ara Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam plyte gigabyte ga-7vrxp i watercooler 12db przy starcie kompa na stronie gdzie wykrywa pamiec itd. pojawia sie info Check System Health! przypuszczam ze ma to zwiazek z tym ze nie wykrywa wiatraka na procku, w jaki sposob to wylaczyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja mam w BIOS'ie taką opcję jak "CPU fan detection" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja mam w BIOS'ie taką opcję jak "CPU fan detection"Ja tak samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A płytka Ga to tym napisem się wogule nie przejmuj on jest zawsze u mnie też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Nie mam MSI-kt4 ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Nie mam MSI-kt4 ultra.nie no wiem jest dopiero 21 :) tylko sie pomyliłem wcześniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 a może spoobój jakiego wentyla mu podłączyć i zobacz czy też to będzie, mi sie wydaje że to może być jakiś błąd w poscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja mam w BIOS'ie taką opcję jak "CPU fan detection"Ja tak samo :)No to jeżeli masz taką funkcję to ją wyłącz. Nie będzie wtedy wykrywał Coolera i po kłopocie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...