Andrew^ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Witam Jak myslicie czy taki radiator http://allegro.pl/show_item.php?item=36101869 da rade schlodzic GeForce 4 MX440 ?? przy nie wielkim o/c ?? W tej chwili na GPU mam maly 5x5x1 cm radiatorek z wiatraczkiem :P i jakos chlodzi :D Dzieki z gory za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Powinien spokojnie dac rade.. tylko jak ty to chcesz zamontowac ? Bo ja juz kiedys mialem takie cus u siebie i zrezygnowalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 a slyszles kiedys o thermopoxie 85 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 To jest cooler od CPU więc jasne że schłodzi lepiej grafe.... Chcesz kleić? Bleeee..... lepiej zastosować suby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 tylko jak sruby zastosowac do tego radiatora ?? Ma ktos pomysl jakis ?? na thermopoxie bedzie sie trzymal, bedzie trzeba go zdjac ewentualnie zamrazarka i zdejmiemy radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 kurna ja mam pasywne na tej karcie i bez problemu działa na 350,przy takim radiator będzie zimny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 na srodek paste a na 2 narozniki kropelke. Jak juz sie znudzi trzeba tylko delikatnie szarpnac, a kropekle zeskrobac. nic prostszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zobacz w TYM topiqu... A dokładniej druga karta modyfikowana przez mechl!n'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...