dash Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mam problem. Z kolegami mamy siec radiowa i jedni maja lepiej, drudzy gorzej, w zaleznosci od odleglosci, pogody danego dnia itp. Ogolnie nie jestem zadowolony. Czesto przykladowo jak gram w gry i lacze sie z kims, mam opoznione ruchy, a ten ktos po grze mowi mi, ze mial dobrze. Moze nalezy kupic lepsza antene. Do Accespointa na dachu, mam niewiele ponad 80 metrow, ale kat jest dosc sporawy (4 pietro do 11) Raz sygnal jest super, a czasem jak juz pisalem sie pogorsza. Zastanawiam sie, czy nie lepiej puscic kabel i bede mial problem z glowy. Tylko kabel okolo 100 metrow, wiec czy nie bede mial znowu to samo. Wydaje mi sie ze strata bedzie rownie duza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drirr Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Polecam kabel, 100m to wcale nie jest tak duzo, można więcej ale z tym to różnie bywa... a jeśli chodzi o granie w sieciach radiowych to musisz mieć mocny sygnał, tylko pamiętaj że nie wszystkie karty radiowe pokażą tobie prawdziwy poziom sygnału, tak że jak łaczysz sie z prędkością 1mb a poziom sygnału skacze w okolicach 80~100% to na taką właśnie trafiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...