Piterrro Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Hej, jak wywnioskowaliście z tematu, mam problem. Mianowicie, gra działa pięknie, jeżeli jednak nakieruję kamerę na jakiekolwiek jednostki, to obraz zaczyna migać. Po instalacji, ukazało mi się okno, na którym widniało iż gra nie jest zgodna, do końca z moim directem. Pomyślałem, że może przez to, ale to także nic nie tłumaczy, ponieważ mam DirectX 9c. A gra wymaga właśnie dziewiątki, tylko to "c" nie pasuje... Jeśli ktoś coś wie, niech sie podzieli spostrzeżeniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frg Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 zainstaluj directy z plyty instalacyjnej hw2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Tylko, że na tamtych nie pójdzie Underground2. A poza tym sprawdziłem co powoduje błąd... Otóż jeśli włączona jest opcja "Detail Geometry" to tak sie dzieje, reszta w dowolnych kombinacjach działa poprawnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...