jordan23 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 WITAM wszystkich jest to moj pierwszy post.Nie znam sie zabardzo na komputerach Mam wlasnie sobie kupic komputer z takimi parametrami nie chodzi o cene tylko o jego wnetrze.Chodzi mi czy sie oplaca czy procek dobry czy plyta glowna dobra. Prosze o konkretne odpowiedzi Typ procesora Intel Celeron 4A, 2600 MHz (26 x 100) seria D1 Nazwa płyty głównej VIARAMA U8598 (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) Pamięć fizyczna 512 MB (DDR SDRAM) Muzyczna Creative Sound Blaster Audigy LS 5.1 Grafika - mam do wyboru wiec prosze o jakas pomoc mi w dobraniu tak zeby HL 2 dzialal na high detal tak do 500 zl POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 witam na forum ;) Chesz grac na kompie ... to czemu bierzesz celka ? Wez lepiej Athlona - bedzie tak samo drogo, a duzo wydajniej :wink: (mhz to nie wszystko) Jako karte do 500 zl polecam GeCube 9550 XT :wink: poczytaj o niej temat(y) w kartach graficznych (jest jeden duzy i pare mniejszych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 TYTUŁ TEMATU!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Czy sie oplaca? Nie znajac ceny to ci tego nie powiemy. Tak samo sie oplaca jak Sempron 2600+ plus plyta do tego z tym, ze AMD moze wyjsc troszke taniej, a w grach to samo. Poprostu bedzie sprzet w sam raz do grania. Dokup tego GeCube 9550 XT i wszystko bedzie smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...