Kepons Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mam pytanie: co wybrać: Y.S Tech 92mm czy Silent Cat 92? :arrow:Silent Cat http://www.csklep.pl/product_info.php?cPat...products_id=445 :arrow: Y.S TEch http://mcs.pc.pl/produkt345.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Patrzac na specyfikacje to wybralbym Cat'a. Ma wiekszy przeplyw i jest glosniejszy tylko 3 dB. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Patrzac na specyfikacje to wybralbym Cat'a. Ma wiekszy przeplyw i jest glosniejszy tylko 3 dB. Pozdrawiam Skąd wywnioskowałeś że o 3db? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Thermaltake Silent Cat 90mm 21 dBA - to jest chyba widoczne? A w opisie tego drugiego wentylka wyczytalem 18 dB, wiec wychodzi 3 dB. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 te 21db to ściema tt częso ściemnia i te21db to pic na wodę. Zresztą było ostatnio zresztą bardzo niedawno ludzie piszą że szumpowietrza to następne decybele i to spore. y.s jest duż cichszy. a co do przepływu powietrza to wiadomo suche fakty ja ci odradzam silencata jak chcesz cisze y.s to wypas wentyl jeden z najlepszych jak nie najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Potwierdzam opinie o Y.S Tech-wydajnie i cicho!Wiem bo mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Opinie uzytkownikow zawsze najlepsze. Ja sie odnosilem do specyfikacji, zreszta to napisalem. Sam niedlugo bede zakladal SI-97, wiec pewnie wybiore Y.S Tech'a skoro tak go polecacie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirectC Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 mam ys tech'a i polecam naprawdę :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Thermaltake Silent Cat 90mm 21 dBA - to jest chyba widoczne? A w opisie tego drugiego wentylka wyczytalem 18 dB, wiec wychodzi 3 dB. Pozdrawiam Mi chodziło o tego ys techa co ma 33dba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A to sorry, nie zwrocilem uwagi. Myslalem, ze skoro wybrales cat'a, ktory ma niby 21 to zalezy Ci na ciszy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A to sorry, nie zwrocilem uwagi. Myslalem, ze skoro wybrales cat'a, ktory ma niby 21 to zalezy Ci na ciszy. Pozdrawiam Spoko, nic się nie stało :D Zamówiłem tego Y.S Tech 92. Jak przyjdzie to zobacze czy było warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 @Kepons - daj znać koniecznie, bo przymierzam się do SI-97 i mam zgryz, czy wziąć Y.S Techa 92mm Ultra Silent (posiadam jeden jako nawiew boczny na grafę i jest git, podobnie znam już kilka osób z tym wentylem i SI-97, które sobie bardzo chwalą takie zestawienie) czy Y.S. Techa 92mm normalnego + Fan Mate 2 .... Na ciszy mi zależy, ale chciałbym mieć możliwość wejścia na wyższe obroty, w razie potrzeby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Crasher: Wzrost natężenia dzwieku o 3db do defacto dwukrotnie głosniej...taka luźna uwaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 @Kepons - daj znać koniecznie, bo przymierzam się do SI-97 i mam zgryz, czy wziąć Y.S Techa 92mm Ultra Silent (posiadam jeden jako nawiew boczny na grafę i jest git, podobnie znam już kilka osób z tym wentylem i SI-97, które sobie bardzo chwalą takie zestawienie) czy Y.S. Techa 92mm normalnego + Fan Mate 2 .... Na ciszy mi zależy, ale chciałbym mieć możliwość wejścia na wyższe obroty, w razie potrzeby ;) Jutro powinien być :D Dla mnie też jest ważna cisza, ale tez możliwość włączenia "szybszego biegu" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Jutro powinien być :D Dla mnie też jest ważna cisza, ale tez możliwość włączenia "szybszego biegu" :DJuż zamówiłem, nie wy3małem, ale jak przyjdzie i obadasz "nausznie", to podziel się plz wrażeniami. Ja doszedłem do wniosku, że skoro mam Ultra Silent 92mm, to teraz pora wypróbować normalengo, najwyżej ten pierwszy powędruje na SI-97, a ten drugi jako nawiew na kartę, tylko puszczony na 5v powiedzmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Mam już :D Tyle ze abit mi coś z tempami świruje, ehh. Co do wentyla to @12 jest głośny ale dmucha mocno, na 7 jest znacznei ciszej a na 5 to juz nie słychać;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...