s0lid Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Witam! Zakupiłem takie pamięci. Przyznam się ze zrobiłem to bez wiekszej analizy rynku i dostępnych modeli dlatego się teraz zastanawiam czy kupując te pamieci nie zrobiłem źle. Kupiłem to--> http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu.../512&kat=&pkat= Leżą one sobie na biurku a ja się zastanawiam czy nie lepiej byłoby kupić sobie nie 400MHz a 433MHz czyli te: http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu.../512&kat=&pkat= Co wy na to. Dlaczego jedne są lepsze od drugich, czy jedne dają inne możliwości niż drugie? BTW. Co wycisne z tych co zakupiłem? PS: Prosze nie sugerować sie podpisem. Płyta to AV8 3rdEye na procku A64 3200+ 90nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 w moim przypadku bbyły to CH5 ale nie z tej strony tylko po prostu KHX3500A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Czyli co lepsze? 33Mhz? czy 0,5 mniejsze CL. Dobrze, czy nie? Sprzedać i kupić 433Mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 te miałem 250 2-2-2-5 na wysokim vdimm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 te miałem 250 2-2-2-5 na wysokim vdimm Ej, ja jestem zielony wiec nie bardzo kumam o co chodzi jakby :P. Te, czyli które? Te które ja kupiłem (400Mhz) czy te 433Mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Powinienes byc w miare zadowolony, to jest Winbond CH-5 wiec powinny sie nienajgorzej krecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Dobra, konkretne pytanie. Czy dobrze zrobiłem, czy mogłem jednak kupić te 433? Róznica jest paru groszy i to mnie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zostaw sobie te pamiątki co masz bedziesz z nich zadowolony. A 433 to nic innego jak te 400 tylko mają inne wpisy w spd i podciągnięte mapięcie z 2,5v do 2,6v. Pozdro hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 weź najpierw zobacz jak chodzą u ciebie a nie zastanawiasz sie juz czy wymienic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...