dszywala Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 witka Mam pytanko na jakich kościach są te memki; OCZ 512MB DDR400 Performance Series PC-3200 Revision 2 standardowo CL2-3-3-6 Czy to może samsungi TTCD? z góry THX za pomoc pozdro dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Niestety NIE. Na TCCD są OCZ PC3200 EL Platinum Rev. 2. Tutaj masz małe info: OCZ na TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 wielkie dzięki! Bo już zastanawiałeś się nad tymi memkiami, nie wiem czemu ale chyba przez do rev2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a kto wie na jakich kosciah one sa? Bo mam wlasnie takie i nie wiem czy to BH5 - niby takie dostalem info - czy jakis crap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...