makarek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 luks który zapodac mojej?? :D ps dzieki za szybkąodpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 luks który zapodac mojej?? :D ps dzieki za szybkąodpowiedz Do 6800LE jeszcze nic nie mam, podeślim mi swój na lu.ks@interia.pl to coś pokombinuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makarek Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 OK> TO CO LUBIĄ TYGRYSY>>>>>>>>> Poszedł do Ciebie :D mam blok na proca ,jak by Cie interesował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 luks który zapodac mojej?? :D ps dzieki za szybkąodpowiedz Nowe biosy Dodane biosy dla 6800LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jesli uda sie Tobie zlozyc to wszystko do qpy to bedziesz pierwszym na swiecie ktoremu sie to udalo...napisz od razu do zalmana moze dostaniesz jakis etat :P za strona zalmana... "...This product is not installable on an nVidia GeForce 6800 GT, 6800 Ultra because they do not have 3mm holes around the GPU." tlumaczyc chyba nie trzeba... btw: brawa dla sklepu w ktorym to kupiles i pogratuluj im kompetencji...:( Zalman ZM80D-HP na GeForce 6800 GT yyy... to jak, załatwisz mi tą robote ?? :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 No brawo :) Boshe, alez ten wentylator wyglada... Szkoda, ze nie jeszcze wiekszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zalman ZM80D-HP na GeForce 6800 GT yyy... to jak, załatwisz mi tą robote ?? :D hehe :) to ciekawe o jakich holes'ach pisze zalman...to jak juz to zlozyles to teraz pochwal sie temp... a co do pracy to spoko, info poszlo do zalmana ;) btw: czy mi sie wydaje czy ta cala konstukcja jest tak prawie na styk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 hehe :) to ciekawe o jakich holes'ach pisze zalman...to jak juz to zlozyles to teraz pochwal sie temp... a co do pracy to spoko, info poszlo do zalmana ;) btw: czy mi sie wydaje czy ta cala konstukcja jest tak prawie na styk? Ehhh... na razie kompa NIE ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m !! ... czekają mnie w tym i przyszłym tygodniu kolokwia a mam w domu HL2... Kompa nie ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m dla własnego bezpieczeństwa... na razie kuje... także będziecie zmuszeni poczekac do wtorku-środy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 luks__pl - A do mojej cosik sie znajdzie ? jesli jest cos wogóle heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 jest problem aby podniesc napiecie w ASUSIE 9999GT, wgrywalem i modyfikowalem biosy od róznych kart, poczawszy od zwyklego 6800 az do Ultry i za kazdym razem napiecie pozostawalo to samo, asus ma inne PCB moze dlatego nie dziala zmiana napiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Juz sobie poradzilem z napieciem, zrobilem pencil moda, trzeba olówikem zamalowac jeden recystor, efekt, 385MHZ przy 1.37v 410Mhz przy 1.46v 435Mhz przy 1.54v jeszcze do konca nie sprawdzone Teraz by sie cos przydalo do pamieci bo zauwazylem ze coraz slabiej mi sie kreca, juz max bez kropeczek dochodze do 840 a kiedys latal na 910. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 PITer ---- jakies fotosy ! albo link ..please :) + dokladne info jesli mozesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 i tu jest problem znalazłem to gdzies w goglach w sumie samo zdjecie podpisane jako pencilmod i nie moge tego teraz znalezc ale jak dorwe cyfraka to dam fotke albo podeslij mi fotke tylniej czesci karty naroznika od dolu przy AGP tam jest taki maly scalak regulator napiecia chyba i przy nim sa rezystorki, jeden trzeba zamalowac. update: w lewym dolnym rogu scalak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 znalazlem cos takiego :) dzialaj prezesie :) pokazuj co cza zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ciekawy link overlockera z rosji :) mam coś podobnego co ona ma na karcie tylko ze troszke wieksze :) http://people.overclockers.ru/Gray1/gallery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 MAM !!! badajcie ! http://people.overclockers.ru/nazym/files Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 O to chodziło - no no Szacunek :) Vmod : Przed Vmodem i Po Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 qrde no ze screanów z smartdoctora widac ze jeszcze podniesione jest napiecie na pamieci o 0.2v tylko pytanie jak to zrobic ? nie ma tam jakiegos maila do kolesia aby mu wyslac i zapytac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Podniosłem napięcie do 1,5V i karta co chwile mi pokazywała tylko kolorowe szlaczki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ja dawalem nawet 1.6 ale sie juz troche pocila karta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Może sie odezwać do mnie na PW ktoś kto ma te obrazki z V-modem do ASUSA?? Ani linki, ani wklejone przez was screeny nie działają :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 ktory bios wladowac do winfasta 6800 standard?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) mam Voltage level 0 : 1.10V, Voltage level 1 : 1.50V, miałem 1.3 Voltage level 2 : 1.40V, Pytanie:co to jest te trzecie napięcie i dlaczego nie moge go zmienić na 1.5 ? w OmniExtremeEditFX mam tę opcjie nie aktywną a w NiBiTor kończy się na 1.4 później jest ?.?V jak to zmienić na 1.5 ? Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2005 przez eclip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 siema.a powiedzcie mi jak mocno mam nacisnac olowek podczas pencila???? aha i jaki ten olowek ma byc....wiem ze jakis grafitowy ale gdzie go dostac???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 olowki maja to do siebie, ze przewaznie SA z grafitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zapodacie jakies dzialajace linki do tego pencil moda? Bo te wczesniejsze nie smigają:/.... A moze ktos sie pokusi i zrobi zdjecie walsnego pencil moda? Najlepiej na ASUSie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a ja mam Leadtek 6800gt i na dzien dobry w biosie mialem 1,55v dla agp. na 1,4V nie jestem w stanie ustawic bo bios AN7 nie daje takiej wartosci wiec zdjalem tylko na 1,5V i wszystko jest ok chociaz przy 1,5v tez bylo dobrze, karta kreci sie jak nalezy, nie osiagnalem jeszcze max ale full stable ma na 430/1150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ktory bios wladowac do winfasta 6800 standard?? 1201095[/snapback] tez mam winfasta 6800 i robilem w ten sposob, zrzucilem bios z karty przy pomocy oprogramowania winfasta, zmienilem napiecia w OmniExtremeEditFX i wrzucilem spowrotem na karte rowniez za pomoca oprogramowania winfasta, wszystko smiga jak nalezy, najwiekszy jest skok z 1.2 na 1.4, 1.5V juz malo co daje, mzoe trzeba lepsze chlodznie....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a ja mam Leadtek 6800gt i na dzien dobry w biosie mialem 1,55v dla agp. na 1,4V nie jestem w stanie ustawic bo bios AN7 nie daje takiej wartosci wiec zdjalem tylko na 1,5V i wszystko jest ok chociaz przy 1,5v tez bylo dobrze, karta kreci sie jak nalezy, nie osiagnalem jeszcze max ale full stable ma na 430/1150 1373697[/snapback] Mylisz napięcie na AGP z napięciem rdzenia karty graficznej :rolleyes: Mniej niż 1.5V na AGP nie ustawisz, bo taki jest ten standard :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Do Gainwarda 6800 (standard) też sie znajdzie jakiś biosik? Pleaaaase.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...