tomunia Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mam tu takie tunery i nie wiem co wybrac: ET-1022 VP-1020a SkyStar2 Ktora z nich jest najlepsza i najlepiej nadaje sie do dekodowania platnych kanalow tylko w celach edukacyjnych?? :D :D :D A moze znacie cos lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 poszukaj na pod tym adresem dvb-board-pl.com jest tam paru specjalistow z tej dziedziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mi polecano SkyStara2, więc jak bym brał to właśnie jego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomunia Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 OK, dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poocek_11 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ostatnio zakupiłem sobie skystara 2 :D jak narazie jestem baaardzo zadowolony, ale niedługo ma sie to zmienić, a mianowicie aktualnie można oglądać "edukacyjnie" paczke polsatu, cyferka ma jakiś niezłamany do tej pory system kodowania na który niedługo ma przejść także polsat. miejmy nadzieje ze są jeszcze na tym świecie geniusze którzy dadzą rade temu systemowi kodowania :D pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...