hardwin Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 znajomy mi pakazał swojego notebooka pIII 700Mhz 120 ram 20 GB dysk cholera nie pamietam jaka stacja DVD to te najwazniejsze zainstalowany ma system winXP problem polega na tym ze filmy DVD nie ida mu plynnie, bardzo mnie to zdziwilo bo pamietam ze na moim PCcie cel500 DVD chodzily bez problemu powylanczalem mu zbedne ulepszacze w WIN XP, takie jak cienie itp. probowalem ustawic priorytet na wysoki dla programu ktory odtwarzal film, tez nic (taki myk stosuje w kompie cel 333 dla plynnego ogladania DIVx) zauwazylem ze uzywa media playera i all playera nie ma np. power dvd ale czy zmiana oprogramowania cos zmieni? P3 700 powinien bezproblemu pociagac taki film co myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 No do filmów najlepszy jest power DVD. Zawsze można spróbowac Podaj co ma za grafe bo to może przez to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 kurcze nie mam pojecia co to za grafa tam siedzi graficzna moze miec wplyw?? moze ktos ma jeszcze jakis pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...