Skocz do zawartości
_Vip_

coolermaster HHC-001

Rekomendowane odpowiedzi

dalem narazie max.70zl :)Zobaczymy co z tego bedzie.Powiem tylko ze narazie mam ciulatego colorful'a za 50zl (goldeneye czy jakos tak) :D i proc chodzi na tyle co widac :twisted: ,az milo pomyslec ile by bylo z tym cackiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego najlepiej licytować w ostatniej chwili.

Mam jedną radę, zapytaj sie jak długo cooler był w użyciu. Moze sie okazać, że np: 10 miesięcy, a taka delta, po prostu sie czasem i po roku zużywa. Jeżeli cooler był w użyciu nie dłużej niż 5 miechów to warto brać, ale jak dłużej, to warto zaopatrzyć sie zawczasu w nowyu wiatrak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Opłaca się jak najbardziej.

Mam HHC-L61, to jest ten sam tylko, że wiartak ma mniej obrotów.

Imho przy HHC-001 bym nie wysiedzaiał.

Ale zza cene 70 zł opłaca sie kupować bo normalnie ten cooler kosztuje ponad 140 zł. Ale ostrzegam HCC-001 daje po uszach....

Ja na swoim HHC-L61 mam 45* w windowsie po O/C i na zwykłej białej paście. W stresie 48*

I mam cichutko w pokoju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha jeszcze jedno- ten hhc-001 ma heat pipe

i ono pracuje najwydajniej gdy cooler lezy tak ze wiatrak jest u gory a podstawa u dolu (czyli jakby lezal na stole) gdyz tylko wtedy heatpipe pracuje, jak jest na boku to on dizlaa jak zwykly radiator medziany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem porządny cooler o przyzwoitej cenie, gdybym miał kase to również bym się włączył do licytacji 8)

Narazie zbieram na to cacko: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/118-28 lepshe navet od Volcano 7+ (niestety cena to 200 złociszy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...