durczyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 jaką płyte z athlonkiem najlepiej kupić by móc na niej grać i bsłóżyć wszystko przez jakieś 3 lata? za cene do około 1000zł? (musze se zakupić 1gb ramu procek i płyte w cenie 1777zł) sugestie?:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 moze abitka albo DFI LanParty za ok. 500 stowek i drugie tyle na procek - np. 2500+ mobile. u mnie na asusie (a7v333) kreci sie do 2,5 ghz mysle ze na LanParty poszedlby lepiej. moje trzy grosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Bardzo dobra opcja!!! Kupic DFI lan party i bartona 2500 mobile, P.S. Sam rowazam opcje wrzucenia na mojego Asusa mobilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 jedyna słuszna opcja to Abit AV8 lub MSI K8N Neo2 + A64 Winchester 3000+ i do tego 2x256MB RAMów na TCCD czyli np.Adata Vitesta 566 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 no ramu to 1gb będzie, tez własnie myślałem nad a64, no ale ciężko sięzdecydować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 No ja myślę, że jakiś A64 byłby najlepszym rozwiązaniem. Serio. Do tego jakieś OCZ do kręcenia, a może nowe GEIL'e z seri ULTRA-X (CL2-5-2-2)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 mówiąc ogólnie o kręceniu to dopiero jak mój sprzęt będzie sięgorszyć, na 1 rok nie będe miał po co kręcic :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Spojrz na temacik o OCZ by -=Merlin=-... To zmienisz zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 No nie- za same takie ramy musiałby dać 1777,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 :) Hmmm... Fakt :) Myślałem, że tam jest 1000 na Procka, a w sumie 2777 :D Sorki... Nie chciałem. W takim wypadku na dobry zestaw A64 chyba troszku zabraknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 nie jestem pocieszony, chyba zostaje przy amd athlonek 2500+mobile :D:D:D lub barton box Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 teraz już 2800 niestać mnie na 64 obecnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...