Skocz do zawartości
Kane76r

X3M , Nuke v2 czy Frost ?

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatek usprawiedliwienie. Wiem ze tych tematow byly dziesiątki, wiem jak uzywac wyszukiwarki :) i przegladalem test na dzikie.net ( notabene bardzo ladnie napisane). Czy jest to test sponsorowany czy nie tez juz czytalem. Ale oprocz kilku testow i opisow, jak rowniez drobnych klotni :) nie ma tak naprawde jakiejs wiarygodnej info. Mam abita nf7 ( w dwu kompach ) na jednym jest juz wc z nukleonem v2 i uwazam ze wyszlo neizle bo z otwarta budą mam temp 34 -39 stopni (mierzone Aerogate), przy A2000@2083 z 1.75v ( niedlugo pokaze fotki :) ). Teraz czas na drugi komputer, ktory bedzie znacznie mocniej katowany i zastanawiam sie czy warto kupic X3M czy moze Frosta a roznice dołozyc do pompki ? Moze byc tez znow nukleon ale podejrzewam ze nowe konstrukcje sa jednak lepsze. Jak jest naprawde, szczegolnie miło były by widziane odczucia tych, którzy mieli okazje pracowac z kilkoma blokami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem to ma byc duzy test na pclabie wiedz jak ci sie nie spieszy to poczekaj na jego wyniki :)

ja bym brał pod uwage jeszcze power X

miałem jakis gófniany bloczek póżniej spider extream teraz mam uriela na na dniach bende miał power x :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi