2rek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Gra tu w ogóle w to??? (miejmy nadzieje że tak). Poszukuje ciekawych taktyk do CeeMa 01/02 i wszystkiego co z tym związane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja gram, tylko ostatnio niestety czasu brak :cry: a co do taktyk to poszukaj na www.cm3.org.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2rek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ODWIEDIZŁEM WSZYSTKIE STRONY O TYM TEMACIE I WKOŃCU SAM STWORZYŁEM TAKTYKE (sprawdza się od LECHI do realu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ja grałem bo mam zle przegrana plyte (z ktorej da sie tylko grac a przy 17% instlacji koniec) , a ten gosc co ma plyte sempi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Pewnie ze gram!! Tio moja the best gierka. Gram poczawszy od CM2 poprzez CM3 i wszystkie Seasony. Gram zmodyfikowana taktyka RoGoo. Z jednym napastnikiem niestety ale za to grad bramek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2rek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 moze przysłałbyś mi tę taktykę???? i jakimi drużynami grasz (duże czy małe kluby)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Aktualnie gram Ajax'em Amsterdam, ale taktyka ta rewelka na wszystkie kluby. Glownie gralem GKS Katowice i Wisla Krakow, zdarzalo sie PSG. Po za tym taktyka jest spox, ale ma jedna zasadnicza wade: Mimo strzelania mnostwa goli (srednio 3-4 na mecz), niestety defensywa na tym bardzo cierpi....czesto wyniki koncza sie 4:5, 5:3 lub podobnie . Wiec istnieje ryzyko remisu. Ale w weikszosci przypadkow sa to zwyciestwa. Czasami udawalo mi sie wygrywac lige z jednym meczem przegranym :))) Ale jak chcesz to testuje teraz reweelacyjna taktyke, ktora moge ci tez przeslac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2rek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Aktualnie gram Ajax'em Amsterdam, ale taktyka ta rewelka na wszystkie kluby. Glownie gralem GKS Katowice i Wisla Krakow, zdarzalo sie PSG. Po za tym taktyka jest spox, ale ma jedna zasadnicza wade: Mimo strzelania mnostwa goli (srednio 3-4 na mecz), niestety defensywa na tym bardzo cierpi....czesto wyniki koncza sie 4:5, 5:3 lub podobnie . Wiec istnieje ryzyko remisu. Ale w weikszosci przypadkow sa to zwyciestwa. Czasami udawalo mi sie wygrywac lige z jednym meczem przegranym :))) Ale jak chcesz to testuje teraz reweelacyjna taktyke, ktora moge ci tez przeslac.Jasne że chce a jak dasz mi swój E-M@il to dostaniesz moją taktyke tesh niezła choć nie do końca przetestowana!!! jak coś to ślij na trk2@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Gra tu w ogóle w to??? (miejmy nadzieje że tak). Poszukuje ciekawych taktyk do CeeMa 01/02 i wszystkiego co z tym związane??? mam zajebista taktyke, gram nia caly czas i wygrywam 9/10 meczy:> www.cm3.org.pl - tam ja znalazlem, a jakby nie bylo to poszukaj na necie taktyki: sergoff2 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jak juz to nawww.cm4.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 MAM PROBLEM Z GRĄ Championship Manager 01-02 TO JAK DLAMNIE NAJLEPSZA Z GIER GRAM W NIA KUZ 4 LATA ALE CAŁY CZAS JEST WCIAGAJĄCA OSTATNIO ZMIENIŁEM KOMPUTER NA Procesor Intel Pentium 4 3,2 GHz HT FSB 800 MHz Prescott 1 MB Cache BOX Asus P4S800D-X (FSB 400-800MHz, AGPx8, 4xDDR 266/333/400 MHz Dual Channel , 5xPCI, 8xUSB 2.0, karta dzwiękowa 5.1, karta sieciowa 10/100, SATA-RAID) Pamięć 2x256 MB DDR 400 MHz Dual Channel Karta graficzna FX 5500 128 MB 128 BIT TV-OUT DVI I ZACZOŁ SIE MÓJ PROBLEM ALBOWIEM PRZY KAZDEJ PRÓBIE URUCHOMIENIA GRY WYSKAKUJE MI BŁĄD NIEWIEM CZY SIE WYSWIETLI ALE SREAN PRZESYŁAM W ZAŁĄCZNIKU GRA CHODZI NA INNYCH KOMPACH SPRAWDZAŁEM MOZE KTOS WIE CO POMOZE MOZE KTOS MIAŁ PODOBNY PROBLEM I WIE JAK GO ROZWIĄZAC PROSZE O JAKIEKOLWIEK PORADY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Moze sprobuj uruchomic w trybie zgodnosci z win98/2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Moze sprobuj uruchomic w trybie zgodnosci z win98/2000. 1507162[/snapback] a czy do tego potrzeba instalacji tych systemów a jesli nie to jak to sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Nie, nie trzeba :) Klikasz prawym na cm.exe, properties, zakladka compatibility. I tam ustawiasz tryb, do wyboru win95,98, itd. Mam wersje angielska windowsa, wiec nie wiem jak to bedzie po polskiemu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek505 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Nie, nie trzeba :) Klikasz prawym na cm.exe, properties, zakladka compatibility. I tam ustawiasz tryb, do wyboru win95,98, itd. Mam wersje angielska windowsa, wiec nie wiem jak to bedzie po polskiemu ;P 1511273[/snapback] WIELKIE DZIEKI POSZLO JESTEM TWOIM DLUZNIKIEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badgod Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nie chciałby kto zagrać zesonu w necie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptus Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 halo!!!!! pomocy!! moja ulubiona gra nie chce działa to cm3 po zmianie karty i ramu na lepsze nagle gra stwierdziła ze nie mozna jej utworzyc mam 1G ramu i radeona 9550(128\128) wczesniej działało teraz nie Pomocy!!!!!!!!! mój mail ubub6@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAHU.pl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 cześć mam do was pytanie czy w CM 01-02 jest mozliwosc grania przez internet? jesli tak to napiszcie mi co i jak mam zrobic z gory dziekiuje pa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Najlepszy CM teraz do pobrania za darmo. Wystarczy się zarejestrować na stronie www.championshipmanager.co.uk i pobrać grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...