Madridista Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mam w domu sieć lokalną złożoną z dwóch komputerów - mojego i drugiego. Sieć została skonfugurowana domyślnie za pomocą Windowsowego Kreatora Konfiguracji Sieci. Moje pytanie dotyczy dostępu do plików udostępnionych - ja bez problemu mam do nich dostęp, ale przy próbie wejścia do moich (z drugiego komputera) wyskakuje monit o podanie hasła i loginu. Które hasło należy wpisać (nie konfigurowałem żadnego) - o które hasło chodzi? - pytanie banalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mam w domu sieć lokalną złożoną z dwóch komputerów - mojego i drugiego. Sieć została skonfugurowana domyślnie za pomocą Windowsowego Kreatora Konfiguracji Sieci. Moje pytanie dotyczy dostępu do plików udostępnionych - ja bez problemu mam do nich dostęp, ale przy próbie wejścia do moich (z drugiego komputera) wyskakuje monit o podanie hasła i loginu. Które hasło należy wpisać (nie konfigurowałem żadnego) - o które hasło chodzi? - pytanie banalne ;) ki windows ?? ( w w2k były z tym prbelmy trza było cos tam przestawić chyba w opcjach folderów nie amietam już ale masz wskazówke ;] ) konto gościa włączone ?? ( jeżeli nie to zrob to ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Win XP Pro na obu komputerach Spróbuję włączyć konto gościa i sprawdzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...