mat_zab Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Kupie jakiego kolwiek :) może to byc nawet ta pierwsza wersja, zależy mi na niskiej cenie :) podajcie jakieś propozycje moge komuś za to zrobić pare bloków wodnych np na PROCA , Grafike , chipset i dopłacic :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 www.allegro.pl :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Patrzyłem tak i są tylko PALITY które są po 450zł :cry: i Geinwordy za 500-550zł to troche dużo jak na taką karte za 600zł mam PROLINKA GeForca 4 TI4200 który się świetnie kręci a i tak nie mam kasy zależy mi na karcie która ma obsługe Votrex i Pixel Schader czy jakoś tak :) a znowu RADEON 9000 jest drogi bo niema używanychh :) a zależy mi na czymś używanym i tanim, bo z kasą cienko :( a ten CLAP to już przeżytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...