiem, przekonalem sie o tym wlaczajac drugi raz gre :), juz jest wszystko ok. Ale gra wogole nie jest straszna, no i troche monotonna.A czego się spodziewałeś, że nie będziesz mógł spać po nocach? :wink: Chcesz się bać to odwiedź jakiś zamek strachu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Odswierzam temat bo az nie moglem sie pows3mac by to napisac.Odkad nabylem nowe glosniki kazda gra nabrala nowego wymiaru a Q4 to maly dym.Powiem tak - jesli komus sie nie podobal Q4 z jakichs przyczyn to niech zobaczy lokacje - cos jakby prosektoriuum z oczyszczalnia krwi.Powiem tak - jak ja to zobaczylem to myslalem,ze cos normalnie mi w srodq strzeli.Tak pomyslowego pomiesdzczenia chyba dlugo w zadnej grze nie wymysla.To miejsce ma u mnie 10/10 pod wzgledem poomyslowosci i klimatu - poprostu miazdzy wszystkim.Zmuscie sie niektorzy i dojdzcie tam a zapewniam,ze Wasza ocena tej gry wzrosnie przynajmniej o 2 punkty.Kto pierwszy w kolejce by sie ze mna o to zalozyc ?? Oczywiscie zaklad musi miec szczera opinie :) Level nazywa sie WASTE PROCESSING FACILITY. Polecam,pozdrawiam i wesolych jeszcze raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Co to za nagła zmiana? A tak bluzgałeś na Q4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 moze w koncu zagral:) Dobra juz nie offtopuje:) Szczerze mówiąc jeszcze tej gry nie ukonczylem.. (mało ramu do płynnej rozgrywki w detalach jakich gram:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Co to za nagła zmiana? A tak bluzgałeś na Q4...Chyba topiki pomyliles kolego.Podaj mi ten cytat z zaznaczeiem - hydro2 napisal :P Multi tylko przed wyjsciem gry podejrzewalem ze bedzie kiszka a ingiel od poczatq mi sie podobal,wiec raczej napewno pomyliles osoby albo gry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Odswierzam temat bo az nie moglem sie pows3mac by to napisac.Odkad nabylem nowe glosniki kazda gra nabrala nowego wymiaru a Q4 to maly dym.Powiem tak - jesli komus sie nie podobal Q4 z jakichs przyczyn to niech zobaczy lokacje - cos jakby prosektoriuum z oczyszczalnia krwi.Powiem tak - jak ja to zobaczylem to myslalem,ze cos normalnie mi w srodq strzeli.Tak pomyslowego pomiesdzczenia chyba dlugo w zadnej grze nie wymysla.To miejsce ma u mnie 10/10 pod wzgledem poomyslowosci i klimatu - poprostu miazdzy wszystkim.Zmuscie sie niektorzy i dojdzcie tam a zapewniam,ze Wasza ocena tej gry wzrosnie przynajmniej o 2 punkty.Kto pierwszy w kolejce by sie ze mna o to zalozyc ?? Oczywiscie zaklad musi miec szczera opinie :) Level nazywa sie WASTE PROCESSING FACILITY. Polecam,pozdrawiam i wesolych jeszcze raz :) Mowilem juz o tym levelu. To jest powrot totalnie do korzeni Q2. Widocznie nie grales - mowie to z cala odpowiedzialnoscia i bez zlosciwosci. Po prostu z tym levelem odrazu wlaczaja sie instynkty ktore towarzyszyly przechodzeniu Q2, z tym ze z o wiele lepszymi efektami nawet na miare przemijajacego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ej Kaeres mam pytanie do ciebie: Czy jak grasz w Q4 z tym MAGICZNYM PROGRAMEM to uzywasz juz gotowego profilu 6600 czy jakos samemu cos zmodyfikowales? Uzywasz jeszcze jakis modow upiekszajacych? Pytam sie bo jak widac masz do tego leb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zaraz zamorduje tego Q4. Bez 2GB pamięci nie mam co podchodzić :/ Cholernie się doczytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ej Kaeres mam pytanie do ciebie: Czy jak grasz w Q4 z tym MAGICZNYM PROGRAMEM to uzywasz juz gotowego profilu 6600 czy jakos samemu cos zmodyfikowales? Uzywasz jeszcze jakis modow upiekszajacych? Pytam sie bo jak widac masz do tego leb ;) W Q4 akurat nie ma zadnych problemow. Odpalam "ulepszaczem" konfig z 6600 i tak wyglada jak na screenach czyli bosko. Natomiast mam problemy z podobnym "ulepszaczem" do Doom`a 3 Nie potrafie tam zmienic grafiki na ladniejsza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zaraz zamorduje tego Q4. Bez 2GB pamięci nie mam co podchodzić :/ Cholernie się doczytuje. lol, to na jakich ty grasz ustawieniach ? moze troche przesadziles jak na swoj sprzet :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ta gra to bagno... może i fajna na zapodanie jakiś testów ale kompletnie sie nudzi i brak jej jakiejkolwiek fabuły... po prostu tłuczesz ciągle tych samych gostków - to juz chyba wolałem Dooma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 zblizaja sie pierwsze mistrzostwa narodow (nations cup) w quake 4 \o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ta gra to bagno... może i fajna na zapodanie jakiś testów ale kompletnie sie nudzi i brak jej jakiejkolwiek fabuły... po prostu tłuczesz ciągle tych samych gostków - to juz chyba wolałem Dooma Grales w Q2 ? Wyprzedze Twoje odpowiedzi. Nie - wiec nie czaisz klimatu quake`a Tak - wiec czego sie spodziewales po kontynuacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Grales w Q2 ? Wyprzedze Twoje odpowiedzi. Nie - wiec nie czaisz klimatu quake`a Tak - wiec czego sie spodziewales po kontynuacji ? Zaraz, zaraz. Nie ma znaczenia czy się grało w poprzednie części czy też nie. Grę ocenia się indywidualnie z uwzględnieniem aktualnych standardów w tej dziedzinie i na tle konkurujących tytułów. W przeszłości q2 robił na Tobie olbrzymie wrażenie i pomimo, że część 5 jest maliną roku to będziesz ją wychwalał z powodu wrażeń z przeszłości, wspomnień i sentymentu? Bez przesady. Owszem można szukać powiązań między kolejnymi częściami ale z ostatecznym osądzie należy się odciąć od przeszłości. O.k, na razie wystarczy. Pozdrowionka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zaraz, zaraz. Nie ma znaczenia czy się grało w poprzednie części czy też nie. Grę ocenia się indywidualnie z uwzględnieniem aktualnych standardów w tej dziedzinie i na tle konkurujących tytułów. W przeszłości q2 robił na Tobie olbrzymie wrażenie i pomimo, że część 5 jest maliną roku to będziesz ją wychwalał z powodu wrażeń z przeszłości, wspomnień i sentymentu? Bez przesady. Owszem można szukać powiązań między kolejnymi częściami ale z ostatecznym osądzie należy się odciąć od przeszłości. O.k, na razie wystarczy. Pozdrowionka. Oczywiscie, ze sentyment, wspomnienia i wrazenia z przeszlosci maja znaczenie i to WIELKIE. Zauwaz, ze ci ktorzy grali w Q2 to nie psiocza zbytnio na Q4 (oczywiscie sa przypadki). Jedynie mlodzi gracze, ktorzy nie potrafia wychwycic co w tej grze jest najlepszego. Doszukuja sie fabuly wrecz epickiej, scenariusza niesamowitego. Jakbysmy mieli zagrac znow w remake Q1 to jakby gra byla oceniona ? Przeciez to jest tepa rabanina bez fabuly, a jednak posiada rzesze fanow. I oczywiscie mam to uczucie zajebistego podniecenia gdy gram w Q4 bo czuje sentyment i to glownie przez to ta gra tak mi sie podoba. Mozliwe, ze Raven wlasnie o to chodzilo i zbytnio sie nie trudzili ale efekt swoj osiagneli i bynajmniej nie mam im tego za zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...