piotrek789456 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Witam, mam problem z dzwiekiem w windowsie.. otoz jak podglasniam w windowsie dzwiek to slychac takie jakby pikanie mniej wiecej co sekunde.. i na dluzsza mete zaczyna to byc denerwujace.. probowalem sciagac nowe sterowniki ale to na nic dalej to samo.. moze wiecie co z tym zrobic? jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia: jak wlaczam u siebie filmy avi to ida one bardzo cicho i musze zrobic strasznie glosno zeby mozna bylo normalnie ogladac.. czy tak jest u wszystkich? jak nie to co mam zrobic? z gory dzieki za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 1. pikanie: Sciagasz program Tweak UI, jest tam opcja Beep on erros - wylacz ja.. 2. glosnosc: Suwaki Master Volume i WAVE daj na 1 kreske od max - powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 to znowu ja.. zrobilem tak jak napisales i dalej to samo.. avi dzialaja cicho i te denerwujace pikanie.. ;// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...