diabolik Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mam problem z dyskiem (Maxtor 160 GB 8MB). Mianowicie wczoraj próbowałem zdefragmentować dysk i na jednej partycji wyskoczył mi błąd że podana partycja nie może być zdefragmentowana gdyż zawiera błąd. Mam system windows 2000 i sprawdziłem narzędziem do sprawdzania dysków-i nic nie wykazał. Następnie odkryłem na partycji że z folderu z muzyką zrobił mi się folder w krórym wszystkie pliki zmieniły swoje nazwy na jakieś krzaczki. Nie mogę nic z tym zrobić ani usunąć, próbowałem nawet w awaryjnym i nic. Po pewnym czasie prawie wszystkie foldery zmieniły się na takie jak tamten. Teraz każdy z tych plików zajmuje kilkanaście GB. Co to może być? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Obstawiam 3 rzeczy: - wirusik - wymuszone ustawienia dysku - uszkodzona pamiec O ile dobrze pamietam, to te pliki mozna usunac z konsoli podajac ich dokladne nazwy. Sprobuj tak: dir /b >lista.batA potem edytorkiem dodajesz na poczatek "del ". Mozna to jakos pewnie funkcja FOR zrobic, ale nie chce mi sie bawic, sam tez nie pamietam. No i na koniec uruchamiasz tego bata... jesli jakies pliki chcesz zostawic, to nie zapomnij ich z listy usunac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolik Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...