Skocz do zawartości
Kepons

Y.S Tech 92mm czy Silent Cat 92?

Rekomendowane odpowiedzi

te 21db to ściema tt częso ściemnia i te21db to pic na wodę. Zresztą było ostatnio zresztą bardzo niedawno ludzie piszą że szumpowietrza to następne decybele i to spore. y.s jest duż cichszy. a co do przepływu powietrza to wiadomo suche fakty ja ci odradzam silencata jak chcesz cisze y.s to wypas wentyl jeden z najlepszych jak nie najlepszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to sorry, nie zwrocilem uwagi. Myslalem, ze skoro wybrales cat'a, ktory ma niby 21 to zalezy Ci na ciszy.  

Pozdrawiam

Spoko, nic się nie stało :D Zamówiłem tego Y.S Tech 92. Jak przyjdzie to zobacze czy było warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kepons - daj znać koniecznie, bo przymierzam się do SI-97 i mam zgryz, czy wziąć Y.S Techa 92mm Ultra Silent (posiadam jeden jako nawiew boczny na grafę i jest git, podobnie znam już kilka osób z tym wentylem i SI-97, które sobie bardzo chwalą takie zestawienie) czy Y.S. Techa 92mm normalnego + Fan Mate 2 ....

Na ciszy mi zależy, ale chciałbym mieć możliwość wejścia na wyższe obroty, w razie potrzeby ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kepons - daj znać koniecznie, bo przymierzam się do SI-97 i mam zgryz, czy wziąć Y.S Techa 92mm Ultra Silent (posiadam jeden jako nawiew boczny na grafę i jest git, podobnie znam już kilka osób z tym wentylem i SI-97, które sobie bardzo chwalą takie zestawienie) czy Y.S. Techa 92mm normalnego + Fan Mate 2 ....

Na ciszy mi zależy, ale chciałbym mieć możliwość wejścia na wyższe obroty, w razie potrzeby ;)

Jutro powinien być :D Dla mnie też jest ważna cisza, ale tez możliwość włączenia "szybszego biegu" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro powinien być :D Dla mnie też jest ważna cisza, ale tez możliwość włączenia "szybszego biegu" :D

Już zamówiłem, nie wy3małem, ale jak przyjdzie i obadasz "nausznie", to podziel się plz wrażeniami. Ja doszedłem do wniosku, że skoro mam Ultra Silent 92mm, to teraz pora wypróbować normalengo, najwyżej ten pierwszy powędruje na SI-97, a ten drugi jako nawiew na kartę, tylko puszczony na 5v powiedzmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi