KaT Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Zaczelo sie od tego ze dolozylem sobie wetylek 120x120x38. Wszystko cacy, lecz po restarcie komp sie czasem wylacza samoczynnie i trzeba go czasem ze 2-3 razy wlaczac zanim sie odpali. Po wlaczenieu resetuje sie ustawienie fsb ale tylko ono, wszystkie inne opcje sa jakie byly. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 moze zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 hemmm..moze zasilacz nie wyrabia?:> a ten wentyl to bezposrednio do plyty podlaczasz btw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 tylko nie pisz ze masz jakiegos enlighta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 tylko nie pisz ze masz jakiegos enlighta ;) Codeshit 350W, ale napiecia mam calkowicie w normie np 4.97-5.03V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Pewnie zaczal ci sie sypac zasilacz. Tez mialem podobnie. Musialem wyjmowac z tylu wtyczke i wsadzac ja pare razy zeby wogole kompa wlaczyc. Sam mi sie czasem wylaczal itp. Ale sie wqur... Ale zmienilem na inny i jest ok:) Pozycz zasilke czy coos i sparawdz jak wtedy bedzie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...